iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 81

• 78 636
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря, Happy Hug newsm51

# 361
Ще пускам малка поръчка, за да дойде в пощата subtotal или order total трябва да е под 30лв?
Аз смело поръчвам до 30$.Досега винаги са идвали в пощата!
П.С.То не, че разликата между 30 лв и 30 долара е голяма:)

# 362
denis, много ти благодаря  Hug

# 363
  • Бургас
Получих
Скрит текст:
този епикор http://ru.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-500-mg-10-Veggie-Caps/63480, но не знам дали е подходящ за дете на 13 години. И може ли да се дава профилактично или трябва да има първи симптоми на разболяване?

Моля да ме извините, сигурно е писано вече, но нямах време да изчета всичка назад.
Не е подходящ, защото дозата е висока. На деца се дава на няколко приема и дозата зависи от кг:
до 18 кг - 125мг на ден
от 18 до 36 кг - 2х125мг
от 36 до 55 кг - 3х125 мг
Добре е да се дава при първи симптоми до оздравяване, ако искаш да го даваш по-дълго време или профилактично - консултирай се с лекар /много бързо повишава NK клетките и държи нивата високи/.
ПП. Всяко ненужно и силно форсиране на Им. с-ма, носи риск, вкл. и отключване на автоимунно заболяване.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Denis, много ти благодаря за изчерпателното обяснение  bouquet, синът ми не боледува често, но аз вдъхновена от толкова поръчващи Епикор, пък и сайта ми го предложи за долар и нещо......
Все ще намеря на кого да услужа, щом е толкова силен.

# 364
  • София

Дневна промоция
валидна до  14.10 - 20.00 ч. н. вр.
$2.95
Rixx, Herbal Healing Lotion, 2 oz (57 g)
- за естествен контрол на възпаленията
- с Хамамелис и Алое вера
- с Хиалуронова киселина, Масло от карите и Comfrey / вид растение/
- с витамини и етерични масла

# 365
Здравейте! Моля за препоръка Simple Smile трябва да си взема сементо или котешки нокът.

Благодаря предварително!

# 366
Здравейте! Моля за препоръка Simple Smile трябва да си взема сементо или котешки нокът.

Благодаря предварително!

Това е добро има го и в България http://www.iherb.com/NutraMedix-Samento-Herbal-Supplement-600-mg … ;sr=null&ic=1

Код за 5 $ отстъпка при първа поръчка: LUD562

# 367
Здравейте!
Колко е нормалното време за статут на поръчката "processing", тъй като съм я направила на 10.10.2016г. и към настоящия момент е в този вид?

# 368
Здравейте!
Колко е нормалното време за статут на поръчката "processing", тъй като съм я направила на 10.10.2016г. и към настоящия момент е в този вид?

Обичайно изпращат до 2-3 дни, ако се притесняваш им пиши  Peace

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 369
  • Пловдив
Денис,от това по 1т. дневно на детето,нали? http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Quercetin-Bromelain-60-Veggie-Caps/51405
А какво ще рече това...For added benefits take 2 capsules up to 3 times daily.  Thinking

# 370
  • София
Денис,от това по 1т. дневно на детето,нали? http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Quercetin-Bromelain-60-Veggie-Caps/51405
А какво ще рече това...For added benefits take 2 capsules up to 3 times daily.  Thinking
За детето, по 1 на ден, при нужда до 2 на ден.

Това се отнася за прием при възрастни - за допълнителни ползи или за максимален ефект, като горна граница, може да се приема по 2 капс, 3 пъти на ден.

Нещо изгодно - може да е някакъв бъг на системата - побързайте:
Това се предлага за 0.00$
ЦЪК

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 20:38 от denis.

# 371
Здравейте, бихте ли ми препоръчали кокосово масло, специално за готвене и за мазане върху филии.

# 372
  • Плевен
Denis, огромно благодаря!  bouquet bouquet bouquet Успях да метна една формула, получих мейл ,надявам се да не откажат поръчката.

# 373
# 374
  • Бургас
При мен не става..

Общи условия

Активация на акаунт