След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 938
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! Hug Hug Hug

Верче, Ирка

Изгледах епизода с превод. И ми хареса естествено.
В защита на Йомер  Peace Не е той виновен за раздялата само и много  добре  сложи на място Нериман.
Не мисля, че притисна Дефне с желанието си да разговарят след толкова време раздяла.Наясно е вече с  поведнието и  по време на цялата им връзка и кой стои зад всичко това- Нера. Знам,че не сте съгласни повечето от вас, но много търпеливо действа с нея при опитите да разговарят. Той говори - тя мълзи, той излиза. На ясно е,че е обидена и защо, и най-вече добре осъзнал, че ТЯ има право на това. Оставил я, оставил любовта и, оставил всичко преживяно заедно и заминал. И се  разпаднал , та чак пропаднал. Не я разбирам тази мъжка психика -да страдаш като се наливаш с алкохол  и скачайки от жена на жена.  #2gunfire Заложено им е в ,,мекия хард диск,, на мъжете.  Grinning  Вкарвайки различни жени под душа, как само ме дразни  Mr. Greenнито за миг обаче не е престанал да мисли за Дефне. И щеше да продължи го прави, защото не може да обича друга освен Дефне. Той не е забравил,напротив  Дефне е била постояно в мислите му. И за да я забрави търси друга, поредната  жена, скачайки от една на втора,трета, което не оправдавам,но разбирам.
След една година Йомер ще разбере какво е изпитала Дефне и какво е преживяла от нейните близки.Шукрю открехна завесата на състоянието на Дефне, Дария подхвърли ,че  иска да е тя самата. Исо пък разкри за нас зрителите какво е преживяла и как е страдала. И мисля,че той няма да спести на Йомер истината, както и близките около Дефне и наясно с тайната..
Естествено е Йо да иска да е с Дефне,  нормално е и тя да е обидена. И двамата са достатъчно наранени, но изгарящи един за друг. Баръш и Елчин са повече от прекрасни.
Последната сцена беше много хубава.Помислих си,че Дефна ще се разпадне в пргръдките му.И добре,че отстоя. Показа цялата си болка и гняв. Много, много ми хареса сцената.  Не я виждам танго да играе в нейното състояние. Не го виждам и Йомер да я остави на друг мъж , още повече ,че познава Памир. Не са случайни думите  между двамата в бара. Памир не обича да се бори, когато трябва да отстоява той изчезяа.Зарязал е момиче влюбено в него, заото нещата са станали сериозни. Не такъв мъж и трябва на Дефне.Но ще  трябва за Йомер, Grinning  за да си върне Дефне, която и без това не вижда никой друг ,освен него.
И която много я заболя от въпросите на Йомер за брак, годежи и мъж в живота и.  
Как може дизобщо да си помисли, че тя ще го замени с друг, ама  аде ревност. Mr. Green

Мюжде е отговяряла на въпроси,дано са тези които наистина е дала тя самата, а не на журналиста

Скрит текст:
Я очень рада что я в сериале «Любовь Напрокат».
📌 С чего начался ваш путь актрисы?
📍 С самого детства у меня была мечта стать актрисой. Победила в одном конкурсе и выигрышем стал переход в Ажанс Гайе Сокмен. Потихоньку я начала привыкать к этой профессии. Это тоже работа и я терпеливо отношусь к этой профессии. Серьезно отношусь к своей профессии.
📌 Вы играете в новом сезоне сериала «Любовь Напрокат». Почему вы приняли их предложение?
📍 Я наслышана про этот сериал и очень рада что играю в нем. К тому же я в предвкушении того, что мне придется престать в новом образе.
Если бы я не была актрисой, то занималась бы организацией концертов.
📌 Какую цель вы преследуете в своей карьере?
📍 Моя цель продолжать работать пока есть силы и желание и работать в качественных проектах, которые меня вдохновляют.
📌 С каким актером/актрисой вы бы хотели совместно работать?
📍 Берен Саат.
📌 Какую бы профессию вы бы выбрали, если бы не были актрисой?
📍 Опять же, я бы не остановилась на одной, но могла бы быть организатором мероприятий.
📌 Что вы делаете, чтобы оставаться в форме?
📍 Тогда я ничего не делала. Потому что не могла набрать вес, но сейчас я питаюсь правильно и посещаю занятия по фитнесу.
📌 Для некоторых людей заниматься спортом это как любовь, а для других сплошное мучение. А для вас?
📍 Я очень дисциплинированный человек. И к спорту у меня большая мотивация. Я занимаюсь спортом с большой любовью. Конечно же, если будешь настроен на тренировку, то всё очень легко, если человек делает что-то без желания, то ему от этого хорошо не будет.
Хочу бесстрашного мужчину.
📌 Что вы можете сказать о любви? Какой вы бываете, когда влюбляетесь?
📍 Любовь это и вправду ослепляет. Я боюсь влюбляться, потому что я тот человек, который любит искренне и добивается. Я не убегаю, я стараюсь. Я человек с двойственной натурой. Вообще я очень трудный человек, но в определенные моменты могу быть вдруг как котенок.
📌 Что должен сделать мужчина, чтобы завоевать ваше сердце?
📍 Он должен быть умён и мог меня впечатлить. Конечно же он должен был решительный. Его искренность должна завоевать моё сердце.
📌 Какая ваша правда жизни?
📍 Нужно жить так, чтобы никому не навредить, и каждый должен помнить что мы все умрем.
📌 Что вам в себе нравится и не нравится?
📍 Я ответственная и работаю по плану- это мне нравится, но мне не нравится моя придирчивость.

Перевод: Сакина Аскерова, Ева Филатова.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 08:13 от eliNIM

# 511
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ели Hug а така, дай, дай, че не можем ги надприказваме с плюенето по Омерчика ни  Mr. Green
Ох, щях да казвам като я пита ей така невинно- А ти имаш ли някой ? Годеж, брак?  Joy Joy
Ееее, мислех че ще го чатне с това де поливаше китката  Joy Joy Joy
Направо не ми се мисли за другите жени, че ще се ядосам и защитата ми няма е адекватна, а базирана на моментното ми състояние   Crossing Arms
Памир, може да е бил така, ама то докато не срещне един мъж правилната жена е нормално да го дава по лежерно и да  не иска сериозни отношение. Според мен с Дафинка, ще открие любовта ама за жалост ще е несподелена (милия и той ще има да страда) ooooh!

# 512
Ели Hug а така, дай, дай, че не можем ги надприказваме с плюенето по Омерчика ни  Mr. Green
Ох, щях да казвам като я пита ей така невинно- А ти имаш ли някой ? Годеж, брак?  Joy Joy
Ееее, мислех че ще го чатне с това де поливаше китката  Joy Joy Joy
Направо не ми се мисли за другите жени, че ще се ядосам и защитата ми няма е адекватна, а базирана на моментното ми състояние   Crossing Arms
Памир, може да е бил така, ама то докато не срещне един мъж правилната жена е нормално да го дава по лежерно и да  не иска сериозни отношение. Според мен с Дафинка, ще открие любовта ама за жалост ще е несподелена (милия и той ще има да страда) ooooh!

Ирка  Peaceщеше да му дойде добре една китка през устата Joy Joy Joy щото си я просеше hahaha hahaha
И да Памир може и да се влюби в Дефне,което за пореден път ще докаже ,че за интригите на Нера трябва добро наказание- сама, без наследство, бедна Peace

Корай ме ядоса в тази серия Peace

# 513
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам  Hug Hug Hug Hug
Не мога да си обясня едно нещо Исо и Сердар знаят за тайната и това тяхното да мразят Йомер не ми е ясно.
За да може Дефне да стане предишната Дефне и трябва Йомер. И двамата са страдали и двамата са попадна ли в пропаста сега и двамата взаимно трябва да се изправят и да съберат счупените парчета на сърцата си.

# 514

Не мога да си обясня едно нещо Исо и Сердар знаят за тайната и това тяхното да мразят Йомер не ми е ясно.

Те знаят за тайната,а Сердар е в основата на интригата,но са видяли какво е изживяла Дефне след заминаването на Йомер. Исо истински е изстрадал с Дефне мъките и. За него не заминаването на Йомер ,а изясняване на истината е в редът на нещата.Това е трябвало да се случи, а не да зарежи момичето. И мисля, че ако след това се бяха разделили Дефне и Йомер, Исо щеше да го разбере.
А Сердар пък най-малко има право да обвинява Йомер, ако беше истински мъж много преди сватбата щеше да е разказал истината на Йомер.
Като характер на  мъж ми харесват еднакво и Йомер и Исо.

А като игра и артист ми харесва Салих/Синан.Много  е добър . Обича го камерата, играе с лекота. Предразполага партньорите си.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 09:27 от eliNIM

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥

Еми вече е друго нещо това  Crazy

# 516
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Верче  Hug Ирка  Hug Ели  Hug Галя  Hug

Една снимчица в защита на Йомковото поведение на презентацията. Да, усмихна се доволно, когато разбра, че тя се притеснява от неговото присъствие- значи за нея е важно неговото мнение- това разчете той в нейното смущение и си беша така. Но после съвсем съзнателно я предизвика, като каза, че ще търсят друг директор, защото знаеше, че така тя ще се вземе в ръце и ще се представи на ниво. Както и стана.
Но съвсем не съм му простила онова, което е направил след сватбата. Сега му предстои да разбере последствията от неговите тогавашни действия. Той вече чу нейните думи, че е свършена, че вече Дефне я няма.И аз мисля като Ели, че от Исо ще чуе цялата истина за състоянието на Дефне след неговото заминаване. И това ще бъде още един удар за него- чувството за вина, че едва не е убил любимата си жена. Йомер преживява в момента шок след шок- първо, много обидена и много сърдита Дефне; Дефне, която не е вече неговото момиче, а "Дефне ханъм"; Дефне, която е горда и недостъпна, след като вече не ѝ тежи тайната; Дефне, която си "позволява" да има лични ангажименти и да не желае да му дава никакви обяснения; Дефне, която пред очите му се качи в чужда кола. В неговите въпроси за изминалата година имаше два, които много ме ядосаха- не те ли интересува с кого съм и дали още съм с тебе, както и кой е бил до нея през това време. Продължава да ми е интересно какво би отговорил на въпроса с кого е бил през цялото това време, какво е готов да разкаже за изминалата година?! А този разговор неминуемо ще дойде, ще дойде моментът, в който ще разказват своите преживявания. Тогава той какво ще каже?!
И в крайна сметка бих казала, че за предишното поведение на Йомер нямам извинение- нито за това, че е изоставил момичето си, нито за "римското му страдание", нито за това, че цяла година той не е потърсил Дефне- щом е осъзнал грешката си, поне да отиде и да каже едно "извинявай, съжалявам". И да приеме онова, което ще види- може и омъжена Дефне- за някого, който ще я цени и няма да я натъжава.
Но това, което се случва между тях сега, след новата среща, много ме натъжава и ми е мъчно и за двамата. Sad
Накрая ще кажа, че много ме радва това, че Мерич остава вярна на характерите на героите, които е градила през първия сезон. И засега всичко си върви много логично и реалистично. Така, както беше докъм 30 епизод.
Ако можем да ударим и Сокаците по рейтинг ще бъде супер! Praynig

# 517
Добро утро, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Верко  Hug, Ирка  Hug, Ели  Hug, Доре  Hug

Да метна по едно кафе, че как сте се разгорещили с тези и аргументи, кафето на Ирка няма ни стигне  Laughing

Едни тийм фръцла, други - фръцльо, но основното е, че никой не е АНТИ  Laughing

Хубав и спокоен ден, сладурки  Hug

Тия де правили дизайна на Елкината къща, правили и тази на Омер . Това е от инстаграма на фирмата, и познайте кой ударил лайка  Joy Joy Joy Китадор  Mr. Green

Stop Тоя па, това ще му остане  Mr. Green Рекъл и той да напомни, че го има, като че много ни интересува от коя дупка наднича  Close

# 518
Добър ден, мили момичета! Hug

Много хубави постове тази сутрин. Елини  Peace за всичко и особено за играта на Салих, за прекрасните Баръш и Елчин и много дразнещия в тази серия Корай. Мен много ме подразни, особено на презентацията на Дефне.
Ирка  Peace за това, че когато мъжът срещне истинската любов, тогава е готов на сериозна връзка.

Когато Памир слезе при Дефне, за да ѝ каже, че ще я чака с колата пред входа, помириса парфюма ѝ и се опита да отгатне нотките му. Долови само връхните нотки, след което каза, че повече не може да помирише от това разстояние, но нищо, и "това ще станело с времето." Т.е. Памир бей се надява с времето да се приближи достатъчно до Дефне. Само остава да видим с какви мотиви ще иска да се приближи - от любов най-вероятно, за негово нещастие.

Много фино и деликатно Памир намира начин да получи от Дефне това, което иска. Леко дистанциран и надменен уж, подхождайки към флирта с нея служебно, като по този начин не я кара да се притеснява, че откликва на ухажванията на някой мъж. Силен противник ще бъде Памир, ще поизмъчи Йомер сигурно.

Хубав ден! Hug

# 519
Йомер преживява в момента шок след шок- първо, много обидена и много сърдита Дефне; Дефне, която не е вече неговото момиче, а "Дефне ханъм"; Дефне, която е горда и недостъпна, след като вече не ѝ тежи тайната; Дефне, която си "позволява" да има лични ангажименти и да не желае да му дава никакви обяснения; Дефне, която пред очите му се качи в чужда кола.

В неговите въпроси за изминалата година имаше два, които много ме ядосаха- не те ли интересува с кого съм и дали още съм с тебе,

Peace И точно този шок го подтиква да е по-близо до Дефне, да разговарят. Достатъчно беше едно изречение на Дерия и той тръгна към Дефне. Колкото повече разбира толкова повече изпитва желание да я до нея , да я закриля сякаш с това ще намали  болката и. И  този въпрос Доре  Hug  е тактика за да я провокира да говорят, да се изяснят. Не случайно и каза,че  не епрестанал да мисли за нея.
Исо ще намери начин да му разкаже за Дефне.
Той през цялото време не одобряваше премълчаването на тайната от Дефне и очакваше ,че Йомер ще реагира лошо. Самият Исо постъпи по същия начин с Ясемин,след като тя го обиди. Тръгна си, страда за нея , но нищо повече. Нима те двамата не преживяха раздяла един с друг. За това той най-добре разбира Йомер, но пък и най -добре познава какво и причини Йомер на Дефне.

Дани  Peace Памир е обигран Дон Жуан Peace Той познава жената и умее да разпознава парфюма на отделните категории момичета. За него всичко започва като игра,за съжаление Дефне е отново обект,но този път тя ще го накара да тича след нея, а не както е свикнал подир него .  Ей това щее новото за Памир-среща с истинско момиче,отговорно, честно, прямо,а и на всичкото отгоре красиво.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 10:47 от eliNIM

# 520
  • Perla

Най- после някакво раздвижване на рекламния фронт и за Баръш. Доколкото разбрах, ще става бъде лице на някаква банка- Garanti newsm78

Скрит текст:
Йомер преживява в момента шок след шок- първо, много обидена и много сърдита Дефне; Дефне, която не е вече неговото момиче, а "Дефне ханъм"; Дефне, която е горда и недостъпна, след като вече не ѝ тежи тайната; Дефне, която си "позволява" да има лични ангажименти и да не желае да му дава никакви обяснения; Дефне, която пред очите му се качи в чужда кола.

В неговите въпроси за изминалата година имаше два, които много ме ядосаха- не те ли интересува с кого съм и дали още съм с тебе,

Peace И точно този шок го подтиква да е по-близо до Дефне, да разговарят. Достатъчно беше едно изречение на Дерия и той тръгна към Дефне. Колкото повече разбира толкова повече изпитва желание да я до нея , да я закриля сякаш с това ще намали  болката и.
И  този въпрос Доре   Hug  е тактика за да я провокира да говорят, да се изяснят. Не случайно и каза,че  не епрестанал да мисли за нея.
Исо ще намери начин да му разкаже за Дефне.
Той през цялото време не одобряваше премълчаването на тайната от Дефне и очакваше ,че Йомер ще реагира лошо. Самият Исо постъпи по същия начин с Ясемин,след като тя го обиди. Тръгна си, страда за нея , но нищо повече. Нима те двамата не преживяха раздяла един с друг. За това той най-добре разбира Йомер, но пък и най -добре познава какво и причини Йомер на Дефне

Ели, приемам, че е тактика. Но пак казвам- на мене ми е интересно ТОЙ какво ще отговори на този въпрос- с кого е бил, бил ли е с нея през цялото това време?! Защото разбрахме, че е мислил за нея, ами тогава какви са онези шумове от душа? Верка преди беше писала, че една му е в главата, ама много са му в леглото. Да,така образът на Йомер е реалистичен, но пък остава да виси отговорът на въпроса- беше ли с нея, докато се въргаляше в леглата с другите /извинявам се за грубия израз, ама това ми е на езика/.
А че с Исо ще имат много тежък разговор, в това не се съмнявам. Видяхме как реагира Исо, когато Нихан си позволи да каже, че Йомер има харизмата на добър човек. Въобще- чакат ни интересни събития.
И много се израдвах, че Йомер веднага е тръгнал след Дефне и Памир. Мислех си дали няма да отиде пак да се напие от мъка. Но слава богу, нашият Йомерчик се е завърнал и знае какво иска- иска си Дефнето. Е, ще се потруди, няма начин, но той и на Синан каза, че ще опита да я спечели.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 10:52 от dora_st

# 521
И сблъсъкът на Дон Жуан с искреното и скромно момиче също го очаквам с нетърпение, както очаквам реакцията на Йомер след шока, който изживява в момента. Това е моят Ашк значи, да нямам търпение за следващия петък! Grinning

# 522
Този, който преди време хейти сериала ни, сега е погнал актьорите.Ето ви малко от това.В коментарите има още хейт от него.Ето линк: http://www.-spam251-/2016/09/3.html Не заслужава да му правя реклама, но това вече е прекалено.Много мрази нашия сериал.
"Сега ще се спра на може би най-абсурдните категории и номинации на тазгодишните награди "Altin Kelebek", а именно тези, свързани с комедийния жанр и актьори. Много ме разочароваха номинациите за "Най-добър комедиен сериал за 2016 г.", наистина. Тук не можах да избера нито един от претендите, просто защото или са малко популярни, или не са комедийни. Нито "Любов под наем" (Kiralik Ask), нито "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam), нито "Гущерите" (Kertenkele), нито "Смях, смях" (Gulduy Gulduy Show), което всъщност е предаване, нито "Осемдесетте" (Seksenler) за мен не са достойни за тази категория. Питам се - къде е "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), който е истински феномен и шедьовър в жанра "романтична комедия"? Защо този невероятен сериал не е номиниран? Може би защото е твърде добър и би отвял конкуренцията? Ето тук се забелязва огромната необективност на тези "специалисти", избирали номинираните. Нямам думи, наистина!

Категорията "Най-добра комедийна актриса за 2016 г." е още по-голямо разочарование. И тук не можах да избера между нито една от петте номинирани - Демет Йоздемир от "Номер: 309" (№: 309), Елчин Сангу от "Любов под наем" (Kiralik Ask), Ханде Доандемир от "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski), Ханде Ерчел от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и Лейля Лидия Туутлу от "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam). От всички тези актриси съм гледал единствено Елчин Сангу и ролята ѝ на Дефне и, за съжаление, така и не разбрах кое ѝ беше смешното - че скача като луда върху хората ли? Тук се питам още по-ядосано и с още по-голямо недоумение - къде е най-голямото откритие на комедийното кино в Турция Серен Сириндже от "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), която пресъздаде една извънпланетарна и наистина запомняща се роля? Защо тя не е сред номинираните, след като дори и слепият би разбрал, че в момента тя е най-добрата комедийна актриса в южната ни съседка, дори и само слушайки я?! Наистина нямам думи, наистина!

Няма нищо по-различно и в категорията "Най-добър комедиен актьор за 2016 г."... И тук не гласувах за никого - нито за Баръш Ардуч от "Любов под наем", нито за Фуркан Андъч от "Сладко отмъщение", нито за Серкан Чайоулу от "Любовта на живота ми", нито за неизвестния за мен, а вероятно и за мнозина Шорай Узун от "Осемдесетте", нито за Тимур Аджар от "Гущерите", който и без това напусна проекта... Като гледал единствено Баръш Ардуч и ролята му на Йомер, по която мнозина необяснимо за мен се захласват, така и не разбрах кое му беше комедийното на този актьор? Студенината и безизразното му лице ли? Нямам обаче никакво съмнение, че той ще вземе наградата... Явно тези, избирали кои да бъдат номинирани, не разбират, че ако един актьор участва в сериал от жанра "романтична комедия", не е задължително той самият да бъде комик. Тук се питам - къде е Берк Октай от "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), който за мен е най-добрият комедиен актьор и показа една коренно различна страна от своя талант чрез ролята си на Джан Текин? Защо той не е сред номинираните? Въпроси, чиито отговори така и не мога да си обясня... Тотално разочарование и от тази категория!"

# 523
  • По света и в нас.
Тоя па голем разбирач бе? ooooh!

# 524
  • Perla
Този, който преди време хейти сериала ни, сега е погнал актьорите.Ето ви малко от това.В коментарите има още хейт от него.Ето линк: http://www.---/2016/09/3.html Не заслужава да му правя реклама, но това вече е прекалено.Много мрази нашия сериал.
Скрит текст:
"Сега ще се спра на може би най-абсурдните категории и номинации на тазгодишните награди "Altin Kelebek", а именно тези, свързани с комедийния жанр и актьори. Много ме разочароваха номинациите за "Най-добър комедиен сериал за 2016 г.", наистина. Тук не можах да избера нито един от претендите, просто защото или са малко популярни, или не са комедийни. Нито "Любов под наем" (Kiralik Ask), нито "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam), нито "Гущерите" (Kertenkele), нито "Смях, смях" (Gulduy Gulduy Show), което всъщност е предаване, нито "Осемдесетте" (Seksenler) за мен не са достойни за тази категория. Питам се - къде е "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), който е истински феномен и шедьовър в жанра "романтична комедия"? Защо този невероятен сериал не е номиниран? Може би защото е твърде добър и би отвял конкуренцията? Ето тук се забелязва огромната необективност на тези "специалисти", избирали номинираните. Нямам думи, наистина!

Категорията "Най-добра комедийна актриса за 2016 г." е още по-голямо разочарование. И тук не можах да избера между нито една от петте номинирани - Демет Йоздемир от "Номер: 309" (№: 309), Елчин Сангу от "Любов под наем" (Kiralik Ask), Ханде Доандемир от "Любовта на живота ми" (Hayatimin Aski), Ханде Ерчел от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и Лейля Лидия Туутлу от "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam). От всички тези актриси съм гледал единствено Елчин Сангу и ролята ѝ на Дефне и, за съжаление, така и не разбрах кое ѝ беше смешното - че скача като луда върху хората ли? Тук се питам още по-ядосано и с още по-голямо недоумение - къде е най-голямото откритие на комедийното кино в Турция Серен Сириндже от "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), която пресъздаде една извънпланетарна и наистина запомняща се роля? Защо тя не е сред номинираните, след като дори и слепият би разбрал, че в момента тя е най-добрата комедийна актриса в южната ни съседка, дори и само слушайки я?! Наистина нямам думи, наистина!

Няма нищо по-различно и в категорията "Най-добър комедиен актьор за 2016 г."... И тук не гласувах за никого - нито за Баръш Ардуч от "Любов под наем", нито за Фуркан Андъч от "Сладко отмъщение", нито за Серкан Чайоулу от "Любовта на живота ми", нито за неизвестния за мен, а вероятно и за мнозина Шорай Узун от "Осемдесетте", нито за Тимур Аджар от "Гущерите", който и без това напусна проекта... Като гледал единствено Баръш Ардуч и ролята му на Йомер, по която мнозина необяснимо за мен се захласват, така и не разбрах кое му беше комедийното на този актьор? Студенината и безизразното му лице ли? Нямам обаче никакво съмнение, че той ще вземе наградата... Явно тези, избирали кои да бъдат номинирани, не разбират, че ако един актьор участва в сериал от жанра "романтична комедия", не е задължително той самият да бъде комик. Тук се питам - къде е Берк Октай от "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu: Karisik), който за мен е най-добрият комедиен актьор и показа една коренно различна страна от своя талант чрез ролята си на Джан Текин? Защо той не е сред номинираните? Въпроси, чиито отговори така и не мога да си обясня... Тотално разочарование и от тази категория!"
dimipova, като оставим настрана абслоютно негативното отношение към всички останали сериали и актьори, с изключение на явния фаворит на този "познавач"- Състояние на връзката..." дори май вече не помня заглавието на сериала, трябва да кажа, че номинацията на КА и на актьорите Баръш Ардуч и Елчин Сангу в комедийните категории си е само по себе си комедийно. Защото сериалът отдавна не е комедиен, а една сложна смес от комедия, драма, романтика и много други неща, които не знам дали се побират в определена категория. Така че за мене подходящо би било включването на КА в категорията "Най- добро дизи". Елчин и Баръш са толкова талантливи и разнообразни актьори, че също намирам за неудачно номинацията им за комедийни актьори. Най би им подхождало да са в номинациите за "най- добри актьори". Но ще завърша,перифразирайки  думите на този/тази блогър ли е, що е:
Не са включени в тези по- подходящи категории може би точно защото са много добри и биха отвели конкуренцията!

Общи условия

Активация на акаунт