Някакви съвети, при нея май е и психологически проблема, защото си хапва. ..Danny, честито бебче! Да расте много здрава и много обичана
Някакви съвети, при нея май е и психологически проблема, защото си хапва. ..
Има много рядко ден да прескочи, но цяла седмица сигурно е много болезнено... Иначе психологическия момент го имаше, когато махнахме памперса. Беше го страх, гнус и не знам още какво и вършеше работа само в гащите, плачейки, и после плачеше докато го мием, че бил изцапан

макар че не знам с кърмене как се съвместява...
но предполагам си беше вирус, а не от храна, просто съм забелязала, че чревните вируси ги кара много леко той....та така, поне не е нещо болен и да повръща, че не знам тогава как щях се оправям, аз сега едвам мога и редовно си поревавам.....беба много реве, все е на ръце, ходя след него с нея на ръце, не мога да сготвя, да изчистя, едвам се оправям го сложа да спи (добре че спи 3 часа милия на обед). Вчера дойде слинга и го изпрах и днес вече ще я слагам и така.....поне ръце да имам...сега сутринта два часа на ръце и рев докато най-после се кротна и сега спи в люлката, гледам да свърша каквото мога с Боян, че после пак ме чака драма, след хранене нещо и става...и през нощта сме на същата схема 
да ми е честито
а

!
В парка каката се качваше на най-високото точно когато кърмех на някоя пейка
Е оцелява се, но от както ходи на ясла ми е много по-спокойно, а в почивните дни като сме с 2-те деца и ММ си е вкъщи. Още малко и ще стане време да се връщам на работа и ми става носталгично.