iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 81

• 78 633
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Отдавна не съм пускала поръчка в сайта и виждам, че има промени!  Confused
Може ли да помоля някой да ми разясни, защо след като в кошницата имам продукти на ст/ст 65лв. и 2.64 lbs  за доставка ми слага 12,93лв.?!? Rolling Eyes Използвам нов акаунт!

Също, ако може да споделите добър В-комплекс.
Благодаря предварително  bouquet  Simple Smile

# 391
Отдавна не съм пускала поръчка в сайта и виждам, че има промени!  Confused
Може ли да помоля някой да ми разясни, защо след като в кошницата имам продукти на ст/ст 65лв. и 2.64 lbs  за доставка ми слага 12,93лв.?!? Rolling Eyes Използвам нов акаунт!

Благодаря предварително  bouquet  Simple Smile

Цената на доставката вече не е фиксирана, за пратки от 2,01 до 3,0 lbs е 7,19$

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 392
  • София
Отдавна не съм пускала поръчка в сайта и виждам, че има промени!  Confused
Може ли да помоля някой да ми разясни, защо след като в кошницата имам продукти на ст/ст 65лв. и 2.64 lbs  за доставка ми слага 12,93лв.?!? Rolling Eyes Използвам нов акаунт!

Благодаря предварително  bouquet  Simple Smile
Цената на доставката зависи от сумата на поръчката и теглото.
Ако поръчката е за сума под 40$ и е с тегло до 3,0lbs  - 7,19$
Ако сумата е над 40$ - за 3,0lbs  е 2,70$
Погледни колко е Subtotal-а, трябва да е над 40$.

Eто В-комплекс:
http://www.iherb.com/Country-Life-Coenzyme-B-Complex-Caps-120-Veggie-Caps/14591

ПП. Поръчката ми с безплатния Имуностимулант е шипната и той не е отказан Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 16:52 от denis.

# 393
От къде се получават продуктите, има ли митница при получаване?

# 394

Ако поръчаш с обикновена доставка (GlobalMail) от пощенски клон (за пратки до 30 лв без доставка),  по скъпите отиват на митница (но не винаги)  Peace

# 395
  • София

Ако поръчаш с обикновена доставка (GlobalMail) от пощенски клон (за пратки до 30 лв без доставка),  по скъпите отиват на митница (но не винаги)  Peace

То с тези 7 и нещо доставка вече няма оферта за малки поръчки  ooooh!

# 396
Има ли някой наблюдения по отношение на сроковете за доставка в районните клонове на пощите. Имам няколко пакета със статус ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY  от 12,10 рано сутринта. И се чудя ако отида в понеделник вечер, дали ще са в клона?

# 397

То с тези 7 и нещо доставка вече няма оферта за малки поръчки  ooooh!

Ако е по-евтина и лека пратката, е само 3,59 $
Има ли някой наблюдения по отношение на сроковете за доставка в районните клонове на пощите. Имам няколко пакета със статус ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY  от 12,10 рано сутринта. И се чудя ако отида в понеделник вечер, дали ще са в клона?

В нашия клон нещо се бавят, аз имам пратка с такъв статус от миналия петък, но нямам известие, под 30 лв е, съмнявам се да е на митница.

# 398
Денис, ще препоръчаш ли инозитол на хапчета? Приемам прахообразния вариант на Хелти ориджинал, но за работа ми се ще да имам на таблетки. Нали няма проблем да се приемат едновременно пудра и таблетки, т.е в един ден?
Денис?

# 399
  • София
Денис, ще препоръчаш ли инозитол на хапчета? Приемам прахообразния вариант на Хелти ориджинал, но за работа ми се ще да имам на таблетки. Нали няма проблем да се приемат едновременно пудра и таблетки, т.е в един ден?
Денис?
Отговорих ти тук  Peace

# 400
  • София
Ще ми се да пробвам намалената спирулина. В какво точно се изразява действието й - тонус, енергия...? Мога ли самостоятелно да я приемам или е добре да я комбинирам други суперхрани?

# 401
  • София
Ще ми се да пробвам намалената спирулина. В какво точно се изразява действието й - тонус, енергия...? Мога ли самостоятелно да я приемам или е добре да я комбинирам други суперхрани?
Най-общо - подпомага Им.С-ма , функцията на СЧТракт, ССС-ма, костна система, функцията на черния дроб, далак, панкреас, ЩЖ, ендокринна с-ма, полова система, полезна за кожата, косата, забавя стареенето, детоксикант, подпомага метаболизма, дава тонус и енергия. Тя е богата на протеини - около 60-70%, витамини, минерали, ЕМК /Омега 3 и 6 /, фитонутриенти, антиоксиданти, каротеноиди, пробиотични съединения, полизахариди, хлорофил, Бета-Каротин, вит. Е, йод, вит. B12, калий, калций, магнезий, фосфор, хром, мед, желязо, манган, селен, натрий, цинк, богат източник на фикоцианини /мощни имуностимуланти/, съдържа невро-пептидни прекурсори и т.н. - най-общо, вид суперхрана.
Приема се на гладно, с вода и през деня трябва да се приема повече вода. Започва се с ниска доза.
Ако имаш Хашимото, трябва да се консултираш с лекар.
Може да се ползва самостоятелно, но за по-добър ефект, може да се комбинира с АФА и Хлорела.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 402
  • Пловдив
Здравейте,
Въпросът ми е относно този имуностимулант
http://uk.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Formula-With-Androg … 180-Tablets/61564

Днес започнах да го давам на детето-на 11 години е.Притеснява ме,че на опаковката пише да се приемат два пъти на ден по 6 ампули.Някой ползвал ли го е? Не е ли много висока дозата?
Благодаря!

# 403
  • София
Здравейте,
Въпросът ми е относно този имуностимулант
http://uk.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Formula-With-Androg … 180-Tablets/61564

Днес започнах да го давам на детето-на 11 години е.Притеснява ме,че на опаковката пише да се приемат два пъти на ден по 6 ампули.Някой ползвал ли го е? Не е ли много висока дозата?
Благодаря!
Този продукт не е предназначен и не е подходящ за деца.
Това е детският Им.Ст-нт:
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Children-s-Immune- … -120-Wafers/19223

# 404
Има ли някой наблюдения по отношение на сроковете за доставка в районните клонове на пощите. Имам няколко пакета със статус ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY  от 12,10 рано сутринта. И се чудя ако отида в понеделник вечер, дали ще са в клона?

Моята пратка също пристигна в София на 12 октомври, 5.57 сутринта, на 13ти получих известие от пощата  и вчера сутринта си получих пакетчето. Доста му се притеснявах, не бях поръчвала откакто зачестиха проблемите с митницата, реших да пробвам с малка поръчка (14.60 долара) и засега всичко мина добре.

iHerb Код за отстъпка при  Първа поръчка    FVN215

Общи условия

Активация на акаунт