Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
 Аз отидох във втори епизод на Парченцата, за да намеря  разказа мисля на  Джандан как Харун е  забогатял  на  Балканския п-ов

Точно това не намерих, защото намерих пък  друго - как Харун се добра до  Дилара - по  мошенически  начин като Джандан я  покани в  кафето на  Харун без тя да знае.
Джандан и  Харун  скроиха номер на  Дилара - Джандан я заведе в кафето,  Харун ги наблюдава отстрани, Джандан каза на  Дилара, че имала нещо  спешно и Дилара остана сама.  Така при нея дойде  Харун и седна на стола.
Харун -  При мен всичко се случи  спонтанно,  Дилара. След като завърших  училището започнах  работа в една компания.
               И там се запознах с един  от  моите  приятели /как се е запознал с приятел?? /
               След войната неговото семейство  пристигнало  в  Хърватия.  Аз често пътувах  до  Дубровник.
              Той настоя  ние там с  него да открием едно кафене.
               Времето в живота се цени в  момента, когато си   на  края  на   пропастта.
               И ти си длъжен да направиш  своя  избор.  Ако избора ти е неверен, ти пропадаш  в  пропастта.
              А ако не можеш  да вземеш  никакво решение , то така ще си стоиш  на  едно място.
              И аз си казах:  Наслуки....
               Продадох  къщата на баща ми в Самате. С тези пари открихме в  Дубровник  кафене.
               И така  започна  бизнеса.  Много ми потръгна....
               Ние не забелязахме, как изведнъж  станахме   крупна компания.  И  сега аз  съм  тук.
               Мъката, Дилара, по родния край е странно чувство.
               Много ми беше  мъчно за  Истанбул.

И всяка нощ, без изключение ти се явяваше  пред  мен в  съня  ми.
               Аз вече 20  години не мога  спокойно да спя.

А ти какво прави през тези 20 години ??
Дилара  -  Нищо особено. Възпитавах  децата си.
Харун - Ти до сега още ли си омъжена за  Джихан  Гюрпънар?
Дилара  -  Ние до сега сме женени.
Харун  -  Аз чувах, че имаш  син. /а това му го  каза  Джандан/.

Това искам да ви припомня. Харун пристига от Белград, Джандан го  посреща. Тя наистина му е любовница.
                 Спят на една спалня и двамата голи...  Всичко е инсценирано от  Харун с помощта на  Джандан, като двамата Джандан и Харун си плюха на  ръцете да унищожат цялото семейство на Джихан,  Джандан да вземе къщата до морето на  Дилара за себе си, а Харун да  ликвидира целия  бизнес на Джихан и да го
                      докара до просешка  тояга.
                      Понеже си мисля, че  утре вечер  Селма ще продължи да разказва за  мошеническите грабежи изпиране на мръсните пари от  Харун.

Приятна вечер.  Всичко  хубаво.

# 646
# 647
Сиси мерси, че ни припомняш кой е Харун от времето на появяването му...Но като се има предвид, че сценаристите позабравят да се върнат за да видят какво са писали в предишни епизоди, а сега стават сезони, може да измислят някаква нова история...Но за сега изглежда всичко нормално...
Виждам и едни от първите колажи, които съм правила преди време - когато започнах да се опитвам....Мили спомени  ooooh!

Доизгледах втората част на ВО. Много мило ми стана когато Едже отиде да си вземе нещата от Олива и се сбогува с колегите...
Това, което направи сега Сюрея очаквах да го направи още когато Ишил остави бебето пред вратата. И си мисля, че Ишил много трудно ще си върне детето, ако изобщо го върне...Сюрея я заплаши със социалните и бързо затвори устата на Ишил. А пък Метин е....да не казвам какъв.....
Керем когато разбра колко Джансу го ревнува от Суде реши да й направи номер....Но както казва Гости дано това да не се върне като бумеранг при него....
Опразването на Олива предполагам, че е станало без знанието на Бедиа султан....В следващия епизод бабето ще хвърля огън и жупел  Grinning
Джансу още не е пораснала. Разсъжденията й са по детски...за сега....Но навярно в следващите епизоди ще видим друга Джансу.....

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 01:21 от MAMA-AN

# 648
  • Стара Загора
Добро утро food010момичета Hug Hug Hug

Нов ден, ново начало,.. носи обещание за нещо ново, непознато, може би по-добро...
Дарявайте усмивки, бъдете слънце в очите на другите и носете светлината със себе си... и не забравяйте, че най-добрият начин да започнеш деня е, събуждайки се сутрин, да си помислиш колко е хубаво да донесеш радост поне на един човек днес...

Пожелавам ви вълшебен, пъстър,щастлив понеделник и успешна нова седмица!

Благодаря на всички за споделеното Hugи на Бризка за рецептите за хрема bouquet

# 649
Добро утро, момичета!

БобиHug Hug!

Снощи гледах втората част на ВО-то пак и си мислих, че Керем  се държа отвратително със всички. Ако Джансу не беше изревнувала така показно Суде в кабинета на Керем, той нямаше да я вземе в Олива. Не може да му се отрече, че е много комбинативен.
Не ми се иска да го обърнат този филм в тежка драма, както си го могат комшиите...

Хубав ден, момичета!

# 650
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Снощи сте се разговорили за ВО....но нямах достъп до компютъра Joy Joy Joy
Бризче Hug точно това е моето усещане за Керем в момента...съгласна съм с теб Peace и зато казах, че съм му  #2gunfire #2gunfire #2gunfire може да е ядосан на Джансу....но това със суде си беше много ...много грубо....осъзнато причини болка на Джансу ooooh!
Скрит текст:
Боби,Ани,Деси Hug
благодаря за кафето и пожеланията....успешна седмица и от мен момичета Party

# 651
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани HugБризче HugСиси Hug

Боби HugДеси HugГости Hug

И аз успях снощи да догледам ВО!То и Керем изревнува като чу Джансу да говори по тел. и я проследи!Така разбра за срещата и с Мерт и спретна плана! Джансу се съмняваше,но Мерт и каза от къде ще знае! Peace

А,забравям да ви кажа,че новият сериал с Туба и Къванч,последно са писали,че ще започне на 10 ноември(четвъртък)!Така,че не знам къде ще пратят ВО(освен в събота)!Другите дни са заети! PeaceВ понеделник-Парчетата,вторник-утре започва нов сериал с Джансу Дере,сряда-Кара севда,петък-Ашка,а в неделя-започна нов,комедия!В събота мисля,че има някакво забавно предаване! Peace

Приятен ден и успешна седмица! bouquet

# 652
Здравейте момичета  Hug
Хубав ден и спорна нова седмица  Hug Hug
Скрит текст:
Боби  Hug Деси  Hug Гости  Hug благодаря за кафенцето, за пожеланията и за споделеното  Hug
Деси  Hug и аз усетих, че точно гнева на Джансу беше причината Керем да предложи работа на Суде...Но имам усещането, че Суде ще му изиграе номер и.....може би ще се опита да  го върже с някое дете...
Гости не съм ядосана още на главните герои...Дразнители са ми второстепенните - особено бозавите змии. Но Керемчо като хитрата лисана може да влезе в капана...

ПП - Злати  Hug - може би ще пратят ВО в друг ден или в късните часове, което трябва да бъде сигнал за сценаристите да се ориентират към финал, а не да разводняват сериала с глупави истории.....

# 653
  • Плевен / София
направо съм Shocked Shocked Shocked Shocked нещо ново от ВО фрагман ли newsm78
това е от другата тема за летните сериали.....
Керем ме извади от обувките..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ани, ядосваме това момче Mr. Green
Злати Hug

# 654
Гости май са пуснали втори фрагман...но не го намерих при рускините с превод..Ще почакаме ще го пуснат...

Това вече ще прелее чашата на търпението ми...Керем заслужава змия като Суде...Халал да му е...
Провал...Пълен провал за Керем.....

Момичета днес
Скрит текст:
Щях да изгоря трета тава  Grinning Но обонянието ми малко явно се е пооправило, защото усетих и реагирах на време....
Сетих се, че за довечера трябва да подготвя нова тема....И започнах да се ровя за снимки да правя колажи и белята щеше да стане...

# 655
  • Плевен / София
Гости май са пуснали втори фрагман...но не го намерих при рускините с превод..Ще почакаме ще го пуснат...

Това вече ще прелее чашата на търпението ми...Керем заслужава змия като Суде...Халал да му е...
Провал...Пълен провал за Керем.....

Момичета днес
Скрит текст:
Щях да изгоря трета тава  Grinning Но обонянието ми малко явно се е пооправило, защото усетих и реагирах на време....
Сетих се, че за довечера трябва да подготвя нова тема....И започнах да се ровя за снимки да правя колажи и белята щеше да стане...
ще дойдеш ти на моята, че Керем е за бой... Wink
за това в сойлера ....ще трябва да открием сметка на темата и да събираме дарения за възстановяване на поражения при престоя във форума Grinning

# 656
Гости - идеята за даренията е чудесна

На Керемчо му давах шанс, но ако той ще върви с рогата напред.... ще го пропилее.

Хубаво момче ама турче  Grinning

# 657
  • Плевен / София
Гости - идеята за даренията е чудесна

На Керемчо му давах шанс, но ако той ще върви с рогата напред.... ще го пропилее.

Хубаво момче ама турче
  Grinning

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
стига и другите да са съгласни аз съм "за"....мамашите как правят за преводи Peace ние ще направим за "форумни поражения" Wink

# 658
Гости аз съм "ЗА"  newsm10 smile3521 smile3521
Не се очертава да бъда програмирана като Бризчето  Grinning Grinning Все пак съм пенс и нямам такива възможности...Но пък ще бъда най-честия потребител на даренията - водя класацията по домакински поражения.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Навярно скоро мамашите ще преведат фрагмана. Вече са го качили на стената на турски....

[video]https://youtu.be/dmEc7rZaMUs[/video]

Yüksek Sosyete 18. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/dmEc7rZaMUs

Дано след този епизод рейтинга на ВО да падне и сценаристите да се вземат в ръце....

Направо се измъчих с една стара мишка докато правих новата тема и когато публикувам...Забравих си моята в София  ooooh! и чакам да ми я изпратят....

# 659
Гости аз съм "ЗА"  newsm10 smile3521 smile3521
Не се очертава да бъда програмирана като Бризчето  Grinning Grinning Все пак съм пенс и нямам такива възможности...Но пък ще бъда най-честия потребител на даренията - водя класацията по домакински поражения.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Навярно скоро мамашите ще преведат фрагмана. Вече са го качили на стената на турски....

[video]https://youtu.be/dmEc7rZaMUs[/video]

Yüksek Sosyete 18. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/dmEc7rZaMUs

Дано след този епизод рейтинга на ВО да падне и сценаристите да се вземат в ръце....

Направо се измъчих с една стара мишка докато правих новата тема и когато публикувам...Забравих си моята в София  ooooh! и чакам да ми я изпратят....

Отвратително държане от страна на Керем! Джансу трябва да го остави и да си намери друг приятел. 

Общи условия

Активация на акаунт