След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 961
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Аз само това се чудя - след като изходът от мача е предрешен, Дефне каза в приказката, че никога няма да се откаже да обича краля, защо феновете просто не се наслаждават на всичко, което Мерич има за нас и да си чакат победния гол, в 94 минута дори да е. Победата е по-сладка, когато е срещу силен съперник.

Но в Туитър не усещам негативно настроени фенове засега.

# 482
Аз само това се чудя - след като изходът от мача е предрешен, Дефне каза в приказката, че никога няма да се откаже да обича краля, защо феновете просто не се наслаждават на всичко, което Мерич има за нас и да си чакат победния гол, в 94 минута дори да е. Победата е по-сладка, когато е срещу силен съперник.

Аз не знам как го виждат като действителна конкуренция Памир.. То е ясно, че Дефото си е на Йо и няма да му даде шанс. Просто е хубаво да го има малко да създаде напрежение между двамата, та може и да ускори сдобряването  Laughing Laughing

В 309 доктора е същия безсмислен конкурент  Mr. Green Joy Опитва се човека  hahaha Joy

# 483
Скрит текст:

Аз не знам как го виждат като действителна конкуренция Памир.. То е ясно, че Дефото си е на Йо и няма да му даде шанс. Просто е хубаво да го има малко да създаде напрежение между двамата, та може и да ускори сдобряването  Laughing Laughing

В 309 доктора е същия безсмислен конкурент  Mr. Green Joy Опитва се човека  hahaha Joy
Peace
Даже и д-р Онур, и Памир ще са като фон за истинската любов. За тяхна сметка ще гледаме проява на истинска любов между главните.  Twisted Evil

# 484
Нека се опитва Памир няма лошо.
Но Дефне в момента колкото и да се прави на силна и желязна ще бъде в ръцете на Йомер. Но кога това само Мерич знае.

# 485

В 309 доктора е същия безсмислен конкурент  Mr. Green Joy Опитва се човека  hahaha Joy
Ляле и тя само като приятел душеприказчик го приема доктора
Дефне няма да се сближи никога с Памир, най-много понякога да използва момента да подразни Йомер   Mr. Green

# 486
Доктора вече изяде боя, да видим Памир кога е наред  Mr. Green Mr. Green

# 487
  • София
Ирка, мерси за превода! bouquet

На мен пък ми харесва досега замисъла на Мерич. Интересни 2 серии от новия сезон, бързо действие, интересни ситуации. Защо не са доволни турските фенове? Харесва ми включването на Сечкин и Седа (забравих името на актрисата). Няма как да изкараме цял сезон по мед и масло, ако не искаме (не дай Боже!) да финализираме преждевременно. Все пак трябва да ни е интересно. Peace Само да не стане от много пресиране и претенции да навредят на проекта и да си вкараме автогол.

Та, аз засега съм доволна. Peace

# 488
Определено Памир може да бъде като катализатор за много хубави моменти между Дефмер Peace Самото му присъствие може да провокира Йомер да направи неща, които не би направил иначе Mr. Green

# 489
Ирка, мерси за превода! bouquet

На мен пък ми харесва досега замисъла на Мерич. Интересни 2 серии от новия сезон, бързо действие, интересни ситуации. Защо не са доволни турските фенове? Харесва ми включването на Сечкин и Седа (забравих името на актрисата). Няма как да изкараме цял сезон по мед и масло, ако не искаме (не дай Боже!) да финализираме преждевременно. Все пак трябва да ни е интересно. Peace Само да не стане от много пресиране и претенции да навредят на проекта и да си вкараме автогол.

Та, аз засега съм доволна. Peace
Peace

# 490
  • У Диспансера ...♥♥♥
Доволна съм и аз  Peace
Как само вика Памир, като плачеше Дефне, че като се разплачела жена, как го нервирало, защото имало обидена жена и някакъв дангалак, който седи зад това  Mr. Green

# 491
Доре, аз го бях писала това, за особената порода на дефмерските фенове  Laughing
Ама наистина сме с двоен аршин - при Гало, още с появяването и настръхнахме срещу нея, сега сме благосклонни към Памир Tired Може би защото подсъзнателно се съмняваме в любовта на Йомко и не щем никаква конкуренция на този фронт  newsm78 Докато за Дафа сме сигурни, че е бетон и Памир не ни дразни  Thinking
На мен Сечо ми харесва, и ролята му пасва, и той се справя добре засега. Той в интервюто си беше казал, че за първи път приема роля, без да е чел сценария. Щом е поел такъв риск, значи ролята е интересна, а това означава и интересен сериал  Simple Smile Е, дано феновете на Ашка разберат най-после, че ако по 120 мин.ГГ се обясняват в любов, ще ни хване диабет  Joy  Joy  Joy

# 492

Той сигурно познава добре братовчед си, та може и доброволно да се дръпне  newsm78 Че ако вземат и да се сбият двамата, Дафа ще умре от срам  Rolling Eyes

# 493
  • У Диспансера ...♥♥♥

Той сигурно познава добре братовчед си, та може и доброволно да се дръпне  newsm78 Че ако вземат и да се сбият двамата, Дафа ще умре от срам  Rolling Eyes
Ми може и да е станало нещо, щом вика на Синан у фрага, че все се излагала и че станала от ония момичета, къде по двама мъже бягали след тях  Thinking

# 494
Доре, аз го бях писала това, за особената порода на дефмерските фенове  Laughing
Ама наистина сме с двоен аршин - при Гало, още с появяването и настръхнахме срещу нея, сега сме благосклонни към Памир Tired Може би защото подсъзнателно се съмняваме в любовта на Йомко и не щем никаква конкуренция на този фронт  newsm78 Докато за Дафа сме сигурни, че е бетон и Памир не ни дразни  Thinking
На мен Сечо ми харесва, и ролята му пасва, и той се справя добре засега. Той в интервюто си беше казал, че за първи път приема роля, без да е чел сценария. Щом е поел такъв риск, значи ролята е интересна, а това означава и интересен сериал  Simple Smile Е, дано феновете на Ашка разберат най-после, че ако по 120 мин.ГГ се обясняват в любов, ще ни хване диабет  Joy  Joy  Joy
При Гало се усещаше, че Мерич ще повтори ситуацията като с Из - жена от миналото на Йомер, която иска да си го върне, и затова феновете реагираха така. Аз все си мислех, че Памир ще се приеме добре от феновете, както стана с доктор Селим - да има някой който да дразни Йомер е нещо ново и свежо. Дано са малко недоволните  Peace

Общи условия

Активация на акаунт