Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 331
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Някой назад питаше за течно матово червило, което да издържа часове и да се махне едва когато го свалите с дегримьор. Имам такова, влюбена съм в него и е уникално. Няма мърдане, може и да си спите с него и на другия ден да сте с червило  Mr. Green Обаче не е дрогериен продукт
Скрит текст:
Дъ Балм

Току-що си получих 3 бр. матови течни червила на Ревлон (от Бонжур), даже не съм ги пробвала и хоп, Вивиан писала за супер трайни... други! Mr. Green
Вивче, ще ядеш бой, обещавам ти! Hug

Сега и аз искам Дъ Бал(а)м(а)! Joy
И аз и аз .
Още не мога да реша кой цвят искам и отлагам поръчката.
Междувременно харесах и това http://www.arlen.bg/product/3555/palitra-ot-senki-za-ochi-thebal … e-by-thebalm.html отзиви за нея ? Не е балеа и не е от дм ама като стана дума за тях...

# 691
 Сенките на Thebalm, да ти кажа, не са най- добрите. Нещо средно са между дрогерийните и хубавите сенки висок клас тип ТФ, УД Mr. Green За тия пари, според мен, не си струва.

# 692
От Nude dude не са много доволни ютюбърките, повечето казват, че Nude tude била по-добра.  Peace

# 693
Момичета,
припомнете ми от кой оцветяващ гел за вежди бяхте по-доволни - Катрис , Есенс или Лореал ? Този за блондинки ме интересува. А лосионите за тяло на Севънтийн има ли ги в ДМ?

# 694
  • Варна
И аз с въпрос - трябва ми ексфолиант за лице. Има ли в Лили и на коя марка или да търся другаде?

# 695
  • София
Леле, много бой ми се събра  Crazy Mr. Green

Бубе, Бижу, дойдоха ли червилата? Доволни ли сте? Казвайте, че се притеснявам  Blush

Сенките на Дъ Балм не са нищо особено, имам палитрата Нюд Тюд аз. Идват ми една идея по-лъскави, отколкото ми харесва. Наистина, за тези пари бих взела ТФ или УД със сигурност.

Оцветяващ гел за вежди, моят фаворит е на Есенс.

# 696
Вив, още не съм поръчала, чудя се манхатън, ревлон или дъ балм  Joy

# 697
  • Deutschland
Някъде прочетох, че в ДМ имало от онези бебешки биберони с дупчици, в които пъхаш плод и когато бебето смуче, през тях потича сок. Виждали ли сте ги? Знам, че не е по темата за козметика, но не ми се пита в бебешките теми

# 698
  • София
Вив, още не съм поръчала, чудя се манхатън, ревлон или дъ балм  Joy

Ох! Един бой по-малко  Whistling
 Hug

# 699
Аз съм загледала Nude Dude на The Balm от доста време, но май наистина не е толкова впечатляваща за тези пари - а цветовете много ми харесват.  Heart Eyes

Успях да се сработя най-накрая с Revlon Colorstay, оказа се, че кремът, който съм използвала преди него, е правел неприятния ефект (с други фдт не се получава, но те не са и толкова покривни) и сега съм тотално  Heart Eyes в този фондьотен.

# 700
В утрешната промоция на Лили дали влизат СС-кремовете? Какво ще рече "грижа за лицето"?
Не че има някой от Лили в темата да ми отговори; профилактично питам😁
Та утре, ако някой отиде по ранина, моля да сподели. Да не си губя времето след работа, че имам и други ангажименти.

# 701
Бубе, Бижу, дойдоха ли червилата? Доволни ли сте? Казвайте, че се притеснявам  Blush
Дойде theBalm. Това червило с нищо не е по-добро от тези на Манхатън, за да струва двойно. Съхне също така и не може да се ползва без балсам отгоре. Цвета Doting няма нищо общо нито с картинката в сайта на Арлен, нито с този от видеото на тази мацка https://youtu.be/OSuXiewJY6E?t=264 Утре на светло ще ви го снимам, но това е коралово оранжево, доста силен цвят и ... не знам дали ще го нося. Не стои лошо, всъщност, но сякаш е за лятото повече. За сега е доста ярко. Не струва 30 лв и не съжалявайте. Това, разбира се, е личното ми мнение.

Купих си матовото червило Revlon Ultra HD Matte Lipcolor, 16 и нещо струва в Лили. Разкошно е, много ми харесва и ароматът и консистенцията, и цвета - Seduction! (девойката от блога е много чаровна  Laughing ) Другите цветове не са в моята гама, бедна е палитрата, но който носи всякакви цветове, ще има някакво разнообразие.

Спиралите за вежди на L'Oreal са странни. Показаха ми два цвята, но според мен и двете са за блондинки, дори не за кестеняви. Не мога да си представя спираловидната четка как ще се ползва с това нещо отпред.
Тъй като моята Катрис е на привършване и аз търся гел за вежди. И Ревлон имат, комплект с молив, двустранно, но не посмях да я взема. В тестера от гела не беше останало нищо.

# 702
И аз с въпрос - трябва ми ексфолиант за лице. Има ли в Лили и на коя марка или да търся другаде?

Аз много харесвам ексфолианта на Ziaja с манука (серията за мазна и смесена кожа), за мен това е един от най-добрите ексфолианти на пазара, защото след използването му не мога да се отлепя от огледалото близо 10 минути всеки път в оглеждане на резултата- прекрасно почистени пори и черни точки, а кожата след него е уникално гладка, но ако си с по-чувствителна кожа, не съм сигурна дали ще ти хареса, защото е по-груб от повечето на пазара  bouquet

# 703
Аз отдавна се каня да пиша относно дискусията за течните матови червила. Много съм доволна, ама много!,  от това на Аура. Изсъхва бързо и си стои цял ден на устните ми.
http://www.ivis.bg/aura-absolute-matte-кремообразно-червило-с-мат-ефект-p10132.html

Моето е 624 - страхотен нюд, който пасва страхотно на тена ми.
Не ми се получава линка от телефона....

# 704
  • Чукарландия
Аз отдавна се каня да пиша относно дискусията за течните матови червила. Много съм доволна, ама много!,  от това на Аура. Изсъхва бързо и си стои цял ден на устните ми.
http://www.ivis.bg/aura-absolute-matte-кремообразно-червило-с-мат-ефект-p10132.html

Моето е 624 - страхотен нюд, който пасва страхотно на тена ми.
Не ми се получава линка от телефона....

Aura Absolute Matte  Wink

Общи условия

Активация на акаунт