Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Бризче благодаря за превода  Hug Hug Сега вече е друго като разбрахме какво се случва  newsm10 smile3521

Злати мерси за фрагмана  Hug - горещ епизод ни очаква в следващия понеделник.... smile3521 Чорапчето май ще започне да се разплита  Thinking

# 511
Значи това е новината, за която пишеше в озета, че Дениз ще научи по-голяма тайна.  Баща му продължава да гложди  кокалите на Рахмито.
За публикацията във вестника, мисля, че е на Озге. Пак си измислям сценарии.

# 512
  • Варна
Чакам да качат серията в нета, защото в кафето където беше Дениз малко ми прекъсна звука и не чух какво говореха на съседната маса. Стори ми се че казаха, че познавали Рахмито и после не чух.

Като прочетох написаното от Злати може би точно това се е случило и Дениз е питал откъде може да се познават. Ще погледна и ще напиша. Не искам да ви подвеждам.

# 513
Бризче Hug благодаря за превода! bouquet
Разбрах за това,което Дениз питаше и показа снимката на баща си! Peace Сега сигурно пак ще се скара с него! Peace

Ани HugБризче HugСиси Hug,благодаря че бяхме заедно и тази вечер! bouquet bouquet bouquet

Лека нощ! smile3524

# 514
Стана много криминален сериала...Момента от появата на Селма до края е много интересен....
Сиси - започни да превеждаш от зад напред....
Много се радвам, че ще изловят Хазал...Той Джихан непрекъснато й прощава и защитава, но не знае каква змия е .....
Злати мерси за споделеното  Hug

Любима, кое да преведа?

# 515
Ани, Морското ми Бризче, Златенце, благодаря за преводите  и подсказките. Много сте ми добрички.
Лека нощ.

# 516
  • Варна
Качиха серията

Дениз пита дали познават Рахмито  и казва добре да го погледнат - не били ли го виждали с майка му, по-скоро дали това не е човекът навредил на майка му / по-точно разпитвал за майка му - не знам каква е връзката- вероятно нещо в предните сезони е имало/. Двамата казаха, че са го виждали/не е този човека/ и този който е разпитвал бил с мустаци  и той показа снимката на Бурхан и те потвърдиха, че това е човека.

Да не би Дениз да е мислил, че Рахмито е ходил при майка му преди там да и стане лошо и да умре? newsm78 Напишете, че ми стана любопитно, моля ви.......  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 517
Инджи е много отрицателен образ. Не само че курви, ами и много лъже, подиграва се с хората, сега ще изкара убиеца Бурхан света вода ненапита.
Няма да каже, че Бурхан уби Нергиз и т.н.  Дано  Дениз да не й се  върже.

# 518
Злати  Hug Бризче  Hug Сиси  Hug благодаря за компанията тази вечер и за всичко споделено  Hug
Сиси - разбрахме за какво става въпрос в последните минути на сериала, така, че превеждай си от началото, както до сега.
Много станаха лошите в този сериал  #Crazy Но ще чакам с нетърпение Маидето да си намери майстора....
Мислех, че Сиси много се задълбочава с двамата играчи Бурхан и Инджи, но излезе, че е права. Следващите след Маиде трябва да са тези двамата...Много ми е жал, че двамата се опитват да лъжат по най-брутален начин Дениз.
Хазал както винаги сигурно ще мине между капките, но дано вече Джихан да й скръцне със зъби, стига й е прощавал....
Джандан ще си остане кучка....Асу за сега не ми харесва, ама дано да се промени....
А Джансу става все по-зле....Дано да се намери лек за болестта й..... Praynig

# 519
  • Варна
Инджи е много отрицателен образ. Не само че курви, ами и много лъже, подиграва се с хората, сега ще изкара убиеца Бурхан света вода ненапита.
Няма да каже, че Бурхан уби Нергиз и т.н.  Дано  Дениз да не й се  върже.

Споко, Сиси, Дениз вече разбра истината! Stop
Брех, то накрая стана интересно! Peace

# 520
Бризче за това което питаш най-добре ще ти го разкаже Сиси.
На кратко Дениз има съмнение, че Рахми е причината за смъртта на майка му. Той беше против връзката му с Джансу....
Но трябва да разбере истината - какъв е баща му и каква е уж най-добрата приятелка на майка му....
Трябва да излезе истината за всички....Тогава всичко ще стане на парчета.....

# 521
Качиха серията

Дениз пита дали познават Рахмито  и казва добре да го погледнат - не били ли го виждали с майка му, по-скоро дали това не е човекът навредил на майка му / по-точно разпитвал за майка му - не знам каква е връзката- вероятно нещо в предните сезони е имало/. Двамата казаха, че са го виждали/не е този човека/ и този който е разпитвал бил с мустаци  и той показа снимката на Бурхан и те потвърдиха, че това е човека.

Да не би Дениз да е мислил, че Рахмито е ходил при майка му преди там да и стане лошо и да умре? newsm78 Напишете, че ми стана любопитно, моля ви.......  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Бризче, чети. Аз ще те светна.  Преди да умре Нергиз ходи в публичния дом  при Инджи.  Много й се оплака от Бурхан,  разказа й много неща, които Бурхан е правил преди и по време на  затвора. Много я молеше, непрекъснато я молеше да не казва  на Бурхан, ако дойде къде живее, да не казва, че има син  Дениз.
Нергиз със сълзи на очи я молеше. Нергиз каза, че ако Бурхан я намери ще я убие, както и стана.
Тая мръсна  гад  Инджи обаче всичко разказа на  Бурхан от игла до конец.  Разказа й, че  Бурхан има син - Дениз, че Нергиз го е отгледала, разказа всичко къде живее, даде му адреса на къщата им.  Това стана когато  Дениз беше продал  къщата им и пренасяше  мебелите в друга  квартира.
Бурхан отиде, разпита двама мъже - показаха му къщата, показаха, че Нергиз е вътре. Бурхан влиза  в  къщата - намира Нергиз. В този момент Дениз е с Дгансу на парти, няма го в  къщата, за да спаси  майка си.  Бурхан започва да я  дюка, да крещи, започва да я дърпа и направи й казва, че ще я убие. Нергиз е  с присадено  сърце от  Нурай.  Сърцето не издържа натоварването и Нергиз умира.
В това време си пристига Дениз оня идиотския  купон, дето  Хазал размахваше  плаката от  бардака. Дениз беше  много ядосан, съседите му казаха, че майка му е умряла,  единия каза, че е идвал  човек на средна  възраст да разпитва за нея и тя веднага   е  умряла.
Тогава  Дениз без да се замисля веднага отиде  в  къщата на Дилара - крещи, вика, тресе се - ще убива  Рахми, че е убил майка му.  Рахмито казва, че  никъде не е ходил, но  Дениз не го  слушаше.
И всичките тези работи  Инджито ги  знае наизуст и   сега  защитава този  убиец. Не знам нейните думи. Ще ги прочетем утре вечер. Сега сме  вторник.
Има още работи за писане, ама е късно.
Бризче, това го написах за теб. Прочети го, защото те обичам. И всички ви обичам.
До утре.....т.е. до днес по-късно. Малко да поспим.

# 522
  • Варна
Бризче за това което питаш най-добре ще ти го разкаже Сиси.
На кратко Дениз има съмнение, че Рахми е причината за смъртта на майка му. Той беше против връзката му с Джансу....
Но трябва да разбере истината - какъв е баща му и каква е уж най-добрата приятелка на майка му....
Трябва да излезе истината за всички....Тогава всичко ще стане на парчета.....

Ани, благодаря! bouquet Сега вече ми стана ясно защо така подскочи като разбра, че баща му е разпитвал и защо онези в кафето го нарекоха мръсник.

Тая пък- Маидето- даже се подписала, че и на цялата страница сложила тъпотиите си. ooooh!

# 523
  • Варна
Сиси, благодаря ти! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Сега схванах- значи тези двамата са, които са говорили с Бурхан и са му посочили къщата на Наргиз. Тези същите са казали и на Дениз, че е идвал възрастен мъж и е разпитвал за нея. Явно Дениз е останал с грешното впечатление, че това е Рахмито, ама Маидето му неаправи "услуга" и му "показа" кой е причинил смъртта на майка му.
Ей сега ще прегледам и какво каза Инджито и ще ти го напиша!

# 524
Качиха серията цялата, ама няма време, за да я изгледаме отново, а пък и не знаем   езика им.

Ани, виж, нали в предната серия  75-та Озге е студент  по компютърни комуникации и каза на  Озан, че ще му помогне.

Тогава Озге му каза как да борави с компютъра и така  намериха Чагатай, че той е убил детето и взривил  яхтата на  Джихан.

Така, с тази информация Озан отиде в къщата на Майде и каза на Харун, че той е искал да убие Джихан, но в същност е убил детето.

И тогава Майде каза, че тя е убила детето и яхтата взривила.

По тази логика си мисля, че Озге е помогнал на Озан да подслушват телефона на  Хазал, а също и публикацията във вестниците.
Така ми идва отвътре..  Джихан не е, Озан н е, Хазал не е, тогава кой ще е????  А може и Джандан да е  подала информацията на журналистите. Може.

Общи условия

Активация на акаунт