След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 841
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
А аз няма как да оправдая действията на Йо въпреки вашите защити и изобщо не ми е жал за него  Mr. Green напълно мнението ми се покрива с това на Диди и Дорето  Peace

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ние няма как да оправдаем Дафа, въпреки и вашите защити. Щом той може склони глава и прости и разбере причините и принудили я да лъже, емиии и тя ще разбере неговите, инак любов йок. Ще има си разказва приказки за принцове и принцеси и да си говори сама  Mr. Green

# 647
Ми ние няма как да оправдаем Дафа, въпреки и вашите защити. Щом той може склони глава и прости и разбере причините и принудили я да лъже, емиии и тя ще разбере неговите, инак любов йок. Ще има си разказва приказки за принцове и принцеси и да си говори сама  Mr. Green
Ирко, той дори не си е направил труда да разбере причините, па камо ли да прости ами си е хванал гордостта под мишничка и отишъл да "страда" другаде както винаги  Mr. Green

# 648
Оф, пак се ядосах като гледах части от серията с Дефмерите  Twisted Evil
Смятам, че Йомер трябва много да си промени поведението спрямо Дефне, инак не го чака нищо добро, тя ще му прости точно никога. Ако продължава така нахално да се вре в живота и, който той сам пожела да напусне (а не обратното) - за да иска обяснения от нея, дали тя не се е интересувала с кого бил, къде бил, какво е правил и т.н. Искал да говори с нея. Ами чудесно, да беше го направил по-нормално и сериозно, а не да я причаква по коридори и стаи. Да беше започнал с извинение , а не да и подхвърля въпросчета - с кого била, брак, годеж. Чак не мога да повярвам на увереността, с която смяташе, че Дефне ще се предаде веднага. Уж мислил, премислил, стигнал до извода, че той е виновен, направил е грешка, като е избрал гордостта, той сам го каза на Синан, обаче държанието му спрямо Дефне беше страшно неправилно - промяна никаква или хайде минимална. А и не мога да повярвам, че е очаквал, че тя не е страдала много и че едва ли не и е минало за няколко дни  ooooh!
Много разчитам на Памир да не се откаже лесно от Дефне, защото Йомер има нужда да се бори за Дефне, да докаже любовта си. Колкото и да искам Дефмер да се съберат час по скоро, знам, че Йо Великолепни не го заслужава, има още много да се учи как да обича безрезервно и без да намесва гордостта и егото си  Mr. Green Peace

# 649
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма естествено, че ще е такъв наперен, вие какво очаквате, падащ Омер на колене и сълзи в очите. Та той не познава оная част от нея, как да предположи че тя можела да бъде и твърда, като все подтичваше подире му каквото и да стане. А защо подтичваше? Заради тайната киралъкова, и от там не можа да му покаже себе си на 100%. Ето сега няма тайна и той я вижда в целия и блясък, а преди от гузна съвест- чакай ще ида да му се извиня. И той се помисли за непобедим в любовните им битки, така да ги нарека .

# 650
Е, Ирче, ти сама  в предния пост каза, че Синан като си го знае какъв е, гледа вече да не се намесва в тайни свързани с него  Peace Ами, и Дефне заради това мълчеше, щото знае, че той е краен - не изслушва, не дава шанс на човек да се защити ooooh! А като капак беше случая на Шебнем, където Йомер ясно показа какво ще стане, ако на него му се случи такова нещо. До тоя момент, дори и да е имала минимална надежда, че той ще и позволи да му обясни, то след това всички надежди и се изпариха  Tired   

# 651
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гледа да не се намесва в чужди неща е по-точно казано, че видя как от нещо невинно в началото какво стана в края. И като мълчеше лъжата стана ли по-малка, не напротив.Колкото и да е страдала тя от нея и каквито и доводи да е имала, лъжата е факт, от нея се повлича крак към всички настоящи събития към момента. Включително и евентуални римски фусти  Mr. Green

# 652
От Габи  Heart Eyes прекрасно

Абе, на такъв човек като Йомер трудно можеш да му кажеш такова нещо и да си спокоен, че поне ще ти остави възможността да се защитиш и да обясниш, пък ако ще след това и да не те погледне повече Peace ( защото тя все пак го направи за да спаси брат си от сигурна смърт, а не заради парите. Едва ли има човек на света, който не би направил всичко по силите си за живота на толкова близък човек - за мен Дефне е жертва на обстоятелствата)

# 653
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мимка  Hug Heart Eyes
не си мисля, че си само отбор Дефне  Mr. Green ти с по две дини балансираш   hahaha hahaha hahaha ама ми хареса поста ти  Peace Peace Peace
rotfImbo Позна къз  Hug, чок зор е  Joy Еле па срещу Верка, която го хейти без почивка  ooooh!

срещу нея ти трябва подкрепа, че е бая люта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green плюе го Йо/Борко  на посоки  hahaha hahaha hahaha hahaha
Мен, мен  питаш ли ме, отбранявам го Омерчик и тука и в чато  hahaha hahaha hahaha
Кой чат бе джанъм  newsm78

# 654
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Peace Peace ми тъй я

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен Омер, също е жертва на обстоятелствата и най-вече на родата си  Naughty

# 656
Peace

# 657
  • София
Ма естествено, че ще е такъв наперен, вие какво очаквате, падащ Омер на колене и сълзи в очите. Та той не познава оная част от нея, как да предположи че тя можела да бъде и твърда, като все подтичваше подире му каквото и да стане. А защо подтичваше? Заради тайната киралъкова, и от там не можа да му покаже себе си на 100%. Ето сега няма тайна и той я вижда в целия и блясък, а преди от гузна съвест- чакай ще ида да му се извиня. И той се помисли за непобедим в любовните им битки, така да ги нарека .
Peace + мнението на Дданни, че не ми се пише.

Не очаквайте Йо на колене. И Дафинка няма да го хареса такъв. Ще действа, но с търпение и хитро. Wink

# 658
  • Perla

Идва, идва фрагът- бомба гиби Joy Joy Joy Обаче къде е, не се види Mr. Green

# 659
Относно тайната е абсолютна жертва, едва ли някой ще го оспори. Но когато разбра за нея, сам взе решение какво да се случи с бъдещето и на двамата, с което остави Дефне пак без право да избира и отново жертва Peace

Общи условия

Активация на акаунт