След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 013
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Зелена точка за Йо за това как постави Нера на мястото й затова, което им причини  Peace

# 361
Виви ми то егото му вече е на системи,така че закъде да се надува пак  Joy Joy

тя го съсипа за отрицателно време  Joy Joy Joy

Мише така е  Peace сериал да става  Peace
Тя Дефне така хубаво го нарита това его, че дълго време няма да е същото  hahaha Mr. Green

За Йо това е много необичайно положение - молене, тичане, обяснения  Whistling
е нема що  Mr. Green трая половин ден в тичане и обяснения и накрая пак на неговото си - искащ обяснение къде отивала и кого  ooooh! и на отговора - Вас какво ви засяга Йомер бей, той се ежи - с кой попитах  ooooh!

# 362

е нема що  Mr. Green трая половин ден в тичане и обяснения и накрая пак на неговото си - искащ обяснение къде отивала и кого  ooooh! и на отговора - Вас какво ви засяга Йомер бей, той се ежи - с кой попитах  ooooh!
Е ти кво очакваш.. Той е свикнал по старому  Stop Да се усмихне на Дефо и тя да му падне в ръчичките  Whistling

# 363
  • София
Абе като му кипи от вътре не знам дали ще има търпение. Joy Joy Joy
Според мен няма избор. Видя, че с пресиране не става. Йо умее да обмисля и да чака своя миг. Peace
Е, с ревността трудно ще се справи, не вярвам да успее да я овладее  Peace, когато му ври отвътре  Mr. Green
С мълниите от очите ще захранва цял Истанбул с електричество  Joy Joy
Да, но ще трябва да си ревнува тихомълком, защото няма вече никакви прави. Peace Никакъв не й е.

# 364
# 365
[
Скрит текст:
quote author=Вери - малката Етърва М.А. link=topic=943665.msg33797796#msg33797796 date=1475269333]
Виви ми то егото му вече е на системи,така че закъде да се надува пак  Joy Joy

тя го съсипа за отрицателно време  Joy Joy Joy

Мише така е  Peace сериал да става  Peace
[/spoiler]
Тя Дефне така хубаво го нарита това его, че дълго време няма да е същото  hahaha Mr. Green

За Йо това е много необичайно положение - молене, тичане, обяснения  Whistling
е нема що  Mr. Green трая половин ден в тичане и обяснения и накрая пак на неговото си - искащ обяснение къде отивала и кого  ooooh! и на отговора - Вас какво ви засяга Йомер бей, той се ежи - с кой попитах  ooooh!
[/quote]
Ще се научи постепенно, яваш-яваш, защото досега всичко ставаше както той иска само с едно щракване на пръстите, после ще е мек като памук  hahaha Mr. Green само дано Дефне не се предаде, се моля  ooooh! Praynig

# 366

Като че най-после започва му просветва, че може наистина да я загуби  Sad

# 367
  • У Диспансера ...♥♥♥

Мен па ми е мъчно за Омерчик  Crossing Arms
Еми аз ви казах, че отстъпва в първи сезон, оти е гузна за Киралъка. Я сега ква е наперена като се знае всичко.

# 368
  • У Диспансера ...♥♥♥

В този момент, когато кажем че всичко е приключило , всъщност едва тогава започва...

Милия ми той, споко мойто момче ще се върне, няма де да иде Дафинка  Stop

# 369
Скрит текст:
Абе като му кипи от вътре не знам дали ще има търпение. Joy Joy Joy
Според мен няма избор. Видя, че с пресиране не става. Йо умее да обмисля и да чака своя миг. Peace
Е, с ревността трудно ще се справи, не вярвам да успее да я овладее  Peace, когато му ври отвътре  Mr. Green
С мълниите от очите ще захранва цял Истанбул с електричество  Joy Joy
Да, но ще трябва да си ревнува тихомълком, защото няма вече никакви прави. Peace Никакъв не й е.
Не вярвам да е тихомълком  Peace Никакъв не и е, но виж само как и държи сметка с кого ще излизала вечерта

https://www.youtube.com/watch?v=3yCHxPA7C2A
Хаха, а тук как си помисли, че щом е дошла до стаята му, сърденето и приключило, той май наистина не е очаквал такъв отпор от страна на Дефне   Mr. Green

# 370
  • Perla
И за двамата ми е много мъчно. Cry

# 371
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 372

Милия ми той, споко мойто момче ще се върне, няма де да иде Дафинка  Stop
Има, има  Joy Joy Joy

# 373

Милия ми той, споко мойто момче ще се върне, няма де да иде Дафинка  Stop
Има, има  Joy Joy Joy

Памир чака   Joy  Joy  Joy  Joy  Joy