Верче, Ирка
Изгледах епизода с превод. И ми хареса естествено.
В защита на Йомер
Не е той виновен за раздялата само и много добре сложи на място Нериман. Не мисля, че притисна Дефне с желанието си да разговарят след толкова време раздяла.Наясно е вече с поведнието и по време на цялата им връзка и кой стои зад всичко това- Нера. Знам,че не сте съгласни повечето от вас, но много търпеливо действа с нея при опитите да разговарят. Той говори - тя мълзи, той излиза. На ясно е,че е обидена и защо, и най-вече добре осъзнал, че ТЯ има право на това. Оставил я, оставил любовта и, оставил всичко преживяно заедно и заминал. И се разпаднал , та чак пропаднал. Не я разбирам тази мъжка психика -да страдаш като се наливаш с алкохол и скачайки от жена на жена.
Заложено им е в ,,мекия хард диск,, на мъжете.
Вкарвайки различни жени под душа, как само ме дразни След една година Йомер ще разбере какво е изпитала Дефне и какво е преживяла от нейните близки.Шукрю открехна завесата на състоянието на Дефне, Дария подхвърли ,че иска да е тя самата. Исо пък разкри за нас зрителите какво е преживяла и как е страдала. И мисля,че той няма да спести на Йомер истината, както и близките около Дефне и наясно с тайната..
Естествено е Йо да иска да е с Дефне, нормално е и тя да е обидена. И двамата са достатъчно наранени, но изгарящи един за друг. Баръш и Елчин са повече от прекрасни.
Последната сцена беше много хубава.Помислих си,че Дефна ще се разпадне в пргръдките му.И добре,че отстоя. Показа цялата си болка и гняв. Много, много ми хареса сцената. Не я виждам танго да играе в нейното състояние. Не го виждам и Йомер да я остави на друг мъж , още повече ,че познава Памир. Не са случайни думите между двамата в бара. Памир не обича да се бори, когато трябва да отстоява той изчезяа.Зарязал е момиче влюбено в него, заото нещата са станали сериозни. Не такъв мъж и трябва на Дефне.Но ще трябва за Йомер,
за да си върне Дефне, която и без това не вижда никой друг ,освен него.И която много я заболя от въпросите на Йомер за брак, годежи и мъж в живота и.
Как може дизобщо да си помисли, че тя ще го замени с друг, ама аде ревност.
Мюжде е отговяряла на въпроси,дано са тези които наистина е дала тя самата, а не на журналиста
📌 С чего начался ваш путь актрисы?
📍 С самого детства у меня была мечта стать актрисой. Победила в одном конкурсе и выигрышем стал переход в Ажанс Гайе Сокмен. Потихоньку я начала привыкать к этой профессии. Это тоже работа и я терпеливо отношусь к этой профессии. Серьезно отношусь к своей профессии.
📌 Вы играете в новом сезоне сериала «Любовь Напрокат». Почему вы приняли их предложение?
📍 Я наслышана про этот сериал и очень рада что играю в нем. К тому же я в предвкушении того, что мне придется престать в новом образе.
Если бы я не была актрисой, то занималась бы организацией концертов.
📌 Какую цель вы преследуете в своей карьере?
📍 Моя цель продолжать работать пока есть силы и желание и работать в качественных проектах, которые меня вдохновляют.
📌 С каким актером/актрисой вы бы хотели совместно работать?
📍 Берен Саат.
📌 Какую бы профессию вы бы выбрали, если бы не были актрисой?
📍 Опять же, я бы не остановилась на одной, но могла бы быть организатором мероприятий.
📌 Что вы делаете, чтобы оставаться в форме?
📍 Тогда я ничего не делала. Потому что не могла набрать вес, но сейчас я питаюсь правильно и посещаю занятия по фитнесу.
📌 Для некоторых людей заниматься спортом это как любовь, а для других сплошное мучение. А для вас?
📍 Я очень дисциплинированный человек. И к спорту у меня большая мотивация. Я занимаюсь спортом с большой любовью. Конечно же, если будешь настроен на тренировку, то всё очень легко, если человек делает что-то без желания, то ему от этого хорошо не будет.
Хочу бесстрашного мужчину.
📌 Что вы можете сказать о любви? Какой вы бываете, когда влюбляетесь?
📍 Любовь это и вправду ослепляет. Я боюсь влюбляться, потому что я тот человек, который любит искренне и добивается. Я не убегаю, я стараюсь. Я человек с двойственной натурой. Вообще я очень трудный человек, но в определенные моменты могу быть вдруг как котенок.
📌 Что должен сделать мужчина, чтобы завоевать ваше сердце?
📍 Он должен быть умён и мог меня впечатлить. Конечно же он должен был решительный. Его искренность должна завоевать моё сердце.
📌 Какая ваша правда жизни?
📍 Нужно жить так, чтобы никому не навредить, и каждый должен помнить что мы все умрем.
📌 Что вам в себе нравится и не нравится?
📍 Я ответственная и работаю по плану- это мне нравится, но мне не нравится моя придирчивость.
Перевод: Сакина Аскерова, Ева Филатова.

Тия де правили дизайна на Елкината къща, правили и тази на Омер . Това е от инстаграма на фирмата, и познайте кой ударил лайка
Тоя па, това ще му остане