Срещата на Боян с Албена няма да мине както исках с този конюктивид, но така е....
като се прибрахме от родилното само на рев ме избиваше и увиках ММ за всички. Боян ни влудява, няма кой да помага. Ходи на ясла,но това е нож с две остриета. А и още не съм останала сама, ММ още седмица ще е с мен. Ноооо аз бях тази която настоя за второ и имах много причини....Първо държах да имам две деца и се притеснявах че ако отлагаме ще се откажа, защото тъкмо ще ми олекне от Боян и няма да искам пак да се почва от начало. В профисионален план беше по-добре също. Второ ММ си е доста по-голям от мен и исках и той да и
и също неуспешната първа бременност ме подтикна да не се бавим, че никога не се знае какво и как ще стане. Да не очаквах от първи опит да стане при положение че по 7/8 месеца опитвахме предишните два пъти, но можеше и друго да стане. Никой не може да предвиди всичко.

Но за нищо на света не Съжалявам, при нас след дълго чаканото първо, второто ни изненада много бързо. Беше планувано да го има, но не в такъв ранен срок. Не мога да кажа, че всичко е цветя и рози. Бият се скубят не могат да си разделят никога играчките, но пък и много се обичат. Търсят се постоянно
Общото взето веселбата е по 2. И аз се върнах на работа, не знам как уцеляват хората, нон стоп работа няма почивка. ..Каката ходи на ясла, но и тя е вечно болна. Рекорда и е една седмица в градината. Радвам се, че съществува още темата, не бях влизала скоро, но ми стана много мило като си спомних как споделхме всичко от самото начало, а сега леле пораснаха ни децата. ..
Да е здрава, щастлива и безгрижна! На теб бързо възстановяване (пробвай онова упражнение, което на Асти писах наскоро с вдигането на дупето - прави чудеса
)

Препоръчани теми