След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 086
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Е, как може и на озета да има реклами. На други сериали я пуснат една реклам за цялото време на излъчване, я не  ooooh! Ама нашия сериал нали е нерейтингов, та затова редуват 5 минути серия, 15 реклами  Crossing Arms Mr. Green
Е винаги е имало реклами, или в и половина или в без 15  Peace
Може да почнем в и 45  newsm78
Имало ли е на озета, не помня  newsm78
Ама като сравнявам с други сериали, тук е реклама до реклама ooooh! На 309 оная вечер пуснаха една към края  Laughing

# 226
ooooh! ooooh! ooooh! сега прочетох при рускините,че от групата на МИЛА няма вече да правят превод на сериала,жалко техния превод беше най-читав от на другите групи
Джонката превежда за 2 дена, аз даже в повечето случаи си гледам само неговите преводи, И без това с руския сме на Вие  Mr. Green Joy
Закрит е профилът  на Джони, за съжаление.

# 227
ooooh! ooooh! ooooh! сега прочетох при рускините,че от групата на МИЛА няма вече да правят превод на сериала,жалко техния превод беше най-читав от на другите групи
Джонката превежда за 2 дена, аз даже в повечето случаи си гледам само неговите преводи, И без това с руския сме на Вие  Mr. Green Joy
Закрит  профил на Джони, за съжаление.
Стария му ли  hahaha Той има нов  Laughing

EEEEEEEEEEEE  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 228
Скрит текст:
Новият.

# 229

Ди, това бил и последният онлайн превод на Лейля  ooooh!

# 230
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Верко ти съвсем тактично и цените си ни показала  Mr. Green Mr. Green да не решим че си много щедра и ни ги даваш бонус  hahaha hahaha hahaha

# 231

НОВИЯ е Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Систър дай им новия, инак каза че имал нов  Joy Joy Joy
Тия па какво се отказаха от преводите бе, ееееее и те се отказаха от Омерчик  ooooh!

# 233
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ми Систър дай им новия, инак каза че имал нов  Joy Joy Joy
Тия па какво се отказаха от преводите бе, ееееее и те се отказаха от Омерчик  ooooh!

Ирко все повече оредяваме в редицата на Ипликчи  hahaha hahaha hahaha

# 234
е сега остава и другите р.групи да спрат да го превеждат и ще караме с превод на ум  ooooh!

Диди,да на Лейля и е последен онлайн.....сега видях ,че една е писала ,че е имало скандал  заради преводите  Thinking предполагам с някоя от др.групи ...а сега щом и Джонката пак са го закрили съвсем я втасахме

# 235
е сега остава и другите р.групи да спрат да го превеждат и ще караме с превод на ум  ooooh!

Диди,да на Лейля и е последен онлайн.....сега видях ,че една е писала ,че е имало скандал  заради преводите  Thinking предполагам с някоя от др.групи ...а сега щом и Джонката пак са го закрили съвсем я втасахме

Ще трябва да го научим тоя език май-май  ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 236
е сега остава и другите р.групи да спрат да го превеждат и ще караме с превод на ум  ooooh!

Диди,да на Лейля и е последен онлайн.....сега видях ,че една е писала ,че е имало скандал  заради преводите  Thinking предполагам с някоя от др.групи ...а сега щом и Джонката пак са го закрили съвсем я втасахме

яндък  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 237
Приятно гледане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 238
То докато го научим и ще свърши  Mr. Green

Приятно гледане  Laughing

# 239
Дано продължат да слагат писмени преводи рускините на важни моменти, че да издържим до превода на нашите чудесни преводачки.

Нещо кара Йомер да каже, че вече е твърде късно да се променят нещата при разговора със Синан. Нещо го е карало да мисли, че няма път назад. Защо си мисли, че вече е твърде късно? Осъзнава, че е сторил нещо непростимо ли?  newsm78

Аз защо уча турски, точно за да съм независима, поне 60-70 процента да разбирам сама!

Общи условия

Активация на акаунт