Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 344
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
 Crazy Нямате си друга работа,ами сега да троша и 25лв за това червило....еййй,опасни сте значи  Crazy Mr. Green
Флюбих съ в charming,силно мой цвят,разкошен  Hug

# 646
сега ще ги изкупите преди да се добера до тях  ooooh! Crossing Arms  Twisted Evil

# 647
# 648
  • София
Е, Дъ Балм ми е "висока топка" Simple Smile Засега съм на ГР. Сдобих се с този глос

В Лили имаше промоция на Флормар лакове. Май са някаква нова серия,  беше под 2 лева. Взех този

В едно руско ревю пишеше ,че първият пласт съхне за 5 минути, а вторият за 15. Също и, че е достатъчно плътен и само в един пласт. Thinking ще я видим тази работа, по принцип харесвам лаковете им.

# 649
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Full-color са стара вече серия.Аз ги харесвам.Наистина са плътни дори на един пласт.Някои се оплакват, че им стоят като блажна боя, но зависи от цвета, моят съм го показвала в блога.В Елитис май също са на промоция.

# 650
  • София
Опс, изложих се  Embarassed До сега са ми попадали само лакове на Флормар с островърхите капачки.

# 651
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Няма излагане, човек не може да знае всичко, особено пък при козметиката  Hug
Това е моят цвят:

# 652
Pantera666,имам същия и е много красив  Heart Eyes

Andi-di, кой номер е този от снимката?

# 653
Вчера останах много разочарована, когато пробвах това матово червило на ГР в цвят 10: http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=68 … mp;product_id=588
Суочнах го на ръката и стоеше прекрасно. Край, взимам го! Обаче... пробвах го на устните и за мое огромно съжаление устните ми бяха като посинели. Все едно съм стояла във вана с лед дълго време... Прекрасен цвят, но на мен изобщо не ми отива.  Sad

# 654
Вчера останах много разочарована, когато пробвах това матово червило на ГР в цвят 10: http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=68 … mp;product_id=588
Суочнах го на ръката и стоеше прекрасно. Край, взимам го! Обаче... пробвах го на устните и за мое огромно съжаление устните ми бяха като посинели. Все едно съм стояла във вана с лед дълго време... Прекрасен цвят, но на мен изобщо не ми отива.  Sad

Две страници по-назад писах същото...
Сега стои и не знам какво да го правя. Опитах отгоре да слагам един матов гланц на Essence от старите, който розовее и става по-поносимо, но пък се разваля текстурата върху устните...  ooooh!

# 655
  • София
..... Andi-di, кой номер е този от снимката?
Flormar Full Color Nail Enamel FC04 Rose I Hold

# 656
Може ли някои да каже кои цветове от червилата на Дъ Балм са налични в Debenhams ? Хвърлила съм око на Charming и Committed, но за съжаление никой от другите цветове не ме грабна , а не ми се разкарва до Мол България напразно..  Praynig

# 657
Някое момиче тук похвали най- старите червила на манхатън от две части червило и балсам за запечатване, те мисля и са на по- лека цена

# 658
Някое момиче тук похвали най- старите червила на манхатън от две части червило и балсам за запечатване, те мисля и са на по- лека цена
Аз. (момиче?! Party )
Много стабилни са, не мръдват при мен. По 18-19 лв са доколкото помня.

# 659
Скрит текст:
..... Andi-di, кой номер е този от снимката?
Flormar Full Color Nail Enamel FC04 Rose I Hold

Благодаря  bouquet

В старозагорското Лили май няма вече Манхатън или на мен така ми се струва?  newsm78 Дали не го махнаха и от Елитис...

Общи условия

Активация на акаунт