След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 991
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Нарочно го каза, щото знаеше че тия думи ще и дадат самоувереност. Малко или много си я познава Омер
Или по скоро да я подбутне грубо, харесва му да си играе с нея  Peace Mr. Green Радва се, че все още знае как да предизвика реакция в нея с определени думи или действия  Twisted Evil

От днешния сет

# 421
Не беше редно Йомер да притиска Дефне това,че си я иска но не по-този начин.
Доста ще трябва да се по-труди Йомер за да си върне неговата Дефне.

# 422
Да кажа, че и за Коришко ми стана мъчно в колата, като му каза- Омуш, не ми се сърди моля те. Аз съм Корай. Уплаших се, че всичко ще се преобърне. И вие така си подхождахте. Като Омуш и кльощавелка. Помислих, че не трябва да се разделяте. И.... Омуш, много ми липсваше. Както и да е живот мой, до скоро  Sad
и на мен за Коришим ми стана мъчно,но той ще успее да получи прошката му за разлика от Нера и Неджмош(въпреки, че не се знае как ще реагира като види чичо си, може и да му прости на бързо както на Синан  Thinking)

# 423
# 424
Всички действаме според характерите си. Йомер е такъв характер. Но точно с такъв силен и самоуверен характер го харесваме, това е част от същността на Йомер Ипликчи. Йомер е мъж, а не мухльо.

# 425
Дани съгласна съм. Но ще видим кога Дефне ще се предаде и ще стане отново любимата на Йомер.

# 426
Да кажа, че и за Коришко ми стана мъчно в колата, като му каза- Омуш, не ми се сърди моля те. Аз съм Корай. Уплаших се, че всичко ще се преобърне. И вие така си подхождахте. Като Омуш и кльощавелка. Помислих, че не трябва да се разделяте. И.... Омуш, много ми липсваше. Както и да е живот мой, до скоро  Sad
и на мен за Коришим ми стана мъчно,но той ще успее да получи прошката му за разлика от Нера и Неджмош(въпреки, че не се знае как ще реагира като види чичо си, може и да му прости на бързо както на Синан  Thinking)
Koриша здраво го е закъсал, той и за новия Киралък знае  Mr. Green, Йо сега ще му прости, но после  Laughing А на Чичо му изобщо не искам да му прощава така лесно. Той му е кръвен роднина, много по-голямо е предателството. Пък и имаше възможност да съдейства за оправяне на нещата, след като излезе от малоумния си лентяйски период  Naughty 

# 427
Дани съгласна съм. Но ще видим кога Дефне ще се предаде и ще стане отново любимата на Йомер.
Гале, нейната обида е голяма, наранена е толкова много, че може и да ѝ отнеме доста време да стане любимата на Йомер отново. Със сигурност леденият крал ще трябва да приложи много топли и самоотвержени подходи, за да спечели отново сърцето ѝ. Няма да стане само със самоувереност и напоритост.

Но колко много го обича тя обаче! Сякаш любовта ѝ е нараствала с времето. И с нея и болката.

# 428
  • София
Скрит текст:
Всички действаме според характерите си. Йомер е такъв характер. Но точно с такъв силен и самоуверен характер го харесваме, това е част от същността на Йомер Ипликчи. Йомер е мъж, а не мухльо.
Peace

Здравейте! Hug Hug Hug
Още не съм изгледала началото на серията, защото снощи заспах. Blush Затова и не коментирам, запазвам си правото за по-късно.
Много добър рейтинг. Peace

# 429
Их, тая сокларка не можем я минем значи, за мен трябва сме първи пък  Crossing Arms
С това второ място не се задоволявам  Mr. Green
Скрит текст:
Видяхте ли, че ще има превод, вие каквото се завайкахте снощи, а те още сабах ви го спретнаха рашънките  Laughing

Милото то, както я изживява тежко ревността, а тука ми се струва най-тежко ще му е  ooooh!
Дидолино  Hug Heart Eyes па ще го избелим я, трябва има контраст Mr. Green Дафка, каква е бяла, бяла, па нашето много потъмняло бе, за това сме се заели с избелването  hahaha hahaha hahaha

Искахме достоен противник на Ипликчито, ей го вече, че и брачед  Mr. Green
А Сечито ми, как хубаво играе Crazy

Ирко  Hug, и мен ме дразни второто място, ама реших да не мрънкам, че ще речете, че съм лакомия  Joy  Joy  Joy Като знам как свършихме първия сезон, направо сме си супер  Heart Eyes

Виви  Hug, Дани  Hug, Мише  Hug

# 430

Аз да измрънкам, че не намерих никакъв смисъл във вързаната на кръста на Дефне риза  Tired

А в коженото яке върху вечерната рокля  Rolling Eyes  Mr. Green

# 431

Аз да измрънкам, че не намерих никакъв смисъл във вързаната на кръста на Дефне риза  Tired

А в коженото яке върху вечерната рокля  Rolling Eyes  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 432
  • У Диспансера ...♥♥♥
Коженото яке и ризата още снощи ми избодаха очите  и им се ядосвах  Crossing Arms
Диде  Heart Eyes Hug еми лакоми сме пък, тая сокларка сума време се тътри, не се ли наядоха не знам вече  Mr. Green И си дибидюс гола да ти кажа  Joy Joy Joy

# 433
Какво е това странно огромно нещо в кабинета на Йомер  #Crazy newsm78  

# 434
  • У Диспансера ...♥♥♥
А какво мъкне в тая кутия бе, разбрахте ли  Thinking
Снимки от сватбата ли, що ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт