Нали все трябва да има катализатор. Ако не беше Синан, щеше да е някой друг.
Сетих се за онзи смешник, който написа, че Б. не можел да играе с поглед. В тази серия надскочи себе си.

Polq_N
един и същи сериал ли гледаме 
Че той престанал ли е да я обича ? Не съм забелязала кога е станало?! И защо са на този хал и двамата.
Ами да беше прегърнал Дефне на сватбата щото го е лъгала цяла година , и всички около него са знаели И от радост, че е последния бунак да я нацелува .И заживели щастливо Дефмерите.
Знаеше ли се, че образът който ни представи Мерич ще реагира с раздяла- знаехме. Очаквахме ли
заминаване -очаквахме. Еднственото което не бяхме предвидели са италианките в леглото на Йомер,ама и това се случи. И защо сега реши да се завърне Йомер,ами срещата със Синан го провокира да промени живота си . И не за Дефне се върна,а заради Пасионис.Дефне падна в ръцете му случайно и всичко започна отново,просто защото не е свършавало никога. Ще има и ревност, вълнуващи сцени, ще ни предложи Мерич инетересна интрига с Памир
Сериал с много реални образи, които вълнуват благодарение на актьорите
май не си ме разбрала добре. Казвам, че за мен все още гордостта на Йомер е над всичко, никъде не съм казала, че не я обича. Аз също гледам " Любов под наем", просто това това е моето мнение
. За мен много правилно постъпи, Йомер си е Йомер , само че малко помъдрял и разбрал доста житейски уроци. Той винаги е бил директен, когато го интересува нещо пита
. Че е адски наранена от случилото се между тях след сватбата си личи и от самолет
. Понеже той много добре си я познава, затова така я предизвика на събранието, по този начен я подтикна да се съвземе и да покаже професионализма си, в който той изобщо не се съмнява, още повече, че тя го е показвала пред него. Затова я попита и за дизайнерството, вероятно си е мислил, че тя се отказала от тази сфера пак заради наго, защото продължаването с дизайна, ежесекундно щеше да й напомня за Йомер и тяхната краткотрайна любов, за провалената сватба и неговото бягане в чужбина