Без тях не мога....
Ани
Злати
Сиси
Лу
Гости и на всички,които ще минат 

,вече си у дома и можеш да стоиш до късно! 

благодаря за кафето и пожеланията 

Пък то- работа си отхвърлил и то много, но няма кой да я оцени...

Към Джансу се пъне, но си я обича и с лошото си държание към нея иска да я накаже така за лъжите й. За играта към Мерт не мога да определя дали го разделя от баба му или ги приема като едно цяло... А това, че казва на всички, че застана зад тях, това си е игра за заблуда на противника- Метин ще го пързаля както си иска защото за мен първия не се отличава с особено умение за мисъл, освен късогледа.... Каката лапна кукичката и отнесе плувката, както казва моя рибар... Че и ще вземе да се влюби и тогава д...пе да й е яко на Джансу... Онази русата ще е само за лакмус и поддържане на огъня на Джансу. Керем ще отмъщава на Бедиа главно... Всички останали "намазват" около нея . Щом бабет подпука и Сорая, ще става все по-интересно. Само дано сценаристите да се оплеснат в прекалени интриги и да се загуби свежестта на филма...

Пък то- работа си отхвърлил и то много, но няма кой да я оцени...

Към Джансу се пъне, но си я обича и с лошото си държание към нея иска да я накаже така за лъжите й. За играта към Мерт не мога да определя дали го разделя от баба му или ги приема като едно цяло... А това, че казва на всички, че застана зад тях, това си е игра за заблуда на противника- Метин ще го пързаля както си иска защото за мен първия не се отличава с особено умение за мисъл, освен късогледа.... Каката лапна кукичката и отнесе плувката, както казва моя рибар... Че и ще вземе да се влюби и тогава д...пе да й е яко на Джансу... Онази русата ще е само за лакмус и поддържане на огъня на Джансу. Керем ще отмъщава на Бедиа главно... Всички останали "намазват" около нея . Щом бабет подпука и Сорая, ще става все по-интересно. Само дано сценаристите да се оплеснат в прекалени интриги и да се загуби свежестта на филма...

а отмъщението казва Ани не е донесло нищо добро на никой...а относно лакмуса Суде, аз спокойно мога да мина и без нея

най много да я препека....но мъжете и без това така я обичат 

Лу
Деси 

в записките, които си водила...Но тази тема съдържа постовете от датите за които пишеш.....
Посмях се със сълзи....

- все нещо изскача – я из телефона, я из къщата…… 

Ама няма да казвам колко ме е яд, че пералнята не ще сама да простира
, нито миялната пък се съгласява да подрежда съдовете по шкафовете
! Ако и тези двете ги науча на ред, обещавам да чистя прозорците всеки месец
, щото сега го правя мноого рядко.

Новата страница в живота му- видяхме я в последната серия- ще се опита да постигне всичко онова, което досега е ненавиждал- пари, власт, положение и като начало ще отмъщава на Бедиа като използва за целта компанията „Коран“, в лицето на Джансу и Мерт.
Ами няма как да ми харесва, че ще използва точно Джансу и Мерт. Колкото и да им е ядосан в момента, все пак те са негови приятели.
Вярно, че и двамата скриха истината за произхода на Джансу, но той дори не се поинтересува от мотивите им за това- просто прие, че са го наранили, нямат право на това и сега ще си плащат.
Между другото и за Бедиа….. ами няма право да и отмъщава, а само да и даде добър урок и аз искрено се надявам да направи точно това/ще се върна после към тази си мисъл за да изясня защо смятам, че няма право
/
Опитва се да притъпи чувствата си, което много трудно му се отдава по отношение на Джансу. Според мен първата цел, която си е поставил е да спечели на своя страна и Метин, и Бегюм, и Джансу. И виждаме, че успешно постига целта си, възползвайки се от техните слабости.
Та той на практика „отне“ Олива от ръцете на Мерт и Джансу му помага да го направи- възползва се от наивноста и доверчивоста на Джансу единствено и само в своя полза/ думите или по-скоро мислите му към Бедиа „Ти сама със собствените си ръце ще ми даваш тези пари!“/
В същото време провокира ревността на Джансу с бозавата Суде, но за мен точно това назначение е много тежка обида за момичето, в което твърди, че е влюбен.
Знае, видя, че Джансу се почувства зле дори от срещата им в офиса, но той реши да сипе сол в раната и я назначи за началник и то в „Олива“- мястото, където тя изля скорпионската си отрова и в същото време мястото- мечта за тримата му приятели.
Даа, вярно е, че може и на нея да отмъсти като и покаже колко е некадърна и вместо да и изпише веждите да и избоде очите, но въпреки всичко за мен постъпката му е меко казано- груба.
Ще се върна на една реплика на Ани- Керем каза, че винаги ще подкрепя Джансу в работата, независимо от отношенията им.
Ами твърде двумислена ми се вижда тази реплика.
В момента Керем има лична полза да подкрепя Джансу- нали така най-лесно ще постигне целта си. Чрез Джансу ще се справи с баща и и сестра и- притъпявайки вниманието им ще се сдобие с власт. Успешните сделки ще му донесат пари, а в обществото най-лесно може да влезе, женейки се за Джансу.
Само че този сценарий на мен изобщо не ми харесва и аз наистина се надявам много бързо да се осъзнае и да започне да подкрепя Джансу, не за да постигне користните си цели, а защото наистина я обича, както и тя него.
Надявам се също да спре да гледа на Мерт като на враг №1, защото всъщност самия Мерт в момента има нужда от подкрепа.
Вярно, че е разглезен, но в името на любовта, той прави опити да се промени, а в името на приятелството си с Керем напусна дома си.
Керем в момента е сляп за всичко- нека не забравяме думите му към Джансу „Жив съм заради омразата!“
Тя-омразата- дотолкова е замъглила съзнанието му, че той неволно започна да отмъщава/колкото и силно да звучи тази дума в случая/ и на баща си, че не го е научил да отказва- там при разговора им на масата, в съзнанието на баща му „светна червена лампичка“, че нещо не е както трябва.
Знаем, че омразата и гнева са лоши съветници. Точно затова смятам, че в момента Керем не постъпва правилно или най-малкото- не е избрал правилния път, който според мен е да даде урок на хората, които го засегнаха, но не и да им отмъщава! 
И за нея смятам, че Керем трябва да и даде урок, но не и да и отмъщава. Ще започна малко по-отдалече – от разговора на родителите на Керем, когато напускаха. Баща му каза, че покойният и син ги е предупредил, че майка му е сурова жена, типична аристократка, която не смята хората от низшите класи изобщо за хора.
Тази сурова дама обаче с течение на времето наистина е обикнала семейството на Керем и въпреки, че никога не ги е приела и няма да ги приеме за равни, наистина е направила много за техния син/ ако изобщо е техен син, че оня къдравия в Олива изказа една мисъл, че Керем може и да е богаташ, а пък ние знаем, че „щом на стената има пушка, тя рано или късно ще гръмне“, та и аз си мисля, че ще излезе нещо от думите на Ерджан/.
Изучила го е- дори да е с користната цел, собственият и внук да не е сам, но пък колко аристократи, при това сурови биха го направили; дала му е възможност да практикува и да се усъвършенства в собствената си фирма, дори и тук да има задна мисъл- да се възползва от труда му, ние не чухме от Керем, че не са му заплащали труда по достойнство
;и не на последно място- дала му е любовта си- или поне частица от нея, но така както тя я разбира/нека си спомним как раздели спорещите момченца да рисуват на различни стени; как непрекъснато дава за пример Керем на собствения си внук и други подобни макар и дребни постъпки, но за мен това е проява на обич/
и точно заради всичко, което Керем наистина е получил от Бедиа, според мен няма право да и отмъщава, а само да и даде хубавичък урок.
Разбира се след това искам да изгладят отношенията си и взаимно да си простят. 

Щях да пропусна 

в записките, които си водила...Но тази тема съдържа постовете от датите за които пишеш.....
Посмях се със сълзи....

Препоръчани теми