Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама

• 488 606
  • 1 256
  •   1
Отговори
# 135
Чак сега видях че само аз май пиша на латиница,моля да ме извините вече ще се поправя Peace

# 136
  Аз въпросния Ентеросан не съм го ползвала, но бих ти препоръчала да махнеш всички прашки и бикини, които не са памучни! Не трябва да се миеш със сапун, а със специален интимен гел / препоръчвам ти на Себамед или на Биоклин /! Прави си промивки с прахчета Тантум Роза или с Мулти Джин на Биоклин! Промивките със лайка и сода или със смрадлика успокояват, но нарушават естественета кисела среда! Аз дълги години лекувах тия проклети гъби и накрая ги преборих с Низорал таблетки и Гино Дактарин глобули /двете общо излизат около 20 лв./! Смених си и дамския душ, защото някъде четох, че гадините остават по него и после си се заразявам отново!
  Между другото във форума на rozali.com също имаше много хубава темичка за кандидите и момичетата там бяха давали много добри съвети! Ако искаш питай и там  Peace!

# 137
  • Smallville
Ами той Ентеросана представлява точно това-таблетки с млечно-кисели бактерии.Иначе глобули тук не знам да продават,но пък има таблетки (пак Ентеросан),които се слагат във влагалището.
АЗ пих това лято Ентеросан и слагах ваг.таблетки,но само при мен ли се получава така-таблетките не се разтварят,а ги изхвърлям цели Shocked
И някой знае ли колко време трябва да се пие той,като продължителност,на мен ми се струва че е поддържащ.От цялото лечение което си проведох сама ефекта беше-Кандида Умерено newsm78.Пропуснах да отбележа,че пих и Цитросепт.След този курс отидох на лекар и ми изписаха Микомакс и Гиназол,но не се чувстам изчистена.
Продължавам с борбата,май наистина трябва да станем невъзприемчиви към гадините #Cussing out

# 138
danibaby,да ти кажа честно и на мен ми се струваше странно,че Ентеросана не се разтваря..Въпреки че като се замисля е имало случаи,в които се е разтварял...Де да знам-може би трябва да си стои цял Rolling Eyes

# 139
  • в баира
АЗ пих това лято Ентеросан и слагах ваг.таблетки,но само при мен ли се получава така-таблетките не се разтварят,а ги изхвърлям цели Shocked
И при мен не се разтварят. И вероятно по този начин нямат никакъв ефект.

# 140
Абе да не казвам голяма дума,ама при мен мисля,че имаше ефект...Но аз ги комбинирах с пиене на Цитросепт,миене със запарка от лайка и мазане с Дактакорт (даже после преминах на Дактарин).Дори в момента продължавам да се мажа с Дактакорт,защото ме  е страх ако го спра,да не цъфна пак...А,сетих се,че по едно време си бях купила да пия и Основния Ентеросан

# 141
Искам да ви питам нещо.Ще започна от начало.
Дъщеря ми е на 2 год и я записах на ясла,но много боледува.Преди да тръгне на яслата,изпи за 2 години само 2 АБ,а от както тръгна-за 2 месеца,6 АБ изпи.Не знам дали е от него,но силно се зачерви ,а аз гъбички не съм имала и не знам как изглеждат.Днес я водих на доктор ,утре ще носим стерилна урина да се види какво е и евентуално ще направим посявка.
Казах на доки,че може да е от многото АБ или слаб имунитет,но тя си мисли че може да е алергия към препаратите,с които мият в яслата/напр. гърнетата/ .
Значи мястото е силно зачервено,много я боли.Мажа редовно с Бочко или Здраве,но ефекта е нулев.Няма течение,нито миризма,не си личи да я сърби,не я боли като чурка...
Помагайте,какво може да е това?Гъбички ли? newsm78
Забравих да кажа,че редовно я мия,без сапун,не съм сменяла прха за пране,храната и или друго. Rolling Eyes

# 142
Искам да ви питам нещо.Ще започна от начало.
Дъщеря ми е на 2 год и я записах на ясла,но много боледува.Преди да тръгне на яслата,изпи за 2 години само 2 АБ,а от както тръгна-за 2 месеца,6 АБ изпи.Не знам дали е от него,но силно се зачерви ,а аз гъбички не съм имала и не знам как изглеждат.Днес я водих на доктор ,утре ще носим стерилна урина да се види какво е и евентуално ще направим посявка.
Казах на доки,че може да е от многото АБ или слаб имунитет,но тя си мисли че може да е алергия към препаратите,с които мият в яслата/напр. гърнетата/ .
Значи мястото е силно зачервено,много я боли.Мажа редовно с Бочко или Здраве,но ефекта е нулев.Няма течение,нито миризма,не си личи да я сърби,не я боли като чурка...
Помагайте,какво може да е това?Гъбички ли? newsm78
Забравих да кажа,че редовно я мия,без сапун,не съм сменяла прха за пране,храната и или друго. Rolling Eyes
Миличка тук се съветват и коментират за гъбички ... женски вирещи във влагалищната флора. Объркала си темата ... най- добре отвори тема в здравния форум  или в другата за градините където често се срещаме . Там дай да помъдруваме. Дано няма нищо на детенце стискам палци. Grinning Peace

# 143
Ами нали и аз за гъбички питам?Точно във влагалището.

# 144
Божеееееее ама на малката ли... Shocked леле аз не съм разбрала ...извинявай. Embarassed

# 145
Божеееееее ама на малката ли... Shocked леле аз не съм разбрала ...извинявай. Embarassed
Да,на нея.Но вече намерих тема за гъбички при малки деца,причинени от АБ и нашите сигурно са от това. Sad

# 146
Здравейте всички!
Изчетох подробно цялата тема и се успокоих че не съм само аз /бях се отчаяла вече  Cry /
Искам да попитам кой Ентеросан е за орален прием, аз си слагам Ентеросан S-V вагинално /така пише в упътването за употреба на Цитросепт/ с Цитросепт си правя вагинални промивки и го пия. При мен също таблетката Ентеросан не се разтваря и се чудех  дали е нормално.

# 147
  • Smallville
Здравейте всички!
Изчетох подробно цялата тема и се успокоих че не съм само аз /бях се отчаяла вече  Cry /
Искам да попитам кой Ентеросан е за орален прием, аз си слагам Ентеросан S-V вагинално /така пише в упътването за употреба на Цитросепт/ с Цитросепт си правя вагинални промивки и го пия. При мен също таблетката Ентеросан не се разтваря и се чудех  дали е нормално.
Ентеросан S-2 е за пиене,но пише,че трябва да се приема по продължително време за да има ефект,а аз изпих само една опаковка,60 таблетки за около 20 дни и ефект нямах Cry  Желая ти успех в борбата с гадините ,търпение и постоянство

# 148
Здравейте! И аз съм в кюпа на вечно борещите с гъбички.

Краси, моята дъщеря също имаше гъбички и при нея се появиха като започна да посещава детската градина, обаче ние бяхме и  на басейн, а и тя пиеше често антибиотици по онова време, та не стана много ясно от какво се появиха, нейното бельо пера отделно от моето, то тогава всичките й дрехи перях отделно. Заведох на детски гинеколог. Изписа й доста комплексно лечение и се оправи. От тогава не е имала проблеми. Аз разбрах, че има гъби точно по зачервяването. Беше направила три пъти цистит и ми обясниха, че защото разстоянието там при децата е много малко та се придавала инфекцията от едното място на другото, естествено трябваше аз да се сетя, че детето има гъби.

Нещо друго да ви кажа, една позната с подобен проблем твърди, че и кръвната група имала значение. Аз съм А +, а вие. Също съм и руса с бяла суха кожа, което май също има значение. Аз също съм пробвала почти всичко от изброените, мъжа ми също. По едно време той спря защото на него тъй или иначе нищо му няма. Сега съм кърмачка и не мога да си позволя да пия нищо, като усетя нещо се мия с хлебна сода и ми помага за момента, промивки не правя.

Хайде ще следя темата   bouquet

# 149
 krasykm06 ,честно казано ще търся май детски гинеколог.Докторката я гледа,пуснахме единствено стерилна урина.Каза че нямала цистит,нямало никакви проблеми. newsm78Изписа ни само Триклобактер,това е разтвор,с който да я подмивам и нищо друго. Shockedвярно че леко се пооправи,но вече няколко дни я мия,не изчезва червеното на цяло. newsm78Утре или в четвъртък ще отида да искам направление.

Общи условия

Активация на акаунт