След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 840
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Perla

Само 4 останали още, за да се спаси светът  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Йомко се гордее с нея, пък Памир като куче пред месарски магазин  Mr. Green
Ама пък готин тоз Памир, бе  Mr. Green Аз изобщо не го харесвах преди Сечкин, не съм вярвала, че толкова ще ми допадне, много му пасна ролята на безгрижен непукист  Laughing

А аз пък все още съм в позиция на изчакване- и за Памир, и за Сечкин. Седа ми допадна, а и артистката на този етап, Гизем- също; но за основното ново лице все още не съм категорична в оценката си.

# 721
# 722
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Не ма Hug на Кадир Laughing нали и той е в петък Laughing Карато му бих шута Mr. Green
Аха, ама там имам да наваксвам две серии, па нямам време... ooooh!
Илде, гледаш ли го на Кадир сериала? Аз го гледам и ми харесва.
Гледам го и ми харесва, но напоследък съм толкова заета, че го закъсах... ooooh!
Аз този сезон имам сериал всяка вечер и не мога да им смогна.
Нямам възможност да ги гледам като Ашка първо на турски, после на руски, после на Джони с превода, после на български. Grinning
Скрит текст:
Гледам ги повечето само на турски онлайн и каквото разбера, разбера, време за превод няма.
Joy hahaha Joy

Аз като ви казвам, че не сме наред. Laughing
Не сме и още как! hahaha Ако го превеждаха и на друг език, който да знам, сигурно и на него щях да го гледам.
и на сръбски го има  Joy Joy
Joy Joy Joy Не го знам сръбския бе, иначе щях да го гледам.

# 723
# 724
  • По света и в нас.
И сега какво вижда в края на фрагмента Омер.
 newsm78

# 725
# 726
Илденце Heart Eyes Hugдобре ,че се появи да помрънкаш и ти  Mr. Green

явно Йо изобщо не е осъзнал,че я притиска  Mr. Green

# 727
Илдето винаги да е на линия за мрънкане, стратегията ѝ работи! Heart Eyes Hug

Хм, нещо не виждам промяна в стратегията на фръцльо, да видим в петък!

# 728
Йомерчик нещо сменил тактиката.  Crazy Heart Eyes

# 729
  • в подножието на планината
Оф, кого или какво вижда Йомко в последната сцена?... newsm78

# 730
Здравейтее  Hug Hug Hug

ей така ще обобщя всички защити за Йомер  Mr. Green
За мен Омер, също е жертва на обстоятелствата и най-вече на родата си  Naughty
Peace Peace Peace

Като чета последователно постовете в защита на Дефне и колко е черен Йо,направо си мисля,че я направихте по "избелена" от "любимката" ви  Mr. Green Да, Дефне беше чиста и невинна,ама преди всички тези лъжи.  Wink На този етап е също толкова горда,колкото ашкъма й  Whistling  да, продължава да е наивна и добра, затова и преживява нещата мн надълбоко Wink Но фактите са си факти - ако не бяха всички тези лъжи,в които тя самата се забърка,нищо то това лошо нещо "Йомер" нямаше да й се случи.  Mr. Green

И двамата имат своята вина в историята им, и двамата имат какво да научат от грешките си. Нека видим колко са се променили, колко са израснали или колко непримирими са станали. Нека видим на какво са способни един за друг...без лъжи и интриги.  Heart Eyes

# 731
  • София
 Joy hahaha Joy

Как й действа Йомко на Дафинка. Малко да я притисне към стената и е готова. Wink
Брадата е оправена, Йомко е готов за битка. Laughing

Илде, мрънкането пак даде резултат. Да дойдеш да мрънкаш и в сряда. Laughing Hug

# 732
# 733
Е, не си променя линията на поведение Великопелни, даже още повече се надува като пуяк  Mr. Green Сега като разбере и какво крие в кутията Дефненцето, ще литне от щастие, че не го е забравила  Mr. Green

# 734

И что ты сделаешь?Кого выберешь?Меня или себя?

newsm78 от този надпис ми изглежда ,че Йо пише по стената

Общи условия

Активация на акаунт