Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 322
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • Чукарландия
Повече харесвам на Sephora lip stain-ите, а не са с голяма ценова разлика ... 19лв. струват.
Не мърдат цял ден,дори сега съм с едно от тях.

Сефора няма онлайн, в Бг, нали? Hug

# 721
  • Бургас/Пз
Като сте заговорили за червила, някой може ли да каже нещо за някое от тези на Астор http://www.enzo.bg/astor/perfect-stay-fabulous-dlgotrajno-chervi … dratirassh-efekt/

# 722
някой беше споменал за някакъв спрей тип дезодорант, който е с боя и се впръсква в корените на косата, за да замести боядисването с боя за известно време.
Имаше две предложения на марки, но не ги помня.

# 723
Повече харесвам на Sephora lip stain-ите, а не са с голяма ценова разлика ... 19лв. струват.
Не мърдат цял ден,дори сега съм с едно от тях.

Сефора няма онлайн, в Бг, нали? Hug

Няма,да..
Затова звъннах в магазина,попитах за цената и си ги поръчах да ми ги изпратят. Нямаше никакъв проблем Hug

# 724
Някакви отзиви за бебешкия шампоан на Натураверде?

# 725
някой беше споменал за някакъв спрей тип дезодорант, който е с боя и се впръсква в корените на косата, за да замести боядисването с боя за известно време.
Имаше две предложения на марки, но не ги помня.

току-ще заредиха в кварталния ДМ спрея на Л'ореал - 75 мл. 13 лв.

# 726
Тези спрейове ги видях вчера и в Елитис, но не разбирам каква е идеята... Как ще замести боята, при положение, че за да се постигне цвета, значи пак си има същите съставки вътре...  newsm78 Или са просто бои с по-лесно нанасяне?  Laughing

# 727
оцветяват временно - трайността е от напръскване до измиване

# 728
Има ли за руса коса?

# 729
да, не помня колко цвята бяха точно, но поне 2 кафяви нюанса, русо и черно имаше
ще си взема утре, днес бях тръгнала за друго и пропуснах спрея

# 730
Супер Бубанка, Simple Smile
А дали ще може да покрие по-тъмен корен или е само за матиране?

# 731
беше дадено покриване на светъл /бял/ корен - не съм се заглеждала повече, защото аз търся точно покриване на бели косми

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 15:06 от bubanka

# 732
Ааа, ясно, сега разбирам  Laughing Вероятно ще има хора, на които ще им бъде от полза такъв продукт. Иначе на  мен лично ми се вижда висока цената за ефект за 3-4 дена.

# 733
аз още утре ще го "довлека" в темата с придобивките - черната боя и бялата коса понякога ме правят почти като Клюела де Вил  Mr. Green
преди време имеш подобен продукт на ГР - бях си взела черен стик за бели корени в гилза като червило - няма такова безобразно омазване! не повторих не само стика, но и употребата му  hahaha

# 734
благодаря, бубанка.
Честото боядисване не е много ок и с този спрей с два-три пъти впръскване се надявам малко да се удължи времето и леко да се прикрият появилите се корени и падналата боя.
Чудя се само дали спрея е покривен и дали е икономичен. Как ли се ползва? Дано да се впръсква отдалече, за да покрива по-голяма площ, а не да стой като петно от две стотинки. Като го пробваш непременно сподели и кажи пада ли цвета до следващото миене.

Общи условия

Активация на акаунт