След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 938
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Не вярвам Йо да си ги остави да идат на събитието просто ей така  hahaha hahaha hahaha Станал е скандал  Mr. Green

# 496
  • Perla
Не вярвам Йо да си ги остави да идат на събитието просто ей така  hahaha hahaha hahaha Станал е скандал  Mr. Green
Peace Йомер, когато казва, че Дефне е негова, и Дефне, когато говори със Синан, са със същите дрехи, с които бяха, когато се скараха. Така че явно е имало продължение.

Доре, аз го бях писала това, за особената порода на дефмерските фенове  Laughing
Ама наистина сме с двоен аршин - при Гало, още с появяването и настръхнахме срещу нея, сега сме благосклонни към Памир Tired Може би защото подсъзнателно се съмняваме в любовта на Йомко и не щем никаква конкуренция на този фронт  newsm78 Докато за Дафа сме сигурни, че е бетон и Памир не ни дразни  Thinking
Скрит текст:
На мен Сечо ми харесва, и ролята му пасва, и той се справя добре засега. Той в интервюто си беше казал, че за първи път приема роля, без да е чел сценария. Щом е поел такъв риск, значи ролята е интересна, а това означава и интересен сериал  Simple Smile Е, дано феновете на Ашка разберат най-после, че ако по 120 мин.ГГ се обясняват в любов, ще ни хване диабет  Joy  Joy  Joy

Диде Hug Мисля, че ако Седа я бяха усукали около Йо, досега феновете да ѝ бяха видели сметката, че и на Мерич. Нищо, че са минали два епизода. Но към Памир на този етап има наистина повече търпимост. Много зависи накъде Мерич ще развие образа му. Аз все де надявам, че няма да е гадняр като леля си и дори точно той ще я сложи на мястото ѝ.

# 497
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug Hug
Благодаря за фрага и на Ирка за превода  bouquet
Бомбе ще е другия епизод  Crazy. Бесния синьор ми е слабост  Mr. Green ама и Памир бързо влезе в ритъм  hahaha ролята на Сечкин му пасна баш по мярка  Party. Трябва му катализатор на Йомер да се развихри  Peace. Имам доста неща да споделя ама отивам да спя, че утре на свежа глава да си оформя защитната реч в полза на "страдалеца" Йомер  Mr. Green. Нали съм му адвокат  hahaha на добра воля  hahaha   newsm78 Joy Joy

# 498
Благодаря за превода на фрагмана.

https://www.youtube.com/watch?v=UkkoMA1NeNs

# 499
Памир и Йо да не развалят боя с караница  Mr. Green Joy

# 500
Благодаря за превода на преводачките и на теб, че го донесе! Hug

Става интересно, срещу Йомерчик наранена и решена Дефне, и предизвикан и решен Памир! Хайде бакалъм!

# 501
Скрит текст:
Привет  Hug Hug Hug Hug
Благодаря за фрага и на Ирка за превода  bouquet
Бомбе ще е другия епизод  Crazy. Бесния синьор ми е слабост  Mr. Green ама и Памир бързо влезе в ритъм  hahaha ролята на Сечкин му пасна баш по мярка  Party. Трябва му катализатор на Йомер да се развихри  Peace. Имам доста неща да споделя ама отивам да спя, че
утре на свежа глава да си оформя защитната реч в полза на "страдалеца" Йомер  Mr. Green. Нали съм му адвокат  hahaha на добра воля  hahaha   newsm78 Joy Joy

Готви си защитата, че аз имам още допълнения към обвинителния акт, ама ме мързи да пиша  Joy  Joy  Joy  

# 502
Благодаря за превода на преводачките и на теб, че го донесе! Hug

Става интересно, срещу Йомерчик наранена и решена Дефне, и предизвикан и решен Памир! Хайде бакалъм!
Закъса го Елита  hahaha hahaha hahaha

Аз ще се въздържам засега от защита и обвинение  Mr. Green

# 503

Аз ще се въздържам засега от защита и обвинение  Mr. Green

Е, то и от рефер има нужда  Joy  Joy  Joy

# 504
# 505
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак давай, че да ида и аз в подкрепа на защитата  hahaha hahaha hahaha И аз на добра воля, така да се каже  Mr. Green

# 506
  • София
Димак давай, че да ида и аз в подкрепа на защитата  hahaha hahaha hahaha И аз на добра воля, така да се каже  Mr. Green
animal037 чакайте и мен в защита. Laughing

# 507
Да взема и аз ли да се присъединя към защитата на Йомер  newsm78

# 508
Добро утро  Hug

Брееей видехте мъжко и вече в защита  hahaha  hahaha  hahaha

# 509
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Систър  Heart Eyes Hug ние ако не сме, той съвсем ще се сгъне от напора на вашите плювки  hahaha hahaha hahaha hahaha
Тия де правили дизайна на Елкината къща, правили и тази на Омер . Това е от инстаграма на фирмата, и познайте кой ударил лайка  Joy Joy Joy Китадор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт