Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама

• 488 606
  • 1 256
  •   1
Отговори
# 120
Та в аптеката питах дали и мъжът ми трябва да се лекува и тя беше категорична , ме не трябва, защото гъбичките са от лекарство.Ама ние правихме секс точно преди да ме засърби и да разбера за гъбичките, и още се чудя дали не съм му ги предала, и сега като той не се лекува, после пак да ми ги "върне"
Аз бих посъветвала да пие и той нещо, тъй като е много вероятно да се е заразил. Обикновено при мъжете периода за развитие на гъбичките е малко по-дълъг и се появяват няколко дни след като са се появили при нас, жените. Обикновено изписват МИКОМАКС 1 таблетка от 150 или ФУНГОЛОН (май бяха 4 таблетки наведнъж).

# 121
  • София - Варна - Бургас
danibaby
Цитат
И как да стане това? С хомеопатични лекарства по схема?Дай някакъв съвет Praynig Повечето момичета сме се отчаяли.....
- Много важно е да се знаят Модалностите, характерните индивидуални реакции, усещания и т.п. - изобщо хомеопатичното л-во се предписва строго индивидуално.

benighted
Цитат
- Аз ги борих 7 години и дано повече не се появят  Praynig! От различните лекарства през годините имаше краткотрайни ефекти! Това което  ми помогна беше Гино Дактарин в комбинация с хапчета Низорал! Важно за борбата с тия гъби е да не се приема повече антибиотик...
- Точно Низорал е Антибиотик!, Антибиотиците убиват специфичната микрофлора на влагалището, която пази от проникването на бактерии, а гъбичките са.... "продукта" на самия Антибиотик.

gerii 
Цитат
Та в аптеката питах дали и мъжът ми трябва да се лекува и тя беше категорична , ме не трябва, защото гъбичките са от лекарство.Ама ние правихме секс точно преди да ме засърби и да разбера за гъбичките, и още се чудя дали не съм му ги предала, и сега като той не се лекува, после пак да ми ги "върне"

- Ако мъжът ти е Неподатлив на гъбички, нито ще се зарази, нито ще ти ги "върне"  Peace

# 122
- Точно Низорал е Антибиотик!, Антибиотиците убиват специфичната микрофлора на влагалището, която пази от проникването на бактерии, а гъбичките са.... "продукта" на самия Антибиотик.
  Доколкото знам Кетоконазолът / който е активната съставка на Низорал / е противогъбичен препарат и НЕ е антбиотик, но ти явно знаеш по-добре  Peace!

# 123
  • София - Варна - Бургас
Ако отвориш листовката - вътре не пише че е антибиотик, но пък се използва при пневмонии?!...Peace
 - както и да е, факт е че е най-ефикасния противопърхутен препарат, но и пърхута пак си рецидивира, въпреки и след по-дълъг период - месеци.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 12:35 от Aleksander

# 124
Ако отвориш листовката - вътре си го пише че е антибиотик Peace
  Нямам такава, Слава Богу от 3 години не ми се е налагало да ползвам подобни лекарства! А и аз съм го пила, а не съм ползвала глобули  Peace!

# 125
Ако отвориш листовката - вътре не пише че е антибиотик, но пък се използва при пневмонии?!...Peace

Използват го за да не развият пък гъбичкова инфекция след лежение с антибиотик,най -вече при жените тъй като се нарушава флората след лечение с АБ и ето ти я инфекцията Simple Smile 

...факт е че е най-ефикасния противопърхутен препарат...

Ефикасен е , но има един нов шампоан Неовал , който е с цинк и Циклопирокс, чийто ефект е доста по-добър.Циклопирокса е специално за фитоспорофити,това е съставката от лака за нокти Батрафен.

Иначе шампоаните на Виши и Селсун блу също са добри, но са с ефект докато ги ползваш, не са за лечение.

bouquet

# 126
 - както и да е, факт е че е най-ефикасния противопърхутен препарат, но и пърхута пак си рецидивира, въпреки и след по-дълъг период - месеци.
  Хаха, редактирал си  Mr. Green! В крайна сметка се оказа, че не е АБ май  Mr. Green! Честно казано, ако беше АБ никога нямаше да се лекувам с него! Гъбичките при мен се появиха точно в следствие на прекомерна употреба на АБ  Peace!

# 127
  • София - Варна - Бургас
Цитат
Хаха, редактирал си

- Да, признавам си че не съм специалист в алопатичните л-ва, и слава Богу!

- Основното е че се отнасям с дълбок скептицизъм към тях, и към написаното в листовките.

- Например Парацетамол се съдържа в поне 20-тина търговски наименования, но някои предупреждават че е за деца над 12 години и възрастни, но в повечето са "пропуснали" да го упоменят...

# 128
..Например Парацетамол се съдържа в поне 20-тина търговски наименования, но някои предупреждават че е за деца над 12 години и възрастни, но в повечето са "пропуснали" да го упоменят...
1.Повече от 20-ина са Simple Smile
2. Ами напълно нормално е,парацетамолът е подходящ за деца в определена дозировка.Над тази допустимата нормално е да напишат че не става за деца под 12 години.
3.Добре де , за да си хомеопат нали трябва да си завършил медицина.Ти не си ли ?! Само от листовките не можеш да научиш фармакологията.Това е листовка за пациента , и пак има термини които повечето немедицински лица не разбират.

# 129
Zdraveite.Az sum na 18 god i imam sushtiq problem,moje bi ne trqbva da pi6a to4no v tozi forum,no ot vsi4kite koito iz4etah,vijdam 4e tuk naistina se pi6at seriozni temi i si pomagate.Taka moqt problem zapo4na predi dve godini.Bqh pila mn antibiotici i hop gubi4ki.hodih da razli4ni lekari,pih kakvo li ne(Fungolon,Augmentin,slagah si Lomexin,Gyno-Prevaril,Klion D,Canesten,v momenta sum na Polyginax)znam ve4e vsi4ki lekarstva naizust.Vseki put kogato otivah na lekar mi slagaha diagnozata Candida Albicans i mi izpisvaha obi4ainite lekarstva koito vinagi bqh po 50-60 lv nai malko.Partniora mi sushto pi nqkolko puti hap4eta s men i mislq 4e zarazata ne moje da si predavame edin na dryg,t.e ima neshto v men koeto ili az ne pravq pravilno(otnosno toalet,hrana i t.n)Ot vsi4ki tezi lekarstva se opravqh,no vremenno Cry Pravili sa mi mikrobiologi4ni izsledvaniq.SEga pak se poqviha,simptomite mi sa ne tolkova te4enie kolkoto surbej i parene.Miq se sutrin,obed i ve4er s voda i soda i sqka6 sled kato se izmiq malko se poopravqm,no sled tova pak.Strah me e pak da otida na lekar zashtoto znam do bolka kakvo shte mi kaje i kakvo shte mi izpi6e-pak lekarstva za 50lv koito nqma da me izlekuvat.Az sum oshte u4eni4ka i mi e mn trudno da subiram pari vseki mesec za lekarstva,koito dori ne mi pomagat.Ne znaq kakvo da pravq ima li nqkakvo dom.le4enie ili neshto takova.Ve4e ne vqrvam na lekarite,koito izobshto ne se zadulbo4avat v problemite na pacientite.Shte sum vi mnogo blagodarna ako mi dadete suvet ili prosto izkavejete mnenie. Rolling Eyes

# 130
  • Русе
не видях дали си пила НИСТАТИН но аз бях със същите симптоми ( и гъбички също) и с него се оправих.Изписами го моята гинеколожка и съм много доволна.А и не е толкова скъп.Пих хапчета и си слагах овули.Това е от мен.Дано скоро се отървеш от тях.Знам колко е гадно.Късмет  bouquet

# 131
  Ако ти е омръзнало от лекари и лекарства,според мен пробвай следното:
-купи си Цитросепт и пий по 10-12 капки 2-3 пъти на ден
-купи си Ентеросан и си слагай всяка вечер по една таблетка дълбоко във влагалището,като преди това си се измила със запарка от лайка
-ако искаш започни да пиеш и Основния Ентеросан-той също е за гъбични инфекции

Ако те интересува какво точно е Ентеросан: http://enterosan.net
Цитросепта освен да го пиеш,може и да го разтваряш в 1/2 литър вода и да се измиваш с него.Аз лично съм си правила запарка от лайка,в която капвам 4-5 капки Цитросепт и се измивам

# 132
здравейте
за тези гъбични проблеми, особено след употреба на АБ аз използвах успешно глобули с млечни-кисели бактерии, които ги преборват успешно, те се продават вече и в БГ
също така човек трябва да намали консумацията на сладко до минимум и да консумира повече кисело мляко (или да пие таблетки с млечно-кисели бактерии)
виждам, че има специалисти тук, ако искат нека се изкажат дали това е така
успех в борбата с гадовете

# 133
Ами той Ентеросана представлява точно това-таблетки с млечно-кисели бактерии.Иначе глобули тук не знам да продават,но пък има таблетки (пак Ентеросан),които се слагат във влагалището.

# 134
Bihte li mi kazali neshto pove4e za tozi Enterosan.Razprostanen li e na pazara(t.e moga li da si go kupq ot aptekata ili trqbva spec.poru4ka)Ima li efet.kolko struva,moga li bez recepta da go kupq  newsm78.Vijdam 4e dosta momi4eta vuv foruma go prepru4vat ili sa go polzvali.

Общи условия

Активация на акаунт