Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 30 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 94 328
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Същото, Белла, мерси!

# 706
Бижу, Ревлонското дуо за вежди го имам аз. Да ти кажа честно - харесва ми. Моливчето е много лесно за нанасяне и е дълготрайно, дори и без гела. В комбинация, поне при мен са бетон! Използвам гела и с друг молив и със сенки също, същия ефект. Обаче и самостоятелно гела си дава стабилен цвят. Доволна съм, но не е нещо невиждано и като го свърша може би ще пробвам Лореалското.

# 707
LieToMe, благодаря ти за инфото! Hug

# 708
  • София
Бижу, съжалявам   Embarassed
Все пак дай му шанс, не го отписвай и намразвай. Аз също не си паднах от  първия път, даже няколко месеца не го ползвах, но веднъж реших да се пробвам и така проработи за мен. Балсамче мъничко, но отдолу. Така съхне малко по-бавно, но го запечатва и няма проблем с трайността.
Съжалявам още ведъж. Ще се въздържам от препоръки занапред  Hug

# 709
  • София
Това олио нещо хич не ми харесва, не си чувствам лицето чисто, а пък за сваляне на грим не си го и представям. В момента го използвам само за сутрешно освежаване.  Tired

# 710
  • Чукарландия

Вив, няма защо да се чувстваш виновна, всеки сам решава за себе си, дали да си купи нещо или не. Peace

Потвърждавам мнението на Бижу за матовите червила но Ревлон - супер са и като мирис, и като покривност, и като трайност. Heart Eyes
Бижу, а защо върху the Balm червилото трябва да слагаш балсам? Hug

ПП Взех си и няколко чъбита (нали така се наричаха Joy) на Ревлон - Revlon Colorburst Mat Balm, но не съм ги пробвала. Иначе цветовете изглеждат страхотно! Hug

# 711
  • Бургас
Това олио нещо хич не ми харесва, не си чувствам лицето чисто, а пък за сваляне на грим не си го и представям. В момента го използвам само за сутрешно освежаване.  Tired

+1
Взех го като беше намалено. Вече е в коша.

# 712
Съжалявам още ведъж. Ще се въздържам от препоръки занапред  Hug
Ама в никакъв случай!  Hug
Първо, че всеки си решава сам. Не си ме накарала насила. После, просто съм ползвала няколко вида такива червила и от тях Манхатън са наистина добри. На второ място Max Factor и на последно L'Oreal. И няма да го отписвам Peace Преди всичко цвета ми е леко силен, а не толкова материята. По консистенция и как стои, червилото прилича на Манхатън, така че е добро, но не по-добро. И въобще не се извинявай, няма за какво!  Hug

Бел, защото червилото засъхва като всички такива дълготрайни и опъва на устните. Не е комфортно усещането. Не е като матовите мекичко.

# 713
  • София
Бел, Бижу  Heart Eyes

Бел, има нужда от балсам, защото не е кремообразно, а е като филм в/у кожата. Изсъхва и край, а в студени дни наистина е недостатъчно. Аз ползвам балсам отдолу, но малко, едно минаване на долната устна, което размазвам и по горната и толкова. Това на мен ми е достатъчно, а и не нарушава трайността на червилото.
Тези матови чъбита на Ревлон са много приятни, имам едно аз. Кремообразно е и мирише ментово  Heart Eyes Не изсушава, по-скоро е като балсам.

Бижу, дано свикнеш с цвета, трудно е по нета да се нацели цвят. Обаче ако свикнеш, ще ти стене любимо  Wink
Брей, тия Манхатън. Щом са на нивото на Дъ Балм, непременно ще ги потърся, само дето не се намират, чудесиите  Mr. Green

# 714
Брей, тия Манхатън. Щом са на нивото на Дъ Балм, непременно ще ги потърся, само дето не се намират, чудесиите  Mr. Green
Избери цвят, ще ти разкажа какъв е цвета и ще ти пратя. Тук все още ги има на места.
Скоро подарих едно, че имах две от един цвят.

# 715
  • Чукарландия
Някое момиче тук похвали най- старите червила на манхатън от две части червило и балсам за запечатване, те мисля и са на по- лека цена
Аз. (момиче?! Party )
Много стабилни са, не мръдват при мен. По 18-19 лв са доколкото помня.

Това ли са червилата на Манхатън от две части? Hug
Manhattan lips2last Hug

Но не са матови, а с блясък, нали? Като лак за устни?

# 716
Тези са. Матови са, ако не сложиш гланц отгоре. Но са твърде сухи без гланц, така че ... не са матови. Laughing
Всъщност, като се поизтрие блясъка на гланца, остават точно матови. Но по някое време пак трябва да се сложи гланц, че опъва иначе.

# 717
  • Чукарландия
Тези са. Матови са, ако не сложиш гланц отгоре. Но са твърде сухи без гланц, така че ... не са матови. Laughing
Всъщност, като се поизтрие блясъка на гланца, остават точно матови. Но по някое време пак трябва да се сложи гланц, че опъва иначе.

Благодаря, Бижу! bouquet

И такова ще си взема... Mr. Green

# 718
Аз пък не съм толкова доволна от червилата на Манхатън.. след няколко часа стои малко като кир Rolling Eyes
Повече харесвам на Sephora lip stain-ите, а не са с голяма ценова разлика ... 19лв. струват.
Не мърдат цял ден,дори сега съм с едно от тях.
Сега с нетърпение очаквам и на the balm,да видим дали ще измени досегашните любимци Crazy

# 719
  • София
Бижу, благодаря, но няма нужда  Hug Ако попадна ще ги пробвам, ако не - здраве  Hug

Общи условия

Активация на акаунт