След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 022
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Милата Дефо от безсилие избухна вече  Rolling Eyes

# 332
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 333
  • Perla
Ирка, благодаря за превода  newsm51

Свърши много гадно ooooh!, след такъв край трябва фраг, дано дадат Rolling Eyes Praynig
Е, нали това искахме! Йомер да страда, защото, както стана ясно, той си е тръгнал, той я е изоставил. Знам, че така трябва, че така е честно, но ...не искам това, не ги искам разделени; не искам да търси утеха при някого, за да се спаси от любовта си. Плаче ми се  Cry Cry Cry Cry

# 334
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
това й избухване му показа че още не е приключило  Crazy

# 335
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нека това не ви интересува г-н Омер
Като я пита за приема, къде, с кой

# 336
  • У Диспансера ...♥♥♥
това й избухване му показа че още не е приключило  Crazy

И след това бум в колата на другия, там ревността заличи всичко дето показа избухването  Joy Joy Joy
Ама вие не знаете какво искате, ем не ги искате разделени, ем Омер да страда, ми то не става да страда и да са заедно

# 337

Свърши много гадно ooooh!, след такъв край трябва фраг, дано дадат Rolling Eyes Praynig
Е, нали това искахме! Йомер да страда, защото, както стана ясно, той си е тръгнал, той я е изоставил. Знам, че така трябва, че така е честно, но ...не искам това, не ги искам разделени; не искам да търси утеха при някого, за да се спаси от любовта си. Плаче ми се  Cry Cry Cry Cry
Иска ми се мъченията на Йомер да бяха поднесени по-забавно и леко Peace Не така драматично, въпреки че това избухване на Дефне си беше нормално, след този натиск от страна на Йо ooooh!

# 338
Ирка  Hug благодаря за превода  Hug bouquet
Аз пък искам Йомер да тича след Дефне.
И избухването от страна на Дефне е напълно нормално.

# 339
Тежък разговор,ама пък Елбарите бяха он нумара  Peace

То и за двамата да ти е мъчно,ама Йо прекали...много я притисна и тази негова нетърпеливостму изигра лоша шега

# 340
  • София
Ирка, мерси за превода! bouquet

Скрит текст:

Иска ми се мъченията на Йомер да бяха поднесени по-забавно и леко Peace Не така драматично, въпреки че това избухване на Дефне си беше нормално, след този натиск от страна на Йо ooooh!

Е, ако бяха го обърнали на забава, щеше да се каже, че леко му се е разминало. Искахме Йомер да страда, ето страда! Peace

# 341

То и за двамата да ти е мъчно,ама Йо прекали...много я притисна и тази негова нетърпеливостму изигра лоша шега
+1 Peace но нека се помъчи още,не ги искам след 2 епизода да се сдобрят защото пак ще се завъртим в омагьосания кръг от 1 сезон и ще го приключат много бързо сериала

Ирко Heart Eyes Hugтенкю за превода  bouquet

# 342
Ирка, мерси за превода! bouquet

Скрит текст:

Е, ако бяха го обърнали на забава, щеше да се каже, че леко му се е разминало. Искахме Йомер да страда, ето страда! Peace
аз съм доволна...нека пострада малко  Peace нищо,че си е разбрал грешката

# 343
  • Perla

Невероятни! Peace  Ако не беше така, хич нямаше да ми е мъчно, сякаш са ми близки роднини. Пък сега  Cry Cry Cry Cry
Верче, добре че беше подготвила доста кърпички

# 344

+1 Peace но нека се помъчи още,не ги искам след 2 епизода да се сдобрят защото пак ще се завъртим в омагьосания кръг от 1 сезон и ще го приключат много бързо сериала

Ирко Heart Eyes Hugтенкю за превода  bouquet

+ 1 па на отговора ти  Mr. Green

сега вече на клада ще се пържи с това озел живот и сядането в колата на Памир  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт