Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 347
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тук има цвят Committed  http://www.arlen.bg/product/3380/chervilo-techno-meet-matt-e-hug … tted-thebalm.html

Малко по-тъмен е на устните, отколкото на снимката.

# 661
Ох много хубаво изглеждат тези червила на Дъ Балм, ама скъпички ми идват.
И телесното ми харесва, и червените.

# 662
Тук се виждат много хубаво цветовете https://www.youtube.com/watch?v=OSuXiewJY6E
Аз си поръчах DOTING  Blush

# 663
  • Стара Загора
В Лили
CРЯДА, 26.10.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

# 664
Днес разгледах червилата на Лумс в Лили - от матовите ми хареса едно розовеещо, леко към цвят пепел от рози, нюдовете също изглеждаха добре, за съжаление имаше останали само тестери и едно отваряно. И не си взех, но ако заредят, ще пробвам.
Гледах видеото на Дъ Балм - наистина страхотни.

# 665
Ама направо сте ужасниииииииииии Close Close Close Close Close
С това червило ме побъркахте,та реших и аз да си поръчам... избрах си committed Rolling Eyes
Да не говорим,че като видях в енцо доставка 6лв. и реших ,че е по-добре да поръчам още нещо,да не е само червилото. Накрая от едно червило ,добавих още основата за очи на the balm ,четка на RT и mat control на bioderma... станаха едни хубави 130 лв.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Направо сте страшно зарибяващи!
Трябва да спра да ви чета вече!  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 666
Някое момиче тук похвали най- старите червила на манхатън от две части червило и балсам за запечатване, те мисля и са на по- лека цена
Аз. (момиче?! Party )
Много стабилни са, не мръдват при мен. По 18-19 лв са доколкото помня.
Момиче, девойче, правилно помня, ще ходя да избирам цвят за новата коса Embarassed

# 667
манхатън има в ремедиум, гледах дълго, но не можах да си избера цвят и отложих - все пак искам само едно, не половин ред от тях  Joy

# 668
Хайде сега пък Crazy много ти е голям изборът! Mr. Green Няма угодия...  Joy

# 669
От кои маски за лице сте доволни, че поне в сряда се възползвам от намалението в Лили? С комбинирана кожа съм.. #Crazy

# 670
Хайде сега пък Crazy много ти е голям изборът! Mr. Green Няма угодия...  Joy

ти пък, ми няма, то кога е имало  Laughing
лошото е, марката се намира все по-трудно и трябва специално да я търся  Tired

# 671
От кои шампоани сте доволни? Алверде ?

# 672
От кои маски за лице сте доволни, че поне в сряда се възползвам от намалението в Лили? С комбинирана кожа съм.. #Crazy
Аз харесвам montagne jeunesse, има най-различни за различните кожи.

# 673
Някоя от вас използвала ли е този продукт: http://biotrade.bg/pure-skin/pure-skin-tonic/?p=47&l=1&id=25
Попаднах на негова реклама във фейсбук и се чудя дали да го поръчам?  newsm78

# 674
И аз поръчах червило The balm  Rolling Eyes няма да я чета вече тази тема! Crazy Поръчах меденото ама  уцелих и намаление та за 21-22 лв.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт