Беше на годинка тогава. Не ми се коментира Факт е, че много хора не се замислят за тези неща. Редовно ми се предлага "сокче" за датето. Като попитам какъв сок? Получавам отговор - капи, в кутийка или подобен
Моето дете освен фреш или вода друго не пие! Обаче децата растат, не може да ги изолираме от света със забрани. Знаете ли какво точно ядат в яслите? Аз не. Оказа се, че знае какво е дъвка
И у нас менюто не е 100%здравословно. Аз хапвам сладки неща, детето вижда. Не мога да забраня, не мога да прилагам двоен стандарт, не е редно. Предадох се, не може забраната да е тотална. Когато аз ям десерт и тя яде десерт, когато аз ям сладолед и тя яде сладолед. Но гледам да е по-малко и да не е постоянно. Това, което ме влудява е, че понякога не иска домашно приготвен сладкиш с качествени съставки, но иска някакви долнопробни бисквити

Аз имам въпрос за тротинетките. С тези малки колелца само по равни алеи ли се карат или става и по тротоари (включително разбити). Имаме баланс байк, който ще умалее след няколко месеца, може би. Искам да минем направо на колело с педали и без спомагателни гуми, но до колкото чета ми се струва, че около 4-годишни са готови за педали
Тааа... Колебая се между баланс байк със спирачка или тротинетка. Тротинетките нямат система за спиране, нали? Отзиви за марката микро?
Межодругото сега караме еидн картинг,който е с педали,като голяма кола си е нали и е много удобен,много си се изморява с него,върти си и му е голям кеф
А аз искам да си планирам покупките разьумно. Мисля, че ако дтето е свикнало да прави баланс с байка от мъничко ще се справи.
Попрочетох от тук от там последната тема и разбирам,че има още със следващи бебчета! Честито Петрова, Астинед, Дани! Да са ви живи и здрави и малките и "големите", а на вас здрави нерви!
). Вече ги изкарват и навън да играят, не само вътре в парника да си дишат бацилите.