Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 358
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Къде е това намаление Crazy

# 676
Къде е това намаление Crazy

https://www.blivakker.no/product/3059794
Не знам дали доставят до БГ.

# 677
  • Вестерос
Аз още държа фронта  Grinning

# 678
И мен няма да ме изкушите с това червило за 28 лв  Simple Smile Laughing

# 679
  • Варна
В Лили
CРЯДА, 26.10.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
ПРОДУКТИ ЗА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

Какви точно продукти спадат към тази категория?
Кремове за лице?

# 680
  • Стара Загора
Като сте заговорили за течни матови червила, снощи понеже търся някакво за подарък пробвах на Севънтийн течните и  момичето в магазина ми каза, че засъхнат ли не мръдват. Струват 20 лв без няколко стотинки. Цветовете са много хубави според мен и ми се видяха добре пигментирани тези, които пробвах на ръка. Имат страхотно лавандулово със сив подтон (11 номер мисля). Дори за себе си се чудя, но не ми се трупат вече. ooooh!

http://seventeencosmetics.com/en/colour/lips/all-day-lip-color.html

И от класическите им матови червила има много красиви цветове. Нямам нито едно червила но марката и направо ме сърбят ръцете. ooooh!
http://seventeencosmetics.com/en/colour/lips/matte_lasting_lipstick.html

# 681
Иве, имам смътни спомени, че бяха коментирани като много изсушаващи преди доста време /май в гримовата тема/

# 682
  • Стара Загора
Човека за който търся харесва такива сухи, че много бързо ги изяжда, но ще помисля все пак. Благодаря ти. Hug

# 683
Едва се сдържам да не се пошегувам на тема "намаленията в Лили в сряда", ама няма смисъл, че доста я дъвкахме тази тема..   Laughing

Не съм заглеждала никога декоративната козметика на Seventeen (моя грешка), но обожавам лосионите им за тяло.
Ивче, ако вземеш нещо, сподели  Mr. Green

# 684
  • Стара Загора
Ще пиша. Hug
Аз не съм ползвала лосионите им, но колежка лятото миришеше много хубаво и я попитах какъв е парфюма, тя ми каза "лосион на Севънтийн е, че ми свършиха парфюмите и се намазах с него, колкото да не е без хич". Аз я попитах в 17.15 след работа. Представям си сутринта как е ухаело. Беше и с много хубави фини частички.
На Севънтийн имам много хубав матов руж в тоуп цвят, който ползвам за контур. Имат и хубави единични матови сенки, загледах ги пак онзи ден, но имам 2 чекмеджета палитри и единички и просто нямам нужда от нищо. Иначе пудрите им, едни блестящи има, също не са лоши. Имам любими глосове от тях, както и един Метал шайн, който повторих през годините. Heart Eyes

# 685
Ще спирам да влизам в темата.Не ми влияете добре  Joy  Hug .
Кой лосион на Севънтийн сте ползвали ?
И къде могат да се намерят техните продукти ?

# 686
Има ги в Елитис и Ивис. Около 11-12лв. са.  Миришат жестооооооко Crazy Усещат се по дрехите и след 2 дена... Пиша от телефона и не ми дава да сложа линк. Високи сиви шишета с помпичка са, имат цветен надпис с името на всеки лосион. Най-много харесвам Sense и Magic. Имай предвид, че са доста лъскави, ако сложиш голямо количество  Laughing

# 687
Аз имам матиращата безцветна пудра на seventeen от 100 години и няма свършване Crazy Crazy Crazy
Много съм доволна от нея!

Като тази,но беличка ( не намерих снимка)

# 688
да да и аз да похваля лосионите на севънтийн, като се намажа с него и забравям за парфюма, страхотни са и икономични
ето https://www.google.bg/search?q=%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0 … ogKPETcG7CL3NM%3A

# 689
  • Чукарландия
Някой назад питаше за течно матово червило, което да издържа часове и да се махне едва когато го свалите с дегримьор. Имам такова, влюбена съм в него и е уникално. Няма мърдане, може и да си спите с него и на другия ден да сте с червило  Mr. Green Обаче не е дрогериен продукт
Скрит текст:
Дъ Балм

Току-що си получих 3 бр. матови течни червила на Ревлон (от Бонжур), даже не съм ги пробвала и хоп, Вивиан писала за супер трайни... други! Mr. Green
Вивче, ще ядеш бой, обещавам ти! Hug

Сега и аз искам Дъ Бал(а)м(а)! Joy

Общи условия

Активация на акаунт