Точно това не намерих, защото намерих пък друго - как Харун се добра до Дилара - по мошенически начин като Джандан я покани в кафето на Харун без тя да знае.
Джандан и Харун скроиха номер на Дилара - Джандан я заведе в кафето, Харун ги наблюдава отстрани, Джандан каза на Дилара, че имала нещо спешно и Дилара остана сама. Така при нея дойде Харун и седна на стола.
Харун - При мен всичко се случи спонтанно, Дилара. След като завърших училището започнах работа в една компания.
И там се запознах с един от моите приятели /как се е запознал с приятел?? /
След войната неговото семейство пристигнало в Хърватия. Аз често пътувах до Дубровник.
Той настоя ние там с него да открием едно кафене.
Времето в живота се цени в момента, когато си на края на пропастта.
И ти си длъжен да направиш своя избор. Ако избора ти е неверен, ти пропадаш в пропастта.
А ако не можеш да вземеш никакво решение , то така ще си стоиш на едно място.
И аз си казах: Наслуки....
Продадох къщата на баща ми в Самате. С тези пари открихме в Дубровник кафене.
И така започна бизнеса. Много ми потръгна....
Ние не забелязахме, как изведнъж станахме крупна компания. И сега аз съм тук.
Мъката, Дилара, по родния край е странно чувство.
Много ми беше мъчно за Истанбул.
И всяка нощ, без изключение ти се явяваше пред мен в съня ми.
Аз вече 20 години не мога спокойно да спя.
А ти какво прави през тези 20 години ??
Дилара - Нищо особено. Възпитавах децата си.
Харун - Ти до сега още ли си омъжена за Джихан Гюрпънар?
Дилара - Ние до сега сме женени.
Харун - Аз чувах, че имаш син. /а това му го каза Джандан/.
Това искам да ви припомня. Харун пристига от Белград, Джандан го посреща. Тя наистина му е любовница.
Спят на една спалня и двамата голи... Всичко е инсценирано от Харун с помощта на Джандан, като двамата Джандан и Харун си плюха на ръцете да унищожат цялото семейство на Джихан, Джандан да вземе къщата до морето на Дилара за себе си, а Харун да ликвидира целия бизнес на Джихан и да го
докара до просешка тояга.
Понеже си мисля, че утре вечер Селма ще продължи да разказва за мошеническите грабежи изпиране на мръсните пари от Харун.
Приятна вечер. Всичко хубаво.