Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама

• 488 613
  • 1 256
  •   1
Отговори
# 105
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Благодаря на всички дами във форума за ценните съвети и за споделения опит. Виждам, че не съм сама в неволите си с тези гадини. Аз за съжаление не мога да се похваля с успех в борбата си с тях. Пила съм много лекарства и най-различни глобули съм ползвала, но без успех.

Цитат
Аз борих със гъбички вече не знам колко години...

- Момичета, разберете че тук борбеноста и упоритоста не помагат.
 - Ключът за успеха не е борба с гъбичките и микробите, а това да станете Невъзприемчиви към тях,
и тогава проблемите (и гъбичките) сами изчезват окончателно. Peace

# 106
Лекувах се 3 години с хапчета и мазила.Сумати пари дадох.Един лекар ми каза,че при слаба имунна система се появяват непрекъснато.Изписа ми "Микосист" Едно хапче на месец в продължение на 6 месеца на една и съща дата.1 хапче струва 19лв.След като изпиеш първото на другия ден ще си като нова и ще имаш желание здраво за секс.Пробвай.

# 107
Някой ползвал ли е Гиназол (крем в еднодозов апликатор)? Какви са впечатленията?

Тъкмо щях да питам и аз за това. Гинеколожката каза че било много ефикасно , и гъбите изчезвали завинаги. на което немога да повярвам много защото май няма отърваване от тези гъбоци.
Тази вечер ще го изпробвам и ще пища за резузлтати .
А мъжете ви пили ли са нещо докато сте се лекували , на мен ми изписах еднократно МИКОМАКС за моя.

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 20:00 от Скорпионка

# 108
  • Smallville
Цитат
Благодаря на всички дами във форума за ценните съвети и за споделения опит. Виждам, че не съм сама в неволите си с тези гадини. Аз за съжаление не мога да се похваля с успех в борбата си с тях. Пила съм много лекарства и най-различни глобули съм ползвала, но без успех.

Цитат
Аз борих със гъбички вече не знам колко години...

- Момичета, разберете че тук борбеноста и упоритоста не помагат.
 - Ключът за успеха не е борба с гъбичките и микробите, а това да станете Невъзприемчиви към тях,
и тогава проблемите (и гъбичките) сами изчезват окончателно. Peace
И как да стане това? С хомеопатични лекарства по схема?Дай някакъв съвет Praynig Повечето момичета сме се отчаяли..... Sad Sad Sad

# 109
  • Русе
А пробвали ли сте с NISTATIN?Аз съм с candida и си мислех че до края на живота си ще се чеша като краставо куче SickНо след три дни ми мина и така вече три години.При това е доста евтино(за разлика от другите боклуци).Успех Peace

# 110
А пробвали ли сте с NISTATIN?Аз съм с candida и си мислех че до края на живота си ще се чеша като краставо куче SickНо след три дни ми мина и така вече три години.При това е доста евтино(за разлика от другите боклуци).Успех Peace
Я разясни повече за този нистатин ... моля те ! Simple Smile  bouquet

# 111
  • Русе
Изписа ми го моята гинеколожка(при това бях бременна).Хапчета и овули.По една овула вечер а за хапчетата мисля че 3x1,но хапчетата ги пихме двамата с мъжа ми.Може да си ги купиш и без рецепта,но трябва да провериш как точно се пиеха.Успех Peace

# 112
Изписа ми го моята гинеколожка(при това бях бременна).Хапчета и овули.По една овула вечер а за хапчетата мисля че 3x1,но хапчетата ги пихме двамата с мъжа ми.Може да си ги купиш и без рецепта,но трябва да провериш как точно се пиеха.Успех Peace
Благодаря ти ! Grinning  bouquet

# 113
Да не разочаровам някого, но нистатин овули не се произвеждат от много време, може би няколко години. А бяха много ефикасни - изчистват всичко от раз. Таблетките ги произвеждат и са добри, а наистина не са скъпи. Успех!
Аз пробвах преди 4 дни Гинозал. Ще кажа по-късно какъв е резултата, т.е. дали лекува гъбичките трайно.

# 114
Някой ползвал ли е Гиназол (крем в еднодозов апликатор)? Какви са впечатленията?

Тъкмо щях да питам и аз за това. Гинеколожката каза че било много ефикасно , и гъбите изчезвали завинаги. на което немога да повярвам много защото май няма отърваване от тези гъбоци.
Тази вечер ще го изпробвам и ще пища за резузлтати .
А мъжете ви пили ли са нещо докато сте се лекували , на мен ми изписах еднократно МИКОМАКС за моя.

Ползвах го преди месец - при мен имаше много добър ефект - засега нямам гъбички!

# 115
 zdravei ! tova e mnogo gadno no i na men mi se slu4va  4esto . predi da zabremeneq , poi vreme na bremennost , sled ragdane  i t.n. . imam poznata ginekologka  ot sveta sofia ot neq znam i slava bogu mi minava  - poliginaks - sve6ti4ki i kanesten za mazane i promivka sus svarena voda i 1-3 lugici soda bikarbonat  . pri men  ima vrodena predrazpologenost kum podobni bolesti  dori ot sapun  , koito ne e izmit dobre sum  polu4avala , ot materia na dreha - pantalon ili beljo . sve6ti4kite sa multi fukcionalni za vsqkakuv vid gubi4ki dori pri bremennost. samo  partnoirut trqbva da e solidaren i da mage "boeca  " si sus canesten.  uspeh

# 116
И аз се борих със гъбички Candida, откриха ми ги съвсем случайно при цитонамазката. Пих Candizol 1 таблетка/еднократно, както и мъжа ми, след това поставях глобули POLYGYNAX 10 дена  и се оправих, сега нямам Candida   Simple Smile  Малко скъпичко излиза лечението но...няма как  Wink

# 117
ооо,тия гъбички са ужасни.И эмене ме мъчат от доста време.Какво ли не опитвах и никакъв ефект,или само временен.Опитай и с Гинодактарин.Може да ти помогне.Моята приятелка е много доволна.

# 118
   Аз ги борих 7 години и дано повече не се появят  Praynig! От различните лекарства през годините имаше краткотрайни ефекти! Това което  ми помогна беше Гино Дактарин в комбинация с хапчета Низорал! Важно за борбата с тия гъби е да не се приема повече антибиотик, когато се разболееш от нещо / аз се лекувам само с хомеопатия / и да се ползва специален интимен гел, а не сапун! Не трябва да се носят прашки, изкуствено бельо или да се слагат тампони! Хубаво е лечението да се проведе 3 последователни месеца веднага след цикъл, защото по време на цикъл гъбите се хранят с кръвта и се размножават  Sick!
   Дано съм помогнала!

# 119
  • 1st floor
И аз искам да питам нещо. ПОлучих гъбички 1-2 дена след като си изпих АБ-ка. В аптеката ми дадоха нистатин орално и клотримазол на свещички.Все още се лекувам , но има доста подобрение от началото .Та в аптеката питах дали и мъжът ми трябва да се лекува и тя беше категорична , ме не трябва, защото гъбичките са от лекарство.Ама ние правихме секс точно преди да ме засърби и да разбера за гъбичките, и още се чудя дали не съм му ги предала, и сега като той не се лекува, после пак да ми ги "върне" newsm78

Общи условия

Активация на акаунт