iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 81

• 78 654
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
 Благодаря, Денис Hug. А има ли витамини или мастни киселини противопоказани при ендометриоза?
Витамини група В е добре да се избягват / най-вече В1/ и добавки, които биха повишили нивата на естрогените. Напр. ленено масло, алфалфа и добавките за премено- и менопауза, най-общо.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 346
# 347
  • София
Имуностимулант,  на много изгодна цена  Peace
$25.37 $14.20 цената се променя, когато се добави в кошницата
Source Naturals, Wellness Formula,
With Andrographis and Propolis Extract,
180 Tablets

може да се приема по-дълго време / не съдържа ехинацея/, с добавени адаптогени

# 348
Ползвала съм на НАУ / имам лека хипофункция на ЩЖ/ и съм доволна. Но по 1 на ден.
Много харесвам и това:
http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Thyroid-Support-60-Vegetarian-Li … -Phyto-Caps/15543, но е по-слабо.
Ако ТСХ е над 4.0 - трябва да се консултираш с лекар. Предполагам, че не си с Хашимото?!
Може да включиш: Омега 3, МВИ, Вит. Д, Магнезий, цинк, селен / селена участва в синтеза на вид протеин, който подпомага функцията на ЩЖ/
Келп, ползвам често:
http://www.iherb.com/Country-Life-Norwegian-Kelp-225-mcg-300-Tablets/17472

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Благодаря, denis.,  bouquet
Уви, с Хашимото съм. Но с ТСХ към 1-2. Вземам Омега 3, селен и магнезий, сега ще си поръчам и цинк. Търсех си нещо за добавка, за да намаля евентуално дозата на Л-тироксин.
 bouquet

# 349
  • София
7. ХК - на гладно с вода, най-добре сутрин, за да изглежда добре кожата на лицето през деня   Wink
1. омега 3 + 6. CoQ10 - на един прием, след хранене
Всичко друго се приема след хранене - когато и както искаш. Магнезият може вечер, след хранене / отпуска добре мускулите/.
Може да добавиш вит. К / с вит.Д , на един прием/
Ако нямаш Хашимото - може да включиш йод/ напр.  от келп, това са вид водорасли, добавят ги и към солта/
Около 300мкг е добра доза /ако си с Хипофункция на ЩЖ/, иначе е около 150-200мкг.

DanMary
Тогава не трябва да приемаш Келп, защото йода провокира Хашимотото.

# 350
Цитат
DanMary

Да, сетих се навреме и го махнах. Ще пробвам препарата на НАУ.  bouquet

# 351
  • София
Цитат
DanMary
Да, сетих се навреме и го махнах. Ще пробвам препарата на НАУ.  bouquet
В него има йод - не трябва да го ползваш.

# 352
Канселирах поръчката.

Много ми се иска този Л-тироксин да го сменя с нещо, поне частично, много ми омръзна вече  Embarassed

# 353
denis., много благодаря!  bouquet Hug
Имам само още един въпрос за ХК - сутрин пия Еутирокс в 7.00ч. Колко време след това да пия ХК и кафето ?

# 354
Аз имам въпрос, коластрата на прах мога ли да си я хапвам без да я разтворя във вода. Вкусна е и така, а губя време с разтварянето, даже ми е неприятна. Фатално ли е ако я изям без да е разтворена.  Embarassed Тъп въпрос, ама.

# 355
  • София
Канселирах поръчката.

Много ми се иска този Л-тироксин да го сменя с нещо, поне частично, много ми омръзна вече  Embarassed
Не може да го замениш - трябва да го приемаш. Спрямо твоите стойности / ТСХ и Т4/  е посочена най-подходящата за теб доза. С добавките, това не може да се постигне. Много е важно, да се подава една и съща доза, в противен случай, ЩЖ се стресира и освен, че може да започнат много да играят ТСХ, Т3 и Т4, но може да настъпи и общ хормонален дисбаланс.

Аз имам въпрос, коластрата на прах мога ли да си я хапвам без да я разтворя във вода. Вкусна е и така, а губя време с разтварянето, даже ми е неприятна. Фатално ли е ако я изям без да е разтворена.  Embarassed Тъп въпрос, ама.
Да, може - и аз обичам да я хапвам от кутията / както и протеина/.
След това пий вода  Peace

denis., много благодаря!  bouquet Hug
Имам само още един въпрос за ХК - сутрин пия Еутирокс в 7.00ч. Колко време след това да пия ХК и кафето ?
Най-малко 30-40 мин, ако успееш да ги направиш 60, ще е супер. Peace

# 356
denis., благодаря
Вкусничка е, пия вода след това Simple Smile

# 357
Благодаря, denis
 Hug

# 358
Ще пускам малка поръчка, за да дойде в пощата subtotal или order total трябва да е под 30лв?

# 359

Общи условия

Активация на акаунт