След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 977
  • 753
  •   1
Отговори
# 540

Нали все трябва да има катализатор. Ако не беше Синан, щеше да е някой друг.

Сетих се за онзи смешник, който написа, че Б. не можел да играе с поглед. В тази серия надскочи себе си. Peace
Да де, любовта му не е достатъчно силен катализатор.

Polq_N Peace един и същи сериал ли гледаме newsm78
Че той престанал ли е да я обича ? Не съм забелязала кога е станало?! И защо са на този хал и двамата. newsm78
Ами да беше  прегърнал Дефне на сватбата щото го е лъгала цяла година , и всички около него са знаели И  от радост, че е последния бунак да я нацелува .И заживели щастливо Дефмерите.  Mr. Green

Знаеше ли се, че образът който ни представи Мерич ще реагира с раздяла- знаехме. Очаквахме ли
заминаване -очаквахме. Еднственото което не бяхме предвидели са италианките в леглото на Йомер,ама и това се случи. И защо сега реши да се завърне Йомер,ами срещата със  Синан го провокира да промени живота си . И не за Дефне се върна,а заради Пасионис.Дефне падна в ръцете му случайно и всичко започна отново,просто защото не е свършавало никога. Ще има и ревност, вълнуващи сцени, ще ни предложи Мерич инетересна интрига с Памир Peace
Сериал с много реални образи, които вълнуват благодарение на актьорите

Ели Hugмай не си ме разбрала добре. Казвам, че за мен все още гордостта на Йомер е над всичко, никъде не съм казала, че не я обича. Аз също гледам " Любов под наем", просто това това е моето мнение Grinning Grinning Laughing

# 541
  • Perla
Скрит текст:

Ха добър ден вече  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
охоо Ирка  Hug Ели  Hug Мише Дани  Hug- добре че сте поддържали тийма, че аз докато се появя и то ще дойде петък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Първо да кажа, че още не съм повторила епизода с руския превод, че аз си чакам бг-то  Peace.
Не си спомням коя от вас написа, че Йомер много нахлно разпитваше Дефне за брак, сватба или просто любим  Thinking.  За мен много правилно постъпи, Йомер си  е Йомер , само че малко помъдрял и разбрал доста житейски уроци. Той винаги е бил директен, когато го интересува нещо пита  Peace. Беше логично да я попита, ако иска да разбере нещо за живота й след неговото заминаване. Подозираше, че тя няма да му разкаже от раз, а тя дори отказа да разговаря с него. И затова така се отдръпна, искаше да й даде време да подреди мислите си, защото знаеше, че с появяването си отново в живота й и ги е объркал. Още финалната сцена на предния епизод даде отговор на един от въпросите на Йомер, относно Дефне и това е дали е продължила да мисли за него. Шокираният поглед на Дефне, когато видя кой я държи в ръцете си, беше доста красноречив  Peace. Затова и неговото изражение беше повее от доволно. Просто от едно изражение на любимата му, Йомер разбра, че тя не е престанала да мисли за него  Naughty. Че е адски наранена от случилото се между тях след сватбата си личи и от самолет  Flutter. Понеже той много добре си я познава, затова така я предизвика на събранието, по този начен я подтикна да се съвземе и да покаже професионализма си, в който той изобщо не се съмнява, още повече, че тя го е показвала пред него. Затова я попита и за дизайнерството, вероятно си е мислил,  че тя се отказала от тази сфера пак заради наго, защото продължаването с дизайна, ежесекундно щеше да й напомня за Йомер и тяхната краткотрайна любов, за провалената сватба и неговото бягане в чужбина  Whistling
Обвинявате Йомер за кралското му страдание в Рим  Whistling, ама колкото и кралско да беше и скачайки от фуста на фуста, той цяла година си остана сам, съвсем сам. Духовната самота може да промени психиката на човек в негативна посока. А Йомер точно духовно беше сам.
Докато до Дефне бяха Исо и семейството й, както и в последствие работата, за да я разнообразява и да има социални контакти.
Скрит текст:
И на Йомер дадоха двама-трима другари, но те съвсем не са го опознали  Naughty. Да нямаш подкрепата на семейството си е кошмар, а още по-зле да нямаш семейство. А Йомер няма такова. Хората които би трябвало да бъдат неговото семейство след смъртта на родителите му, продадоха душата и сърцето му за една къща и малко положение в обществото  #Cussing out #Cussing out. Дядото който, все му помагаше чрез Садри и все мислеше за него, защо не се опита сам да оправи отношенията си с внука си, ами отново използваха невинното момиче, което вече се беше превърнала като маша в ръцете им, за да контролират живота на Йомер. Извинете, ама  айде няма нужда от такива роднини. Тук вече се досещам, че скоро не съм оплюла Сердар аби. Тоя мухльо, дето е единствения мъж в семейството Топал, не спря да се крие зад гърба на по-малкаа си сестра, като абсолютен страхливец. Като толкова се кълнеше пред Йомер на годежа, че ще направи всичко, за да е щастлива тя, той изибщо не си вярваше. Ама имаше много възможности, да разкаже всичко на Йомер като се изправи пред него. Тогава може би Йомер щеше да погледне с различни очи на киралъка  Thinking. Думите които каза на Нера, ми напълниха душата. Още повече че, той сега осъзна колко всъщност е страдала Дефне, заради роднините му и се е страхувала от тях.
Очаквам с нетърпение разговора между Памир и Йомер. Няма начин да не хвърчат искри. А като добавим, че са и роднини, ще стане оле-майко  Crazy Crazy
Аз пак се олях  Mr. Green ама сърбяха ме пръстите да си почеша клавиатурата  hahaha hahaha
Не вярвах,  е ще го напиша, но досега замисъла на Мерич ханъм ми хареса  Peace Peace

Аз докато си разпиша и Баръш бей си променил визията  hahaha hahaha hahaha hahaha
[/spoiler]
Да, така е- има семейство и един изключителен приятел, които са ѝ помогнали да оцелее физически. Но психически тя е съсипана- на Йомер го каза- свършена е, унищожена е. Ако те я разбираха, ако можеше наистина да им се довери, тя нямаше да споделя мислите си, чувствата си само с мъничкия Исо. А щеше да им каже, че Йомер се е върнал и че, проклета да съм, но продължавам да го обичам като луда, че все още всичко у мене се преобръща, щом се доближа до него. Така че в духовен план Дефне е също толкова сама, колкото и Йомер.

Скрит текст:

Нали все трябва да има катализатор. Ако не беше Синан, щеше да е някой друг.

Сетих се за онзи смешник, който написа, че Б. не можел да играе с поглед. В тази серия надскочи себе си. Peace
Да де, любовта му не е достатъчно силен катализатор.

Polq_N Peace един и същи сериал ли гледаме newsm78
Че той престанал ли е да я обича ? Не съм забелязала кога е станало?! И защо са на този хал и двамата. newsm78
Ами да беше  прегърнал Дефне на сватбата щото го е лъгала цяла година , и всички около него са знаели И  от радост, че е последния бунак да я нацелува .И заживели щастливо Дефмерите.  Mr. Green

Знаеше ли се, че образът който ни представи Мерич ще реагира с раздяла- знаехме. Очаквахме ли
заминаване -очаквахме. Еднственото което не бяхме предвидели са италианките в леглото на Йомер,ама и това се случи. И защо сега реши да се завърне Йомер,ами срещата със  Синан го провокира да промени живота си
. И не за Дефне се върна,а заради Пасионис.Дефне падна в ръцете му случайно и всичко започна отново,просто защото не е свършавало никога.
Скрит текст:
Ще има и ревност, вълнуващи сцени, ще ни предложи Мерич инетересна интрига с Памир Peace
Сериал с много реални образи, които вълнуват благодарение на актьорите [/i]

Ели, когато Дефне разказваше на малкия Исо приказката за красивия чернокос крал, който заминал далече, но един ден се върнал и казал на принцесата, че се е върнал заради нея, дадоха точно последния кадър от предния епизод.Но момичето се изплашило и избягало. За мене това беше отговорът на въпроса какво се е случило след тази внезапна среща. Т.е. формалният повод е Пасионис, но истинската подбуда е Дефне. Поначало в тези епизоди Мерич използва за мене много сполучлив подход, разказвайки ни минали събития чрез няколко изречения, вмъкнати в нечий разказ. Неслучайно първото нещо, което направи Йомер, когато се върна, беше да отиде до дома на Дефне. А през това време Синан уреждаше проблемите на Пасионис.

# 542

Ели Hugмай не си ме разбрала добре. Казвам, че за мен все още гордостта на Йомер е над всичко, никъде не съм казала, че не я обича. Аз също гледам " Любов под наем", просто това това е моето мнение Grinning Grinning Laughing

Polq Hugточно за това писах,че са реални/ или поне близки до реалните/ образи. Мъж като Йомер с изграден характер трудно може да си признае, че е сгрешил и избрал гордостта вместо любовта. Той обаче го направи. Това ,че се интересува от нея от живота и след раздялата не е гордост. Писах го и по-горе.Той иска да  разговаря с Дефне  и търси начин да я накара  да го направи и тя.  Ако беше гордост едва ли щеше да се опитва да я заговоря, след като тя страни и мълчи. Това би направил Йомер  от първите епизоди. Убедена съм в това както и  затвори вратата  с изчезналата обувка. И я изгони, въпреки,че беше започнал да я харесва.Това беше гордост.

Доре,  Peace съдбата на  Пасионис събуди Йомер от римската летаргия, както и разказа,срещата със  Синан. А,  завръщайки се в Истанбул  Дефне е първото  нещо за което мисли е точно така. Самата Дефне каза,че и е казал при внезапната среща- ,,Върнах се заради теб,,. Но кралят  още кой знае колко щеше да се скита из римските улици не се знае въпреки,че тя е била в главата му непрестанно.

...

. формалният повод е Пасионис, но истинската подбуда е Дефне. Поначало в тези епизоди Мерич използва за мене много сполучлив подход, разказвайки ни минали събития чрез няколко изречения, вмъкнати в нечий разказ. Неслучайно първото нещо, което направи Йомер, когато се върна, беше да отиде до дома на Дефне. А през това време Синан уреждаше проблемите на Пасионис.

Peace Peace Очаквам сега след като Баръш е без брада да ни покажат какво е станало след сватбата. Една от руските групи беше превела,че Йомер казва на Синан ,след срещата с Нера,че още си спомня как Дефне е викала/ крещяла пред близките си/ вероятно сутринта/. Този превод ме потресе,но си представям и той как се чувствал за да си спомня този момент. Много хубаво и каза на Нера - направи ни на парченца и двамата  

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 17:03 от eliNIM

# 543
  • У Диспансера ...♥♥♥

Много хубав колаж  Heart Eyes

# 544
  • Perla
Да ви кажа, че току- що гласувах за келебеците и това, което видях, хич не ми хареса. Нашите като двойка май са трети, ако двойките са наредени според временната класация. Баръш изглежда е първи, Елка е втора. Пак казвам- не знам дали мястото, на което са поставени, е всъщност мястото им в класацията.

# 545
Да ви кажа, че току- що гласувах за келебеците и това, което видях, хич не ми хареса. Нашите като двойка май са трети, ако двойките са наредени според временната класация. Баръш изглежда е първи, Елка е втора. Пак казвам- не знам дали мястото, на което са поставени, е всъщност мястото им в класацията.
newsm78 това с гласуването не е ли малко нагласено
от сета

Ирка,  колажът  е много стилен

# 546
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен ще спечелят Карато, за двойка в Келебека  Thinking

# 547
Наредени са по азбучен ред, а не по класиране.Резултатите ще излязат на награждаването, ако не се лъжа.

# 548
Според мен ще спечелят Карато, за двойка в Келебека  Thinking
Ирко Heart Eyes Hug Карото ще спечели за дизи или в раздела за актьор и актриса  Peaceно не и за двойка ...Керем Чатай няма да остави някой друг да спечели ,знаем как беше две поредни години печелиха Сера и Ча  Peace а още повече че Нела е ракламно лице на Пантен няма да мине без награда Peace. За дизи в раздел комедия може и да са нашите ,а за чифте ще са други,за ком.актриса може и да е Демет и актьор партньора ѝ .....всичко е нагласено,но на нашите ще им дадат само 1 награда  Peace

# 549
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Колажът е страхотен  Heart Eyes

# 550
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug хубаво де, кой ще е за двойка тогава  Thinking

# 551
Този, който преди време хейти сериала ни, сега е погнал актьорите.Ето ви малко от това.В коментарите има още хейт от него.Ето линк: http://www.---/2016/09/3.html Не заслужава да му правя реклама, но това вече е прекалено.Много мрази нашия сериал.
Скрит текст:
"Сега ще се спра на може би най-абсурдните категории и номинации на тазгодишните награди "Altin Kelebek", а именно тези, свързани с комедийния жанр и актьори. Много ме разочароваха номинациите за "Най-добър комедиен сериал за 2016 г.", наистина. Тук не можах да избера нито един от претендите, просто защото или са малко популярни, или не са комедийни. Нито "Любов под наем" (Kiralik Ask), нито "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam), нито "Гущерите" (Kertenkele), нито "Смях, смях" (Gulduy Gulduy Show), което всъщност е предаване, нито "Осемдесетте" (Seksenler) за мен не са достойни за тази категория. Питам се - къде е "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), който е истински феномен и шедьовър в жанра "романтична комедия"? Защо този невероятен сериал не е номиниран? Може би защото е твърде добър и би отвял конкуренцията? Ето тук се забелязва огромната необективност на тези "специалисти", избирали номинираните. Нямам думи, наистина!

Категорията "Най-добра комедийна актриса за 2016 г." е още по-голямо разочарование. И тук не можах да избера между нито една от петте номинирани - Демет Йоздемир от "Номер: 309" (№: 309), Елчин Сангу от "Любов под наем" (Kiralik Ask), Ханде Доандемир от "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski), Ханде Ерчел от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и Лейля Лидия Туутлу от "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam). От всички тези актриси съм гледал единствено Елчин Сангу и ролята ѝ на Дефне и, за съжаление, така и не разбрах кое ѝ беше смешното - че скача като луда върху хората ли? Тук се питам още по-ядосано и с още по-голямо недоумение - къде е най-голямото откритие на комедийното кино в Турция Серен Сириндже от "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), която пресъздаде една извънпланетарна и наистина запомняща се роля? Защо тя не е сред номинираните, след като дори и слепият би разбрал, че в момента тя е най-добрата комедийна актриса в южната ни съседка, дори и само слушайки я?! Наистина нямам думи, наистина!

Няма нищо по-различно и в категорията "Най-добър комедиен актьор за 2016 г."... И тук не гласувах за никого - нито за Баръш Ардуч от "Любов под наем", нито за Фуркан Андъч от "Сладко отмъщение", нито за Серкан Чайоулу от "Любовта на живота ми", нито за неизвестния за мен, а вероятно и за мнозина Шорай Узун от "Осемдесетте", нито за Тимур Аджар от "Гущерите", който и без това напусна проекта... Като гледал единствено Баръш Ардуч и ролята му на Йомер, по която мнозина необяснимо за мен се захласват, така и не разбрах кое му беше комедийното на този актьор? Студенината и безизразното му лице ли? Нямам обаче никакво съмнение, че той ще вземе наградата... Явно тези, избирали кои да бъдат номинирани, не разбират, че ако един актьор участва в сериал от жанра "романтична комедия", не е задължително той самият да бъде комик. Тук се питам - къде е Берк Октай от "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), който за мен е най-добрият комедиен актьор и показа една коренно различна страна от своя талант чрез ролята си на Джан Текин? Защо той не е сред номинираните? Въпроси, чиито отговори така и не мога да си обясня... Тотално разочарование и от тази категория!"
dimipova, като оставим настрана абслоютно негативното отношение към всички останали сериали и актьори, с изключение на явния фаворит на този "познавач"- Състояние на връзката..." дори май вече не помня заглавието на сериала, трябва да кажа, че номинацията на КА и на актьорите Баръш Ардуч и Елчин Сангу в комедийните категории си е само по себе си комедийно. Защото сериалът отдавна не е комедиен, а една сложна смес от комедия, драма, романтика и много други неща, които не знам дали се побират в определена категория. Така че за мене подходящо би било включването на КА в категорията "Най- добро дизи". Елчин и Баръш са толкова талантливи и разнообразни актьори, че също намирам за неудачно номинацията им за комедийни актьори. Най би им подхождало да са в номинациите за "най- добри актьори". Но ще завърша,перифразирайки  думите на този/тази блогър ли е, що е:
Не са включени в тези по- подходящи категории може би точно защото са много добри и биха отвели конкуренцията!
Доре няма как да ги включат в тези категории,защото ще стане война и конфликт на интереси Peace затова са бутнати в комедийните номинации,защото не може да не ги включат в Келебека ....феновете ще ги изядат  Mr. Green за актриса,актьор и сериал е невъзможно да ги сложат (макар,че за мен са си напълно заслужили Naughty ),защото там е Кара Севдата и тя трябва да бъде избрана,а ако и Ашка е там,то феновете ще гласуват предимно за него,а на Келебека ще са избрани от Севдата  Peace това беше ясно на всички още като се видя Неслихан като лице на спонсора на Келебека  Peace

така че каквото и да стане Севдата печели,Ашка ще си вземат награда и те и така  Peace
други щяха да са номинациите ако Елка беше лице на Пантен,а не на Елидор ....щяха да бутнат нас и да ги вземем ние  Peace

макар че аз за актриса съм си избрала Бурчин от всичките в категорията  Peace за мен тя е най-добрата тя и доста хора имат да учат от нея и нейната филмография  Peace и Елка да беше в категорията пак бих избрала Бурчин  Peace

# 552
Дидолино  Heart Eyes Hug хубаво де, кой ще е за двойка тогава  Thinking
според мен или ще са Бурчин и Илкер или Бурджу и Биркан,ако на нас дадат само за дизи ,па ако спечелим за чифте те това ще е ,но е ясно че Нела ще е за актриса ,Хилял за режисьор и т.н

# 553
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох, и други има от нашия фен-клуб Ипликчи  Mr. Green

# 554
между другото преди няколко седмици Главния от ЕДНО и ако не се лъжа режисьора благодариха за номинациите за Келебека,но се отказаха да участват newsm78 предполагам знаят,че всичко предварително е уговорено и се знае кой ще вземе наградите

Общи условия

Активация на акаунт