не зная какво ще разкаже Йомер за тази една година на Дефне,но и това ще стане. Ще му дойде времето, когато Мерич ще напомни римската одисея Йомерова.
Във всеки случай каквото и обяснение да и предложи Йомер, ако съм на Дефне няма да ми стане никак приятно за редуващите се италианки под душа.
Очаквам този момент, защото не случайно наблегнаха с погледът на сутришния Йомер към вратата на банята от където се чуваше зукът на течащата вода . dimipova
Много хубаво,че има различни гледни точки. За предпочитане е обаче да се прави анализ от хора които са гледали всичко което се предлага за номинация. Аз не съм гледала освен Ашка друг сериал от номинираните. Харесва ми и съм на друго мнения за актьорската игра в сериала, за ГГ. Все тая ми е кой какво харесва някъде из форумите. Статуса го гледах до едно време после ми стана скучен и глупав. Гледах рейтингът от снощния епизод, чудя се защо го започнаха пак Лично мое мнения без да съм критик
Да ти предложа да вземеш и сложиш това изказване в спойлер,който иска да го чете.
сета днес бил в Nişantaşı

От фенка вчера на сета- Йомер направил на Дефне сърми,изпратил ги по Шюкрю, но да не и казва,че са от него

Тактиката за покоряване на Дефне започва интересно

Сега кажете,че момчето е гордо
готвач ще го раздава

. За мен много правилно постъпи, Йомер си е Йомер , само че малко помъдрял и разбрал доста житейски уроци. Той винаги е бил директен, когато го интересува нещо пита
. Че е адски наранена от случилото се между тях след сватбата си личи и от самолет
. Понеже той много добре си я познава, затова така я предизвика на събранието, по този начен я подтикна да се съвземе и да покаже професионализма си, в който той изобщо не се съмнява, още повече, че тя го е показвала пред него. Затова я попита и за дизайнерството, вероятно си е мислил, че тя се отказала от тази сфера пак заради наго, защото продължаването с дизайна, ежесекундно щеше да й напомня за Йомер и тяхната краткотрайна любов, за провалената сватба и неговото бягане в чужбина