iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 81

• 78 551
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
 WELCOME10

# 511
  • Чукарландия

Благодаря, vanina_nina! bouquet

А този код да не би да важи само за първа поръчка или може да се ползва от всеки? Hug

# 512
Аз мисля,че е само за първа поръчка,като пусках моята преди една седмица не можех да го използвам  Peace

# 513
  • София
mischlence  
Във В-комплекс се включва и В12.
Може да се приема всеки един витамин по отделно от В комплекс, зависи защо се приема.
Ако не се храниш здравословно и не консумираш месо - може да се включи само В12, за ПМС - В5 и В6, за УВ защита на кожата - В2, за превенция от ССЗ - В3, В6, В12 и т.н.  

Stasy_DS  
За протеинов шейк, може да смесваш протеин с водорасли. Peace
Акаят на Sambazon е най-хубавият, който се предлага в сайта, но и най-скъп, така че, когато е на промоция си заслужава. И аз го добавям понякога към протеина си.

mir_ma  
Всичките продукти на ChildLife, които си избрала, са подходящи за дете на 2 год.
Ехинацеята се приема при първи симптоми на грип, настинка - за не повече от 10 дни, максимум.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 13:25 от denis.

# 514
  • София / Перник
Денис, би ли припомнила как се приема протейнов шейк?

Благодаря ти!  Peace

# 515
  • София
dessista Hug
След протеина може да пиеш кафе или първо протеина, след това кафето, но храненето е добре да е поне час след протеина / протеина ти е вид лека закуска, не би трябвало да огладняваш рязко от него, а който има ИР, би трябвало да потисне за това време и глада, от който те страдат, вкл. и глада за сладко/

# 516
Моля да ми препоръчате нещо за подсилване на мъж заклет пушач с хроничен бронхит..чувства слабост..дано някой е намерил нещо ефикасно..Sad

# 517
  • Варна
Привет на всички! За първи път правя поръчка от сайта на едни витамини капсули - Витамин В12 по 30 бр. в шише на фирма  Garden of Life, Vitamin Code - 2 бр. на обща стойност - 30.12лв. + транспорт става 38.98лв. цялата пратка .Питането ми е следното на 12.10.2016г. ми изписва по тракинг номера , че пратката е пристигнала в БГ със следния текс : ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY - END OF TRACKING, DELIVERY SHORTLY; SOFIA LC/AO, BG. От тогава никакво развитие на събитията, а днес е вече 20.10.2016г.! Питането ми е къде да си търся пратката? В БГ пощи звънях , в DHL също , но без резултат! Тракинг номара е този: GM275322484002347483, отделно имам и друг номер от DHL eCommerce и e този : 2070131092045056 ! Извинявам се за дългия пост и благодаря предварително за помощта ви!!!

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 15:15 от ilona_78milen

# 518
  • София
Бялата чия, отново е налична, на промо цена  Peace
 $4.89
Mamma Chia, Organic White Chia Seed, 12 oz (340 g)

ilona_78milen

Потърси я първо в пощата и след това на митница / има гише справки/.
Пратките са с проследяващ номер само до влизането им в БГ, а после е въпрос на късмет, къде ще отидат.
Дано, твоята да е пристигнала в пощата  Peace

# 519
  • Варна
Благодаря , Денис! Вече звънях в пощата, няма я там, остава да проверя в Митница на място, по телефона не дават инфо!!!

# 520
Денис, благодаря за разясненията  Simple Smile

пристигна ми Хлорофреш-а. Тази сутрин го опитах за първи път - 1 с.л. на гладно, а по-късно изпих и ХК. Кое от двете е по-оптимално да се приема първо? Хлорофреша колко време да приемам по 1 с.л. преди да увелича дозата? Колко време се приема и трябва ли да се прави почивка?

От В-комплекса, като за начало, се спрях на този Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, 120 Veggie Caps, както ми писа 1х1 дневно. След храна ли се приема?
По същия начин ли се приема и В 12 на Jarrow Formulas, Methyl B-12, Cherry Flavor, 500 mcg, 100 Lozenges?
След колко време прием се прави почивка и коко дълга да е тя?

# 521
  • София
При мен кода не хваща - You have entered an invalid promo code

# 522
  • София
Денис, благодаря за разясненията  Simple Smile
Скрит текст:
пристигна ми Хлорофреш-а. Тази сутрин го опитах за първи път - 1 с.л. на гладно, а по-късно изпих и ХК. Кое от двете е по-оптимално да се приема първо? Хлорофреша колко време да приемам по 1 с.л. преди да увелича дозата? Колко време се приема и трябва ли да се прави почивка?

От В-комплекса, като за начало, се спрях на този Country Life, Coenzyme B-Complex Caps, 120 Veggie Caps, както ми писа 1х1 дневно. След храна ли се приема?
По същия начин ли се приема и В 12 на Jarrow Formulas, Methyl B-12, Cherry Flavor, 500 mcg, 100 Lozenges?
След колко време прием се прави почивка и коко дълга да е тя?
За Хлорофреш - трябва да го приемаш с повече вода. До 20-на мин, би трябвало да се усвои и може след това, ако искаш да приемаш и ХК.
В Coenzyme B-Complex също има В12 - 500мкг, ако нямаш дефицит на В12, не е нужно да го приемаш допълнително.
Консултирай се с лекар

При мен кода не хваща - You have entered an invalid promo code
Кой код не се хваща?
WELCOME10 е само за първа поръчка  / 10%/
MLSOAP40  / -40%/  е за сапуните:   http://www.iherb.com/Madre-Labs-Soaps
За всички продукти от секцията Bath & Beauty има 10% намаление  - до 24.10.2016

# 523
Ходих до пощата, пратката, пристигнала на 7 октомври я няма, провериха много внимателно в тетрадката.  Не видях и никакви кашончета от Iherb по рафтовете, опасявам се, че е на митница, дано поне пратят известие скоро.  Rolling Eyes

# 524
mir_ma, само да вметна, че моят син получи алергична реакция от ехинацеята, тогава беше на около 3 години. След това четох, че има данни за алергизиране на деца под 12 години. Така че прецени добре спрямо твоето детенце.

Общи условия

Активация на акаунт