Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен / София
Гости аз съм "ЗА"  newsm10 smile3521 smile3521
Не се очертава да бъда програмирана като Бризчето  Grinning Grinning Все пак съм пенс и нямам такива възможности...Но пък ще бъда най-честия потребител на даренията - водя класацията по домакински поражения.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Навярно скоро мамашите ще преведат фрагмана. Вече са го качили на стената на турски....

[video]https://youtu.be/dmEc7rZaMUs[/video]

Yüksek Sosyete 18. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/dmEc7rZaMUs

Дано след този епизод рейтинга на ВО да падне и сценаристите да се вземат в ръце....

Направо се измъчих с една стара мишка докато правих новата тема и когато публикувам...Забравих си моята в София  ooooh! и чакам да ми я изпратят....

Отвратително държане от страна на Керем! Джансу трябва да го остави и да си намери друг приятел
моята група се увеличава... Joy Joy Joy
Лу Hug

# 661
Лу  Hug Hug

Цитат
Отвратително държане от страна на Керем! Джансу трябва да го остави и да си намери друг приятел.

И това ще стане...Тогава да видим какви ще ги върши Керем....

Еп.18 трейлър2 Висше общество Бълг.суб.

https://www.vbox7.com/play:434f858d90&p=playlist&id=2205 … 02&order=date

# 662
  • Плевен / София
Лу  Hug Hug

Цитат
Отвратително държане от страна на Керем! Джансу трябва да го остави и да си намери друг приятел.

явно ще си доказват кой е по... по голям началник...Керем или Джансу ooooh!

# 663
      Ехоооооооооо, здравейте мили сладуранки, привет. Хайде още един час и да започва  "Счупените парчета".
      Дали тази вечер Селма ще доразкаже на  Джихан престъпленията на  Харун??  Интересно ще бъде.

Пожелавам на всички момичета приятна вечер, много усмивки, топлина и нека сърцата ви да разберат, че в тях за всичко има място.

Обичайте целия свят около вас. От необичащите хора  и светът се плаши.
      Любовта, обичта..... те са душата на  човека.  Любовта е лекар и болен, отрова и лек. Любовта е господство не на време и не на място.
      Любовта е същността на духовния  живот, на духът.

Ех, любов???...сладостта от теб отрова да е...не ми  вреди !!!
       Любовта никой  не  може да я обясни.

Ех, любов???....ти превръщаш  отровата в  сладост, а сладостта...в   отрова !!!...

# 664
Лу  Hug Hug

Цитат

Ама как може така....ле ле е е е е. видяхте ли как Керем целува оная бозавата??  Хайде де??..... И отишъл на работа  в нейната фирма и то, когато  Джансу има такъв голям  дял.  Леле  мале, ако е на мен  веднага ще му обръсна брадата и мустаците и ще го изгоня, да го видя какво ще прави на улицата???  Копилето му с копиле.
Да върви майната си.  Джансу да го зарязва  веднага.  Той  стана  много по-долен и подъл  от  най-висшето общество.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 19:59 от sisi55

# 665
Сиси  Hug Гости  Hug

Злати  Hug Бризче  Hug Сиси  Hug Hug чакам на Парчетата....

Всеки понеделник от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

# 666
      Ехоооооооооо, здравейте мили сладуранки, привет. Хайде още един час и да започва  "Счупените парчета".
      Дали тази вечер Селма ще доразкаже на  Джихан престъпленията на  Харун??  Интересно ще бъде.

Пожелавам на всички момичета приятна вечер, много усмивки, топлина и нека сърцата ви да разберат, че в тях за всичко има място.

Обичайте целия свят около вас. От необичащите хора  и светът се плаши.
      Любовта, обичта..... те са душата на  човека.  Любовта е лекар и болен, отрова и лек. Любовта е господство не на време и не на място.
      Любовта е същността на духовния  живот, на духът.

Ех, любов???...сладостта от теб отрова да е...не ми  вреди !!!
       Любовта никой  не  може да я обясни.

Ех, любов???....ти превръщаш  отровата в  сладост, а сладостта...в   отрова !!!...

Сис, всеки момент Еркан ще се появи на екран! Приятно гледане на парчетата! Че и той стана много дълъг!

# 667
Вече съм на линия!  Peace

Ани HugГости HugЛу HugСиси Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet

Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 668
                               Слънце, тук съм.  Чакам го и съм му казала да се обръсне.

Дали ще има нещо между Джихан и Селма???  Аз по-клоня на края да се оженят пак с  Дилара и да си  налегнат  задниците.

# 669
Сиси

Цитат
Дали ще има нещо между Джихан и Селма???  Аз по-клоня на края да се оженят пак с  Дилара и да си  налегнат  задниците.

Ако пак ще ги оженят защо гледахме 3 сезона  Thinking

Злати - добре, че си на линия. Мамашите не са пуснали дори линкове за гледане...Дано да не спрат да го превеждат...Но е нормално при трети сезон да се загуби интереса...Макар, че с появята на Селма на мен ми стана вече интересно.....

Приятно гледане и безпроблемен нет на всички, които ще гледат....

# 670
Рекламите ги пуснаха по-рано,така,че след повторението веднага ще започне новия епизод!Така беше миналата седмица! Peace

ПП Ани, така е! PeaceРускините преди пускаха пост за обсъждане,кой е хаштага и как се превежда! Peace

# 671
  • Керодиспансера
Здравейте ,момичета  Hug Hug Hug
Не съм ви забравила ,но лятото нямах време за сериали  Laughing
Бяхте с мен в трудни моменти , сега искам да споделя с вас и радостта си  Heart Eyes
Вчера станах за втори път баба  bowuu имаме си една прекрасна малка Даяна ,родена в Англия   ylinfant Peace
Да пием по едно за нейно здраве и на щастливите и родители  Peace
 Wine Glass cheers cheers

# 672
  • Варна
Привет! Привет! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тук съм – за серията – ама дали ще мога да превеждам не зная! newsm78
Скрит текст:
Днес почти цял ден бях без нет. #2gunfire И нищо не мога да свърша от задачките- закачки за училище.  Sad Казах си – всяко зло за добро- и се завих през глава поне да се наспя Mr. Green . Не щеш ли оня ми ти гаден телефон пак се раззвъня. ooooh!  Офффф- казвам си- нова задача от днеска за вчера! #Cussing out  Да ама не! Mr. Green  Супер любезен момчешки глас- от Виваонлайн/Божеееееееееее, ново име имали ooooh!/ ми се обаждал да ми предложи оферти. #Crazy  Отварям лаптопа. Гледам интернета още е някъде на разходка.  Thinking И както бях сънлива ама такива „оферти“ пък аз му предложих, че после чак се засрамих от себе си. Mr. Green Ефекта: след 5 мин имаше нет за цеееееели 2 часа! Преди малко пак спря- 15 мин. Сега го има ама за колко време- не зная! newsm78
Та ако го има и превод ще има- ако го няма като прегледам серията ще пиша- може и утре, може и през нощта. Peace

Керем! ooooh! Ах, Керем! ooooh! Ама много ме е яд лошите ми предчувствия като се сбъдват! #Cussing out Толкова е заслепен от жаждата за отмъщение, че започва да върши глупости #Cussing out. Време е Джансу да се вземе в ръце и да го накара да ревнува- все ще има някой будала дето да става за тази работа в тая голяма фирма! Mr. Green  Користолюбието, с което се е облякъл Керем трябва да започне да пада, че иначе и на рейтинга лошо му се пише – ще отиде дизито в небитието!!!!! Naughty

Хайде приятно гледане и дано да има безпроблемен нет- и на вас и на себе си го пожелавам! bouquet

# 673
Епизода започна  newsm10

Здравейте ,момичета  Hug Hug Hug
Не съм ви забравила ,но лятото нямах време за сериали  Laughing
Бяхте с мен в трудни моменти , сега искам да споделя с вас и радостта си  Heart Eyes
Вчера станах за втори път баба  bowuu имаме си една прекрасна малка Даяна ,родена в Англия   ylinfant Peace
Да пием по едно за нейно здраве и на щастливите и родители  Peace
 Wine Glass cheers cheers

Ели да ви е жива и здрава малката Даяна  ylinfant ylinfant newsm30 smile3504 Misc Baby Bottle Да донесе много радост и щастие в семейството ви  Hug Честито бабче - радвам се, че при теб се случи нещо хубаво  love001 love001 love001

# 674
Елии Hug,честита радост! newsm51 Да е жива и здрава малката принцеса!  newsm07

Общи условия

Активация на акаунт