а се родиха съвсем нормални госпожици
Хе хе сега яко да ни е дупе
Бързо възстановяване и да е послушна много и баткото да слуша
поне повече от нашия
Не си се похвалила с име нещо? Нас вече яко ни тресат коликите, тази нощ беше кошмарна. В омагьосан кръг сме с кърменето т.к. не иска биба и се успокоява само от гърда, а в същото време за коликите не е добре, че все тъпче, макар че то понякога само ме дъвче.....тъкмо бяхме влезли в добър режим т ядене на три часа и снощи нямам никаква идея как и кога се е хранила, защото от един момент нататък се предадох и давах гърдата, за да не плаче. Добре, че Боян не се буди от целия рев.
Петвова, много ме е страх от варицела и мен. Уж за сега нямаме. Вие пак сте големички вече. Лекарката, като идва в нас, каза за някакво бебе на 20 дена, че в болница влязло така с варицела, но там майката не била карала и се заразила също. Аз уж мога да предам някакви антитела с кърмата. Уж Януари и беше сезона, а какво тая година реши да се бави.....ужас направо....

Аз имах един назаем, но като стана на 4 си взех ергораница и съм много доволна. Идеална работа върши като трябва да съм с двамата някъде
Да плача ли, да черпя ли - не знам...
,искам да се пробвам по-успешно от 1 път,да приспивам и да гушкам малко бебенце,което не ме бута и не ми показва,че ще има шамари.
.Ту се оправи2-4 дни(под орпавяне имам предвид да се позакашля 2-3 пъти на ден само),и почне повече и сополи.И всеки път се пада естесвено петък следобед