И ми се щеше да почерпя от препатили опит:D
И ми се щеше да почерпя от препатили опит:D
като Fiona малко рядко вече пише, тя има голямо момиче и двама близнаци. Desimira е точно като теб, с големи близнаци и сега Августинче
Дано се включат с коментари. Иначе те помня още от бременната тема. Ако не се лъжа ти беше от първите родили.
ще питам Деси как и идва с тази възрастова разлика 
тъкмо като са 1ви клас ще съм си дома да пишем чертички
да све здрави де .. че то това с плановете..
Бързо ли мина раждането? Щях да ти казвам, че втория път става мнооого бързо и като усетиш, че започва, да не се бавиш изобщо 
, храни го с меденки, солети, люшка го до излитане от шезлонга почти ... Представям си двама какво биха правили с едно бебе
Но пък заниси и от децата де. На моя приятелка със същата разлика баткото се прави, че бебето не съществува. Подминава го, не говори за него, а ако майка им го пипне, реве да го маха в друга стая - страшна ревност.
4/5 контракции преди упойката (след която родих след няма и минута, та не знам дали трябваше да я слагат) ми идеше да умра. Проклинах се, че не съм избрала планово секцио и въобще да не разбера какво е контракции. Хе хе. .Нещо ми се струва че можеше по-рано да ми спестят мъките, поне аз за това молех. Те като ме сгънаха за упойката и тя се изстреля, чак се изплашиха че ще я изпуснат. Та до напъни след нея не се стигна. И най-голямата разлика е как се чувствам сега. Имам само един шев. Ставам и сядам без проблем, нещо което с Боян беше мираж цяла седмица. Не ми е лошо да ми се вие свят. Абе добре съм и си чакам бебето. Даже ме зарадваха че ми махнаха абоката, което значи че не съм за лекарства. Малко бях на тръни че Боян събота вдигна еднократно Т и малко сополи имаше и аз от неделя ме стягаше гърло и малко запушен нос, та ме е страх, но май ще сме ок. Само бате дано е здрав, че ММ реши да си го води на ясла. 
Вальо го гледаше с огромни очи, лека усмивка и малко неразбиране, тип: абе това ли ти беше в корема досега
А аз като дойде Вальо и ревах яко
)
) и други причини..Но вероятно ще се прежаля пак, с около 4-5 години разлика трябва да е ок.
Препоръчани теми