Искам да кажа ... (90)

• 59 430
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Тогава беше бума на латиносапунките. Сега - на турските бози и индийските локуми.  Mr. Green

Как можа да кажеш боза и локум, Яна? Сега ако има една кутия бих я опаткала.

"Кики" скоро разбрах, че е живял в наши познати от Пловдив. Пoзнати на свекър и свекърва ми, де. И аз съм гостувала в апартамента им преди 13 години, но още не го знаех това. Скоро се разговорихме за това семейство и свекърва ми ме осведоми.

# 676
Леле по улиците израстнахме в махалата... Събирахме охлюви след дъжд, ходехме за гъби, играехме до късно, а най-хубава беше жмичката по тъмно, да се намираме по-трудно, събирахме светулки и правехме фенери от дини. Ваканцията времето спираше Heart Eyes
Хляба ухаеше невероятно, много обичах долната му кора.

# 677
  • дядовата ръкавичка

"Кики" скоро разбрах, че е живял в наши познати от Пловдив............

Кики полтъргайста ли беше? И какво - истински ли е?

# 678
  • Ямбол
Аз още от малка си бях неверник и като се съберяха да викат дама пика или разни духове, само следях кой как мами и ги изобличавах.

# 679

"Кики" скоро разбрах, че е живял в наши познати от Пловдив............

Кики полтъргайста ли беше? И какво - истински ли е?

Да, истински полтъргайст. Свекърва ми каза, че са ги давали и по телевизията(това и аз съм го гледала), идвали са някакви да мерят енергийни полета, да изследват и т.н.

# 680
Допреди 3 седмици в квартала имахме хлебарница, толкова вълшебен аромат се носеше от нея привечер, че трудно му устоявахме. Взимахме топъл хляб и до вкъщи половината го изяждахме. Обожавах хляб с маслини и лук.
Хлебарницата ще се превърне в гостилница.

# 681
  • Euskal Herria
Как можа да кажеш боза и локум, Яна? Сега ако има една кутия бих я опаткала.
Не се оплаквай, ти си лесна - отиваш в магазина и купуваш. А питаш ли ме мен - с локум мога да се запася, когато се прибираме за отпуска. А боза - само тогава мога да пия. Тук, поне около нас, няма.  Grinning

# 682
  • Пловдив
Да те научим да правиш боза? Аз не мога, свеки обаче може, ще разпитам за ноу хау.

# 683
  • В Космоса
Върнах се от родителска. Караха се за пари. Госпожите отказват да поемат отговорност по събирането, явно предните години е имало цигании. Моята нали не ходеше и не съм наясно. Не знам какво ще съберем, по колко, какво ще купим, тъмна Индия, нищо не се реши. Не искат индивидуално всеки да купува на детето си необходимиото, че имало класови различия, но пък другия вариант е мннооого трудно осъществим като гледам.

# 684
  • Пловдив
Като основен събирач на пари в два класа веднага ти казвам - госпожите нямат право да събират пари. Жертва се един глупак от родителите, събира пари, купува и все той е виновен.

# 685
И аз имам интерес към турските  палта.Жаклин, може само снимка на палтото,  и ориентир за цени. Искам да взема и нещо бебешко от кожа,  топлинки,  шапка,  кожухче. ММечо иска да посрещаме НГ в Турция,  но не съм ориенпирана в пазара.

# 686
  • Пловдив
За ориентация в турския пазар отивате в подфорум "На пазар" и има тема специално за пазар в Одрин и ... забравих къде, обаче са подробни.

# 687
  • София
Като основен събирач на пари в два класа веднага ти казвам - госпожите нямат право да събират пари. Жертва се един глупак от родителите, събира пари, купува и все той е виновен.
Плюс едно  Laughing И аз все доброволец-касиер за сина бях, на щерката в държавната градина също. Ама никога не съм била виновна де, винаги са били толкова доволни, че има някой балама, че смеят ли да се оплачат  hahaha

# 688
  • Пловдив
Плюс едно  Laughing И аз все доброволец-касиер за сина бях, на щерката в държавната градина също. Ама никога не съм била виновна де, винаги са били толкова доволни, че има някой балама, че смеят ли да се оплачат  hahaha
При мен в единия клас съм само аз, в другия само замествам основната събирачка. Където съм основна веднъж се опитаха да ми кажат защо съм отишла в Алати, като еди си къде било по-евтино и аз надигнах глава и изсъсках - "Ако мислите, че съм на процент в "Алати"?!!?!" , не, ама все пак било по-евтино, изгледах гадно и викам "Ами .. отидете го купете вие, като не си смятате бензина и времето, защото аз няма да го направя" и всички някак привикнаха, че ходя където реша и ми е удобно. По-евтино с 2лв няма да ме накара да се вдигна до другия край на града. Винаги избирам големи фирми.

# 689
И аз събирах пари. Ми всички родители са на родителска среща. Слушат, съгласяват се, обсъждат бюджета и всичко както си е реда. На следващия ден като отида никой не се сеща да ми даде. Трябва да си подсещам, (изглеждам на просяк) и накрая пак има такива, които си изливаха на мен негативната енергия. Ми, отказах се!

Общи условия

Активация на акаунт