Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Ванда радвам се, че отново си тук. Помислих, че си се отказала да гледаш сериала. Но последните епизоди са много интересни - поне за мен е така.
Разбирам симпатията ти към Хазал. Но аз не я оправдавам - тя е вече голямо момиче. Направиха я бизнес дама....От случилото се в миналото знае, че нищо не остава вечна тайна. Рано или късно истината излиза. Трябваше да признае на родителите си какво е направила и да си понесе наказанието, ако има такова. В момента стана робиня на Маиде - каквото й каже или трябва да го изпълни или Маиде ще разкаже какво се е случило. Не оправдавам постъпката й с телефона на майка й. Но пък виж как стана - нея също я подслушват и има какво да чуят. Да видим как ще се развият по нататък нещата....

Момичета от новия фрагман на ВО вижте какво излезе...Кого Керем ще подкрепя....

Ако са назначили русата отрова във фирмата като мениджър вече е голяма глупост....

# 541
Деси Hug,благодаря! Heart Eyes Hug

Ли Hug Ани Hug,хапнете си,диетата от утре! Laughing

Ани,благодаря за фрагмана! Hug
Скрит текст:
Радвам се,че прегледа е минал добре!Сигурно вече си се успокоила! Hug
Цитат
Не знам дали ще има превод на сериите на руски...
Ванда Hug wavey,всички епизоди са преведени на руски ез. със субт.!Дори ги има и озвучени! Peace

Цитат
<..>
Митат - Ты для меня очень важна. Ты ведь знаешь?
Хазал - важна?
Митат - Спокойной ночи.
Хазал - Спокойной ночи.

(76 серия)

# 542
  • Плевен / София
Здравейте момичета  Hug
Завърнах се...
Скрит текст:
Докторката каза, че има малки изменения, но били нормални за възрастта. Каза, че нямало за сега нищо заплашително. На 2 години щяли да ми правят този преглед....

Лу и аз съм като теб - без едно мога, но с едно не мога  Grinning
Скрит текст:
Като започна да опитвам от всичкото, че чак ми става тежко  Grinning А диетата твърдо е от утре  Party

Деси  Hug Злати  Hug

Втори фрагман на ВО

Висше общество еп.17 Бг.суб. трейлър2

http://www.vbox7.com/play:5f91a4dec5&p=playlist&id=2204249&order=date
Ани Heart Eyes newsm44 newsm68 newsm44 нали ти казах, че е рутинен преглед...яж ...пий и не му мисли Wink
"светнете" ме за 2 фрагман на ВО.... Praynig при мен е черен екран и върви звук с турска реч и нищо не отбирам.... Joy Joy Joy

# 543
                  Здравейте мили мои момичета, приятна  вечер.

По ред:
                  Морското ми  Бризче,
здравей  от  нощес.
Тази Инджи е идиотка и половина. Колкото пъти пиша за нея все я плюя. Тя е от рода на Дефне.

Сега.....за белега на рамото на Инджи - имаше реплики по този въпрос във  втори сезон, ама съм забравила тя какво каза за този белег, но нищо....абсолютно нищо няма вярно с  това, което казва за комисар   Неджип.  Нали в предната серия  Джихан помоли  Илдъръм да го проучи този Бурхан - какво е миналото му и  всичко, свързано с него.  Джихан беше учуден - как така Бурхан  знае всички подробности  за него, за убийството на сестра му Дениз и за баща  му.
Джихан каза на Илдъръм: "Как така Бурхан знае всичко за моето семейство, а аз да не знам???"
                   После, след като Илдъръм му даде протокола на  прокуратурата за убийството на комисаря Неджип от  Бурхан, то Илдъръм го попита-  познавал ли е този комисар.  Тогава Джихан му каза, че го познава, защото бил в неговия  район. И се чудеше защо Бурхан го е убил, та той.....комисаря  бил  много кротък и тих  човек.
                 Та....да се върна  в  събитието.  Няма да се повтарям от  нощес, истината е такава, каквато съм  я описала.
                 Сега  вече, след като Дениз знае, че баща му е убил  майка му, както и  комисар  Неджип  какво ще  предприеме.
                 За в  бъдеще - щом като Дениз  е обещал, че от  Джансу няма нищо да скрие, би следвало  да седне до нея и да й разкаже цялата истина, защото тази истина  попада точно в целта - раздора  между  Дениз и  Рахми  Гюрпънар.  Спомнете си  погребението на  Нергиз - Джансу  цялата  в   черно - пълен  траур и отиде на погребението, но  Дениз какво направи - изгони я, защото  дядо й е убил  майка й. С тази болка и мъка  Джансу  месеци наред се бореше, Дениз също, докато  любовта им надделя и те си простиха.  Така, че като потърпевша от  недоразумението на  Дениз, Джансу трябва да знае истината.
                 Тук  вината е на Дениз, защото постъпи първосигнално, без да мисли, без да разсъждава, без да провери как стоят  фактите.
                 Мисля, че крайно  време е Джансу да  започва да разбира ситуацията в която е попаднала. Мисля, че до края на сезона   Джансу ще  претърпи  много развитие в ума си в тази посока, още повече, че ще роди бебето  и ще стане майка......  тогава писателите ще сключат финала с прословутите думи на Джихан към  Джансу: 1. Джансу, когато станеш  майка ще ме разбереш.    2. Джансу и на 40 години все ще бъде едно  малко момиченце.   3. Джансу да каже: "Татко, ти  беше  прав".
                   Бризче, прости ми, че те натоварих с тези мои разсъждения.  Приятна вечер и всичко добро.

Злати, Златенце Златното момиче,
честит имен ден.  Бъди винаги себе си и отстоявай позициите си. Желая ти много, много  здраве и щастие. Пожелавам ти да имаш  и  още  внучета.
                    Златенце, още като пишех за Еге, да не го  сбъркам пак все си мисля, че нещо ме човърка под  лъжичката, ама все нямам време.  Добре че си ти. Изобщо ние всички тук до една много печелим от твоето  приятелство и научни  познания  по  филмопроизводството на Турция.  Без теб  ще  сме сакати.
Добре, че те има в  темата ни. Неувяхващата  Кралева  казваше - "Не случайно се събрахме тук, за да се допълваме." Да ни е жива и здрава и дано пак да дойде при нас.

Боби, моля те, ама моля те - пиши как си, ама подробно, моля те. Как са налепите  по гърлото ти? Пиши с какво се лекуваш. Аз много те претоварих с приказки, ама като съм патила с 2 деца, после с 4 внучета, на сестра ми децата също пораснаха при мен и от опит  ги  знам тия неща. Температурата ти  трябва да е под 37 градуса. Ако е 37 градуса пак не е добре - субфебрилна е.
Пак почнах като  свекърва.
                 Когато нещо не го  знам си мълча  като  дупе, а когато  зная нещо не спирам.
                 Ама ти си имаш докторка при теб - майка ти. Тя всичко знае.

Гости,
ама  три  много  приятно  ме  развълнува. Чак се  зарадвах за поста ти. Мислех си, че  не ме четеш, а съм  грешала - много те моля - прости ми. Правила съм си харакири на съзнанието, а не е трябвало.   Сега съм  щастлива, че и ти ме четеш.  Благодаря ти, благодаря ти.  Обичам те.
То поне   ти  си ми на път - хей го е къде е Плевен - на  един....място. И аз идвам, ама все бързам. А и ти идваш през лятото.  Трябва непременно да се видим.
                 Лу, много е хубаво в  Пловдив.  Ходих до Бачковския манастир преди 2 седмици за един ден и то разгледах. Ти си щастлива, че живееш там.
               Ани, Мами, ти си нашата гордост. Без  теб темата ни няма да е тема.  Ти си ни  нашия  обединител,
пътеводител, водач, вожд, покровител. Сигурна съм на 100%, че ако някоя от нас бъде оплювана ти със зъби и нокти ще се бориш за нея докрай. И съм права. Удоволствие е  всяко момиче да комуникира с  теб,  защото  знае, че ти си  коректива, ти си коректора,  ти си  мерилото  за  правилност. Ако напиша някой пост и ти не откликнеш, давам си сметка, че съм  сгрешила и започвам да се питам  къде е грешката.
Много ти благодарим.
И...още едно - като Козирог...никога не оставяш  работата си недовършена, винаги внимателна, експедитивна, винаги точна,  коректна и критична. Това сме ние  рогатите. х Ама и Гостенка е рогата.
Боби - също е рогата, Джолева - все пиша за Джолева - и тя е рогата.

Деси, здравей, приятна вечер. Ти си толкова добро момиче. Не си като мен - аз съм  бърза, фърфулята,
а ти си  салонно тиха и скромна. Браво на теб. И ти си много добро момиче. Дерзай все така напред.
Пиши по-често, давай знам, че си тук, за да се радваме едва на друга.
Ама то затова сме тук - тук е време за почивка, за споделяне, за разтоварване, за комуникиране.
Горди сме, че си при нас.  Обичаме те.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 21:01 от sisi55

# 544
Злати - мина и вече ми е по-спокойно....

Гости - опитай на друг браузър...
Единственото, което мога да направя за теб е да сложа стоп кадри от диалозите....

Тук змията си спомня думите на Керем и на Джансу...

Това е.....

# 545
Сиси не си права скъпа...Ако вас момичетата ви няма и темата няма да я има. Когато отсъствам темата продължава да върви. И за това благодаря на всички момичета, които пишат  Hug Hug Hug Hug
Не мисля, че някой може да "нападне" някое наше момиче...но ако се случи - да ще защита всеки - аргументирано и обосновано....
Тук пишещите момичета опровергаваме всички, които мислят, че ако има повече от една жена и става бойно поле...Ние вече с години доказваме, че това не важи за момичетата от темата...
Обичам ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 546
  • Плевен / София
Злати - мина и вече ми е по-спокойно....

Гости - опитай на друг браузър...
Единственото, което мога да направя за теб е да сложа стоп кадри от диалозите....

Тук змията си спомня думите на Керем и на Джансу...

Това е.....
Благодаря Ани Heart Eyes
Керем вече иска "всичко" Peace а Джансу да не става шеф в Олива Crossing Arms
Сиси, Hug разбира се, че чета преводите....но не коментирам, защото не гледам вече сериала.....защо ...писах не веднъж.....
Деси Hug събирай сили, че идва ред на Номера и ЛНД....
Злати, Hug имаме тейзър на сериала на Киво и Туба Party

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 20:35 от gostenka68

# 547
Сиси Hug,благодаря за пожеланието! Heart Eyes Hug

Ани Hug,благодаря за стоп кадрите! Hug

Цитат
Гости Hug,вече го видях! Laughing Party
Скрит текст:
Страхотни са и двамата! newsm10

За Сиси Hug,пускам тейзъра в скрити,предполагам,че ще го гледа сериала! Wink
Скрит текст:

# 548
Сладури, сладури, сладури - нещо ще ви питам - във фрагмана към  77-ма серия има един момент - всички са  в салона, Кериман хваща някаква  бяла порцеланова  кана и я изтърва  на земята.  Каната се счупи и от  нея се  пръснаха    по земята едни капсули лекарство?
Да не би Джансу да не си е пиела лекарствата, които й ги дават и така болестта й да се  задълбочава??

Моля за отговор.
Аз отивам да изгледам пак серията.  До после.

# 549
Сиси Hug,благодаря за пожеланието! Heart Eyes Hug

Ани Hug,благодаря за стоп кадрите! Hug

Цитат
Гости Hug,вече го видях! Laughing Party
Скрит текст:
Страхотни са и двамата! newsm10

За Сиси Hug,пускам тейзъра в скрити,предполагам,че ще го гледа сериала! Wink
Скрит текст:

Слънце, разбира се, че ще го гледам с голямо удоволствие.  Много те моля, давай го винаги.  Копнея за него.  Започвам веднага.

# 550
Е, не мога да не се обадя.... Joy Joy Joy Joy Joy

Сиси, обичаме те всички! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Както всяка от нас отбеляза - всички сме различни, но ни е хубаво заедно, аз съм при вас сравнително от скоро, но се чувствам чудесно!
Харесва ми, че всяка от нас си отстоява мнението, но внимателно и не си позволява да обиди някой друго мислещ.
Сега всяка е на различна посока- Ани, Сиси , Бризчето , Злати и .... си гледат и пишат за Парченцата, аз си мрънкам за моите комедийно-летни сериали, Гости ми помага... Злати се включва.
Боби е царица на сутрешните пожелания- с нея ми започва деня обикновено, тя е ранобудна и с настроение...
 Хайде, стига! Отплеснах се - отивам да си гледам Песента на живота- грабна ме това момиче - Хулия...

Гости, утре ще съм при ЛНРД - серията ще е любопитна. Да видим Хаят дали ще се измъкне пак. За номера нещо липсва много информация.

Лека нощ, момичета!

# 551
Е, не мога да не се обадя.... Joy Joy Joy Joy Joy

Сиси, обичаме те всички! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Както всяка от нас отбеляза - всички сме различни, но ни е хубаво заедно, аз съм при вас сравнително от скоро, но се чувствам чудесно!
Харесва ми, че всяка от нас си отстоява мнението, но внимателно и не си позволява да обиди някой друго мислещ.
Сега всяка е на различна посока- Ани, Сиси , Бризчето , Злати и .... си гледат и пишат за Парченцата, аз си мрънкам за моите комедийно-летни сериали, Гости ми помага... Злати се включва.
Боби е царица на сутрешните пожелания- с нея ми започва деня обикновено, тя е ранобудна и с настроение...
 Хайде, стига! Отплеснах се - отивам да си гледам Песента на живота- грабна ме това момиче - Хулия...

Гости, утре ще съм при ЛНРД - серията ще е любопитна. Да видим Хаят дали ще се измъкне пак. За номера нещо липсва много информация.

Лека нощ, момичета!

Деси, и аз като теб не гледам Парчетата, т.к. изпуснах 1-ви сезон. Но Сиси така превежда, че поне героите познавам вече. И аз гледам летните сериали - Любовта, № 309, ВО + Баща ми и неговото семейство. Понякога ми идват в повече! Задават се нови сериали с много добри актьори. По-малко пиша в темата! Е появявам се епизодично! Но чета всичко и превода на Парчетата.

# 552
Гости  Hug Злати  Hug Сиси  Hug Лу  Hug Деси  Hug
Момичета, няма проблем, че гледаме различни неща и пак да сме заедно  Hug
Ама пишете, защото само ако четем ще дойде време в което няма да има какво да четем.... Grinning
Скрит текст:
Утре няма да съм с вас за кафето. Ще се обадя когато стигна здраве и живот. Затова ви пожелавам още от сега утрешният ден да бъде прекрасен и топъл...че още от сега ми омръзна студа....Дано и да не вали....Да вали в нивите, а не по плочките.... Wink

# 553
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug Hug

Днес, правете това, което обичате,... намирайте време за добри приятели и за онези малки-големи неща, които всъщност носят най-голяма радост!
Подарявайте обич и усмивки, бъдете добри, успешни, прекрасни,... бъдете щастливи и... не забравяйте, че щастливите хора не търсят щастието, те просто го живеят...
Всичко е във вашите ръце!
Пожелавам ви вълшебен, усмихнат и очарователен ден! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Ани Hugлеко и безаварийно пътуване Peace и целувки на малчо Heart Eyes

Скрит текст:
Много се радвам,че прегледа е минал добре и няма нищо притеснително Heart Eyes
Успокой се и се отдай само на хубавите неща! Peace

Злати Hug

Скрит текст:
Благодаря за почерпката за вчерашния ти празник Hug
Нямах възможност да пиша,но ви четях и се почерпих за твое здраве Grinning

Сиси Hug

Скрит текст:
Вече съм по-добре!Вчера майка ми маза гърлото с газ,комшийката(е мед.сестра) с нишъдър,а сестра ми ме разтрива 2 пъти с някакво гръцко лекарство!
Всички се струпаха при мен да ме лекуват Wink

Деси HugГости HugЛу Hug

След"Съдбата"не можах да започна да следя никакъв сериал,защото лятото ми е доста натоварено,но чета вашите коментари,преводите на Сиси,новините във фейса и vk.com!
Не коментирам сериал(засега),но ми е хубаво в темата с всички вас,и засега мога само да ви пожелавам прекрасни и щастливи дни Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Надявам се да имам възможност Praynig да започна да гледам новите сериали с Туба и Къванч,и Халит и Бергюзар!

Ванда Hugвчера си наминала Peace Grinning

Скрит текст:

# 554
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Боби Heart Eyes надявам се, че от толкова "лечители" бързо ще оздравееш....и си права....щастливите хора живеят....
Ани
Скрит текст:
лек път....ще бъдеш пак с малкото сладурче....добре да го нацелуваш...
Лу,Деси,Злати,Ванда,Сиси Hug
спорен ден момичета...
Скрит текст:
аз тази вечер съм на кино ...ще тъка на два стана...между Номера и КС, а и ЛНД се очертава да интересна серията...но него ще го зяпам на повторението Wink...след такъв сериален ден как да искам от моите мъже да ме търпят и четвъртък на компютъра Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт