Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 630

Без тях не мога....

Скрит текст:

# 631
  • Стара Загора
Добро утро food010Ани HugЗлати HugСиси HugЛу HugГости и на всички,които ще минат Hug

Да споделим кафето и да си пожелаем денят ни да е чудесен...

Пожелавам ви красива, усмихната и много щастлива неделя,момичета! Не забравяйте, че за да ви се случват неща, които никога не са ви се случвали, трябва да правите неща, които никога не сте правили...

Чудеса и вълшебства за всички вас ДНЕС!

# 632
Добро утро  Hug
Скрит текст:
Да ни е хубава неделята  newsm10 smile3521

Цитат
#quoteandart@yukseksosyetefan ›› цитаты из сериала и арты:  

— Он хочет нам мстить.
— Я свою сцену этой девушки не оставлю.

ПП - Боби мерси за кафето, закуската и пожеланията  Hug
Скрит текст:
Още ли си в болнични...Пребори ли се с ангината...

# 633
  • Стара Загора
Ани Hugдобро утро и на теб Heart Eyes
За кафе винаги съм на линия Grinning

Скрит текст:
Гърлото ми се оправи,но още съм хремава Crossing Arms
В петък си дойдох на село да колим пилета...
Утре съм на работа Crossing Arms

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 08:47 от bojana maneva

# 634
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,вече си у дома и можеш да стоиш до късно! Laughing Благодаря за стоп кадрите и фрагмана на ВО! bouquet

Боби Hug
Скрит текст:
Като все още не си се оправила защо си отишла на село? ooooh!

Висше общество еп.18 Бг.суб. трейлър1

http://www.vbox7.com/play:1844542deb

Толга Текин е бил на кинофестивала в Анталия!Изглежда е представен филм с негово участие,а също и със Сонгюл Йоден и Тюляй Гюнал! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 635
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Боби,Ани Hug благодаря за кафето и пожеланията Party
Ани, хареса ми твоята религиозна диета Wink
 но защо не искаш дискусии за Керем....аз съм готова....нали за това сме в темата...може и да ме убедиш.....написах това което чух и видях....а какви са подбудите...може да си права, че ще подкрепя Джансу.....все пак тя не му е безразлична....но не ми харесва, че иска да се промени и да стане като тези от ВО.... ooooh!
по късно ще продължа с разсъжденията....
Злати Hug

# 636

Не мога да се деля от групата! Ще си пия кафето с Вас!

# 637
От Ани

Цитат
Започнах да гледам ВО...Пак не съм съгласна с Гости  Very Happy, но няма да й опонирам. Както на времето аз бях нарочила Кахраман и никой не можеше да ме убеди в противното, дакато на изгледах внимателно втори път първи сезон. Така и аз не мога да убедя никой, че не е точно така....Няма да се опитвам и да го правя.
Според мен Керем не е предал Джансу. Независимо какво казва тя е неговата любов. Да, сега се държи зле с нея, но тя си го заслужи. Изобщо не очаквах, че Керем ще падне на колене пред Джансу и ще я моли за извинение....Защото тя го лъжеше, независимо от причините, които е имала. Тя лъжеше всички и късаше мостовете и отблъскваше подадената ръка.....Мерт каза на Джансу, че Сюрея няма да приеме Керем и за нея най-лесното беше да си тръгне...а не да се бори за любовта си....Така, че не оправдавам изобщо Джансу....
А това, че Керем ще подкрепя сестра й, а ще върви против Джансу - не го разбрах така. Керем започна една игра, за да заблуди бозавата змия Бегюм....

Здравейте, момичета!
То стана обяд докато се наместя пред компютъра.... Че и никаква не съм я свършила.

Скрит текст:
За тави и тенджери няма да говорим... На път бях да унищожа  цептер. Който ги ползва, му е ясно за какво става въпрос.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И не е само ЕГН-то , ами и форума - потъваш и забравяш времето, това да видиш, онова да видиш и после - бил си мързелив и нищо не си направил Joy Joy Joy Joy Joy Пък то- работа си отхвърлил и то много, но няма кой да я оцени... Joy Joy Joy Joy Joy

С лиричните отклонения - толкова! Сега по същество- и аз мисля, че Керем започва голяма игра, която обаче не мога да преценя дали ще е почтена към всичките му приятели...newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Към Джансу се пъне, но си я обича и с лошото си държание към нея  иска да я накаже така за лъжите й. За играта към Мерт не мога да определя дали го разделя от баба му или ги приема като едно цяло... А това, че казва на всички, че застана зад тях, това си е игра за заблуда на противника- Метин ще го пързаля както си иска защото за мен първия не се отличава с особено умение за мисъл, освен късогледа.... Каката лапна кукичката и отнесе плувката, както казва моя рибар... Че и ще вземе да се влюби и тогава д...пе да й е яко на Джансу... Онази русата ще е само за лакмус и поддържане на огъня на Джансу. Керем ще отмъщава на Бедиа главно... Всички останали "намазват" около нея . Щом бабет подпука и Сорая, ще става все по-интересно. Само дано сценаристите да се оплеснат в прекалени интриги и да се загуби свежестта на филма...

Отивам да
Скрит текст:
готвя мусака от патладжан- любимо ястие, което отнема часове...

Хубава неделя, момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 638
  • Плевен / София
От Ани

Цитат
Започнах да гледам ВО...Пак не съм съгласна с Гости  Very Happy, но няма да й опонирам. Както на времето аз бях нарочила Кахраман и никой не можеше да ме убеди в противното, дакато на изгледах внимателно втори път първи сезон. Така и аз не мога да убедя никой, че не е точно така....Няма да се опитвам и да го правя.
Според мен Керем не е предал Джансу. Независимо какво казва тя е неговата любов. Да, сега се държи зле с нея, но тя си го заслужи. Изобщо не очаквах, че Керем ще падне на колене пред Джансу и ще я моли за извинение....Защото тя го лъжеше, независимо от причините, които е имала. Тя лъжеше всички и късаше мостовете и отблъскваше подадената ръка.....Мерт каза на Джансу, че Сюрея няма да приеме Керем и за нея най-лесното беше да си тръгне...а не да се бори за любовта си....Така, че не оправдавам изобщо Джансу....
А това, че Керем ще подкрепя сестра й, а ще върви против Джансу - не го разбрах така. Керем започна една игра, за да заблуди бозавата змия Бегюм....

Здравейте, момичета!
То стана обяд докато се наместя пред компютъра.... Че и никаква не съм я свършила.

Скрит текст:
За тави и тенджери няма да говорим... На път бях да унищожа  цептер. Който ги ползва, му е ясно за какво става въпрос.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И не е само ЕГН-то , ами и форума - потъваш и забравяш времето, това да видиш, онова да видиш и после - бил си мързелив и нищо не си направил Joy Joy Joy Joy Joy Пък то- работа си отхвърлил и то много, но няма кой да я оцени... Joy Joy Joy Joy Joy

С лиричните отклонения - толкова! Сега по същество- и аз мисля, че Керем започва голяма игра, която обаче не мога да преценя дали ще е почтена към всичките му приятели...newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Към Джансу се пъне, но си я обича и с лошото си държание към нея  иска да я накаже така за лъжите й. За играта към Мерт не мога да определя дали го разделя от баба му или ги приема като едно цяло... А това, че казва на всички, че застана зад тях, това си е игра за заблуда на противника- Метин ще го пързаля както си иска защото за мен първия не се отличава с особено умение за мисъл, освен късогледа.... Каката лапна кукичката и отнесе плувката, както казва моя рибар... Че и ще вземе да се влюби и тогава д...пе да й е яко на Джансу... Онази русата ще е само за лакмус и поддържане на огъня на Джансу. Керем ще отмъщава на Бедиа главно... Всички останали "намазват" около нея . Щом бабет подпука и Сорая, ще става все по-интересно. Само дано сценаристите да се оплеснат в прекалени интриги и да се загуби свежестта на филма...

Отивам да
Скрит текст:
готвя мусака от патладжан- любимо ястие, което отнема часове...

Хубава неделя, момичета! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Лу,Деси Hug
Съгласна съм , че Керем започна игра....но "играейки" ме е страх да не загуби мярката и всичко да се върне върху него като бумеранг... Peace а отмъщението казва Ани не е донесло нищо добро на никой...а относно лакмуса Суде, аз спокойно мога да мина и без нея Joy Joy Joy
оставям ви да готвите
Скрит текст:
аз свърших вчера тази работа....свинско със зеле и мусака , но традиционна не от патладжани като Деси.....остана да опека само рибата....но там поражения не може да има Wink  най много да я препека....но мъжете и без това така я обичат Wink

не сготвихте ли вече.....време е за кафе пауза.... Wink
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 16:42 от gostenka68

# 639
Привет! Hug

Гости HugЛу HugДеси Hug

Гости,благодаря за сладичкото,кафе не пия след обяд! Hug

Аз нали гледам по деня на излъчването,та до сега вчера и днес съм изгледала Парампарча(на руски),Кара севда(на бълг.) и Номера(на руски)!Сега ще започна ВО,а има и мачове Laughing! Peace
Относно готвенето! Laughing
Скрит текст:
Имам само няколко пъти загорял боб! Joy
На обяд бяхме на риба,а за довечера ще пека пилешко с картофи!

Това ще го гледаме утре вечер! Peace

# 640
Ехооооооооооооо,  здравейте  хубавици, привет.   Приятна  вечер и  много хубави мигове.

Благодаря ви за кафенцето. Днес си позволих да изпия 4 чашки, защото е почивен ден, пък и ме поканиха във Филателното кефене и аз  малко  зарязах -15 мин. от  църквата и хоп - в кафето. Благодаря за постовете, благодаря за снимките.
Да започвам от  начало.
Снощи изгледах и аз  ВО.  Харесва ми, но не мога да вземам отношение, защото не съм  толкова навътре в нещата.
Сладури, моля ви, за какво служат  диктофоните на актьорите ???  Благодаря ви.

Гости, любима,
ти се обезсмърти с  това снимченце с бащата и бебето.  Голям кеф. И сега пак му се смея от  сърце. Да си жива и здрава и все така духовита.

Много ти благодаря за танцът на  любовта.

Лу - Слънце, да не ти пука от  нищо, ама....от  нищо.  Аз като съм  раздала 120 гр., баба ми имаше огромен  наниз и ние със сестра ми го пръснахме, аз пък го раздадох на булки, на  внуци и те още  малки, ама аз  да ги раздам и какво???  Тогава ми благодариха и това  беше.  Всичко мина в  небитието.
Така, че.....хайде наш,те  на  хоро.  И много и малко - все тая. Гледай си живота,  ами аз  те мисля как ще гледаш  този най-красив град на България  от  далеко ??
Ама....като ти домъчнее - хайде..... на бърза ръка ще си там.
                                      За сватбата на Ебру  Озкан.
Боби,.....Злати,.....ама много ви благодаря и на  двете - веднага се разшетахте и ми намерихте картинките.  Сега - ще ви светна  една  Велика  истина - Ако някога  за  нещо  се  интересувате  от  мен.....търсете Ани.  Тя  толкова добре ме познава, толкова добре им  пасвам, че  всичко  знае за   мен, сякаш  цял  живот с нея сме били една до друга. А   нищо  чудно - тя да отиде в София да живее при  децата, аз също в София при децата и там  ще  се  виждаме често.
Та..... за сватбата на  Ебру.  Ами, прочетете  на Ани поста.   Ани ще ви отговори така:   "Едва ли теб, Сисони те вълнува  сватбата на  Ебру....  Ти искаш  да  гледаш   Еркан...!!!!"..... "  Бомба.... като  в   клин!!!.....Това е то - Не ме интересува сватбата, ами Еркан с коя е танцувал,  как е танцувал, къде е бил, колко  време е танцувал и какво е пял и   свирил  този шоумен  ????  А за  сватбата  на Ебру......нали съпруга й е македонец?  Какъв е тоя  сватбен    младоженски   костюм???
Вероятно аз не разбирам, ама като го гледам на  снимките - толкова изсулен ми се  вижда......   Този  панталон  за  мен  е  модел : "Дънестите балканджийски  потури  на  дядо  ми ."  Хайде - тяхна си работа.

Боби, и аз  да те питам като  свекърва -  защо не пазиш  стаята, ами ако те повтори???  И ти не си на 10 годинки.  Много е важно това.

Деси, и аз като влеза във форума  все едно, че никой и нищо  не съществува около мен.  Мамка му......трябва да си направя  график  кога да готвя?
Тогава ММ  като таткото  с  бебенцето на Гости ще се моли да нямам интернет, за да сготвя нещо,  защото е гладен.

Дано не съм  прескочила някое момиче.  Моля за прошка.

Сега....отивам  назад, за да изгледам  и изслушам  разказа вероятно на  Джандан за  компанийте  на  Харун.  Имам сламка:  Главната компания, вероятно която е оглавена от  съпруга на  Селма - Алихан Пак.  Компанията се казва: "REG" седалище Белград към корпорация "Майзен  Корпорейщън".
Искам   да го  прочета и чуя какво казват.

Моля  АНИ  и  Злати -
записала съм в  тетрадката -  34-ти епизод на руски - 04.10.2015 год.  стр 12, пост  172-ри  и  на стр 13, пост 180.
                        Моля ви, пишете ми  в коя тема да влеза??  Много ви благодаря.  Да не се блъскам да ги търся.

# 641
Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Ходих да пазарувам, готвих, занимавах се с фирмени дела и не ми остана време да доизгледам втората част на ВО  ooooh!

Деси, Гости - да аз съм против отмъщението...но това, което прави Керем не е отмъщение в чистият му вид. Играейки игра той иска да даде урок на Джансу. Но и аз се страхувам да не се задълбае много в играта и да се промени тотално...Но това зависи от сценаристите - ще запазят ли добродушния Керем или ще направят съвсем нов човек от него - човек преследващ пари, власт, слава...Такъв Керем няма да харесам, защото не харесвам такъв тип хора.
Суде ако изчезне, няма да ми липсва изобщо - напротив сега само ме дразни, а Бегюм ми е достатъчна....Но предполагам, че по-късно ще вкарат някой младеж, който ще прояви интерес към Джансу и Керем много бързо ще слезе на земята.
Сега обаче много ми харесват Едже и Мерт. Желанието на Бедиха султан да ги раздели само постигна още повече Мерт и Едже да се привържат един към друг. Но пък виждам, че Мерт стана по-отговорен. Разбра за желанието на баба му да купи къщата в която живее Едже и се задейства.
Сюрея е направо пълна скръб. Ще следи дъщеря си, а тя си има любовник....Не е ли по-нормално дъщеря й да има интимен приятел, а не майката.
Каквото и да направи за незаконното дете на Метин, не би могла да приема, че го прави искрено. Та тя мрази собствената си дъщеря, че й е донесла нещастия, та ще обича извънбрачното дете на съпруга си. За мен това е абсурдно.....И от тук нататък каквото и да направи Сюрея, за мен ще е за да постигне облага за себе си. Така, както ненавиждах Къймет, макар, че сценаристите лустросаха образа й, същата за мен е Сюрея....Вълка козината си мени, но нрава не....
А много бих се радвала ако Керем по някакъв начин фалира Бедиха ханъм....Защото за мен Бедиха не е бабата, която бих искала да виждам....Намесва се брутално в живота на внука си, сводничи за връзката на Левент и Сюрея...Направо се вживява в ролята на Бог.....

Злати както винаги ти си отличничка
Скрит текст:
И в готвенето...Аз си имам любими съдове и когато ги окепазя много ме е яд....След това дори да си купя нещо по-хубаво като дизайн не е същото...Не съм материалистка, но за посудата правя изключение....

Отивам да гледам ВО....Ако нещо ми хареса ще направя стоп кадри....

Сиси

Темата е 138 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=876868;topicrefid=20

ето линк за 13-та страница пост 180
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=876868.180;topicrefid=20
Но имаш някаква грешка  Thinking в записките, които си водила...Но тази тема съдържа постовете от датите за които пишеш.....
А относно това колко те познавам - права си...Дори и да не съм живяла с теб си като отворена книга - на всяка страница пише едно и също - Еркан! Еркан!.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Посмях се със сълзи.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 642
  • Варна
Здравейте, прекрасници! Hug Hug Hug Hug

Чета, чета и все не смогвам да намеря време и да се включа ooooh! ooooh!- все нещо изскача – я из телефона, я из къщата…… Thinking
За тенджерите и тиганите  Да живее техническата революция Peace
Скрит текст:
Нищо не съм прегаряла, защото вкъщи всичко е обезопасено на макс- котлоните на печката са програмирани и дори да забравя да ги настроя, точно след 40 мин. дават сигнал и се самоизключват, фурната и тя е с програматор, но там ако не задам време изобщо не тръгва… Joy Joy Joy
Ох, умряля циганката дет` ме хвали, та се похвалих сама….  Joy Joy Joy Ама няма да казвам колко ме е яд, че пералнята не ще сама да простира Naughty, нито миялната пък се съгласява да подрежда съдовете по шкафовете Naughty! Ако и тези двете ги науча на ред, обещавам да чистя прозорците всеки месец Peace, щото сега го правя мноого рядко. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Та по темата Керем, докато не е звъннал телефона пак Mr. Green
Не съм особено очарована от това, което направи в последната серия. Вярно, в момента е много наранен. Вярно, смачкаха го най-близките му- Джансу/няма значение, че я разбираме и знаем, че го направи по-скоро от неопитност и притеснение/, Мерт/също без значение, че го направи също от неопитност/, Бедиа/и в нейно оправдание- не знаеше точно как стоят нещата/. Освен родителите му, това са неговите най-близки хора, а те наистина постъпиха много зле с него.  Naughty Новата страница в живота му- видяхме я в последната серия- ще се опита да постигне всичко онова, което досега е ненавиждал- пари, власт, положение и като начало ще отмъщава на Бедиа като използва за целта компанията „Коран“, в лицето на Джансу и Мерт.  Thinking Ами няма как да ми харесва, че ще използва точно Джансу и Мерт. Колкото и да им е ядосан в момента, все пак те са негови приятели. yes Вярно, че и двамата скриха истината за произхода на Джансу, но той дори не се поинтересува от мотивите им за това- просто прие, че са го наранили, нямат право на това и сега ще си плащат. no Между другото и за Бедиа….. ами няма право да и отмъщава, а само да и даде добър урок и аз искрено се надявам да направи точно това/ще се върна после към тази си мисъл за да изясня защо смятам, че няма право Naughty/
Керем дойде във фирмата на Джансу с ясното намерение да се възползва от възможностите си на вещ бизнесмен и да се опита чрез „Коран“ да отмъсти на Бедиа. red Опитва се да притъпи чувствата си, което много трудно му се отдава по отношение на Джансу. Според мен първата цел, която си е поставил е да спечели на своя страна и Метин, и Бегюм, и Джансу. И виждаме, че успешно постига целта си, възползвайки се от техните слабости. Mr. Green В негов „плюс“ е и неопитността на Джансу, и неопитността на Мерт. Thinking Та той на практика „отне“ Олива от ръцете на Мерт и Джансу му помага да го направи- възползва се от наивноста и доверчивоста на Джансу единствено и само в своя полза/ думите или по-скоро мислите му към Бедиа „Ти сама със собствените си ръце ще ми даваш тези пари!“/ Naughty  В същото време провокира ревността на Джансу с бозавата Суде, но за мен точно това назначение е много тежка обида за момичето, в което твърди, че е влюбен. no Знае, видя, че Джансу се почувства зле дори от срещата им в офиса, но той реши да сипе сол в раната и я назначи за началник и то в „Олива“- мястото, където тя изля скорпионската си отрова и в същото време мястото- мечта за тримата му приятели. smile3555  Даа, вярно е, че може и на нея да отмъсти като и покаже колко е некадърна и вместо да и изпише веждите да и избоде очите, но въпреки всичко за мен постъпката му е меко казано- груба.  Naughty Ще се върна на една реплика на Ани- Керем каза, че винаги ще подкрепя Джансу в работата, независимо от отношенията им. Peace Ами твърде двумислена ми се вижда тази реплика. newsm78 В момента Керем има лична полза да подкрепя Джансу- нали така най-лесно ще постигне целта си. Чрез Джансу ще се справи с баща и и сестра и- притъпявайки вниманието им ще се сдобие с власт. Успешните сделки ще му донесат пари, а в обществото най-лесно може да влезе, женейки се за Джансу. #Crazy Само че този сценарий на мен изобщо не ми харесва и аз наистина се надявам много бързо да се осъзнае и да започне да подкрепя Джансу, не за да постигне користните си цели, а защото наистина я обича, както и тя него.  Heart EyesНадявам се също да спре да гледа на Мерт като на враг №1, защото всъщност самия Мерт в момента има нужда от подкрепа. action032 Вярно, че е разглезен, но в името на любовта, той прави опити да се промени, а в името на приятелството си с Керем напусна дома си. Naughty Керем в момента е сляп за всичко- нека не забравяме думите му към Джансу „Жив съм заради омразата!“  smile3555Тя-омразата- дотолкова е замъглила съзнанието му, че той неволно започна да отмъщава/колкото и силно да звучи тази дума в случая/ и на баща си, че не го е научил да отказва- там при разговора им на масата, в съзнанието на баща му „светна червена лампичка“, че нещо не е както трябва.  no Знаем, че омразата и гнева са лоши съветници. Точно затова смятам, че в момента Керем не постъпва правилно или най-малкото- не е избрал правилния път, който според мен е да даде урок на хората, които го засегнаха, но не и да им отмъщава!  no

И да се върна към мисълта си за Бедиа султан. bowuu И за нея смятам, че Керем трябва да и даде урок, но не и да и отмъщава. Ще започна малко по-отдалече – от разговора на родителите на Керем, когато напускаха. Баща му каза, че покойният и син ги е предупредил, че майка му е сурова жена, типична аристократка, която не смята хората от низшите класи изобщо за хора.  ooooh! Тази сурова дама обаче с течение на времето наистина е обикнала семейството на Керем и въпреки, че никога не ги е приела и няма да ги приеме за равни, наистина е направила много за техния син/ ако изобщо е техен син, че оня къдравия в Олива изказа една мисъл, че Керем може и да е богаташ, а пък ние знаем, че „щом на стената има пушка, тя рано или късно ще гръмне“, та и аз си мисля, че ще излезе нещо от думите на Ерджан/.  newsm78 Изучила го е- дори да е с користната цел, собственият и внук да не е сам, но пък колко аристократи, при това сурови биха го направили; дала му е възможност да практикува и да се усъвършенства в собствената си фирма, дори и тук да има задна мисъл- да се възползва от труда му, ние не чухме от Керем, че не са му заплащали труда по достойнство Naughty;и не на последно място- дала му е любовта си- или поне частица от нея, но така както тя я разбира/нека си спомним как раздели спорещите момченца да рисуват на различни стени; как непрекъснато дава за пример Керем на собствения си внук и други подобни макар и дребни постъпки, но за мен това е проява на обич/ yes и точно заради всичко, което Керем наистина е получил от Бедиа, според мен няма право да и отмъщава, а само да и даде хубавичък урок. yes Разбира се след това искам да изгладят отношенията си  и взаимно да си простят. Peace

Хайде стига толкова за сега! Mr. Green Лека вечер, сладуранки! Peace Peace Peace Peace

Naughty Щях да пропусна  ooooh!
Боби,
Скрит текст:
От всичко най-мразя пустата хрема, ама и не я търпя повече от 1 денонощие. Веднага казвам аз как се лекувам/май съм го писала ама „повторението е майка на знанието“/
Вземаш одеколон за бръснене- колкото по-евтин, толкова по-ефикасен,ако нямаш под ръка и с ракия става ама аз нея я предпочитам греяна и през устата…. Приготвяш си тампончета от памук- в ноздрите и в ушите. Сменяш ги през час-два. Ако успееш и да преспиш с тях- най-добре/аз не успявам; докато не ги махна сън не ме лови/ Ако сутринта продължава носа да се прави на упорито повредено кранче, минавам към по-драстични мерки- смачквам половин глава лук и по 1 капка в двете ноздри. Следва „шоу“ за всички у дома- кихане, подскачане, тичане от стая в стая- около половин час- и после хремата е избягала „в дън гори тилилейски“
Оправяй се, сладурче!

love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 20:05 от *¨*morski_briz*¨*

# 643
Бризче, почти ще се съглася с повечето написано от теб...
Но за Бедиа султан никак не съм съгласна...Познавам хора, които дават мило и драго децата им да се чувстват комфорно и правят неща, които са ме изненадвали...В смисъл за нищо на света не биха го направили заради доброто на друго дете....
Та и Бедиа ханъм - да изучила е Керем, но не заради Керем или родителите му, а за да бъде добре Мерт. Та Керем може да не е искал да учи там където е бил длъжен да учи...Може би е имал други интереси....Но всичко му е натрапвано от любящата баба на Мерт.
Относно чантата с парите - факта, че чантата беше на бюрото, а Керем си беше тръгнал без да отиде в офиса си, а Бедиа го извика, означава, че Керем изобщо не се е вълнувал от тези пари....Секретарката каза, че Мерт ги е оставил за Керем....Но в гнева си....Бедиа го обиди страшно много...като го упрекна, че той ги е искал...От думита на Бедиа излезе, че Керем трябва да й бъде задължен до края на дните му....След като цялата фамилия на Керем отиде при Бедиа, за да й кажат, че напускат, Бедиа не счете за нужно да се извини, че е сбъркала и е действала в изблик на афект....Но как ще се извини....Кой е Керем и родителите му!
Мерт е неопитен...Джансу е неопитна....но защо.....Защото са деца от ВО. На тях всичко им е сервирано на готово. Никога не им се е налагало да мислят. И сега и двамата са като пилета в кълчища....Там за където е тръгнал Керем не зная дали ще му донесе любов, спокойствие и постигане на мечтата, която има. Но в един момент търпението се изчерпва. И ставаш такъв, какъвто никога не си харесвал да си. И за мен виновници за промяната в Керем са именно Бедиа, Мерт и Джансу. Или трябва да станеш като тях, за да те приемат или нямаш място при тях....Трябва да прекъснеш тези връзки и да тръгнеш по своя път....
Промяната на Керем няма да се хареса на баща му...Ще видим дали ще успее да "върне" сина си....
Казваш, че в момента Мерт и Джансу имат нужда от подкрепа...А Керем няма ли нужда да бъде подкрепен от тези, които той смяташе за най-близки, но и двамата го лъгаха....Дори Мерт зад гърба на Керем посъветва Джансу да прекрати тази връзка...Така ли постъпи Керем - май насърчи Едже да отиде и да стои твърдо до Мерт, защото те се обичат.....
Това е само един филм, но у мен предизвиква много размисли. Как бих постъпила ако бях на мястото на Керем - бих прекъснала всички връзки с тези, които са ме лъгали, обиждали и бих потърсила своя път на друго място - в друг град, или в друга страна....В никакъв случай не бих доказвала каквото и да било на никой от ВО......
Ами да се замислим - защо Джан инсценира смъртта си и изчезна, макар, че е един от това общество....И прекъсна всякакви връзки със семейството си...Ами те тези не се траят.....
Скрит текст:
Понякога гледам като фон ВИП Брадър.../когато следва българския сериал, за да не го пропусна/...Толкова съм разочарована от така наречения Български елит....Такива глезотии, такива простотии, че ме е срам, че това е нашия елит....Ами едно предаване което върви по НТ всяка вечер - София ден и нощ....Направо ми се повдига като ги гледам....И ми става жал като гледам млади момичета и момчета в нашия блок, как се стараят да поддържат някакъв нормален стандарт за тях и дечицата им трепейки се като роби.....

# 644
Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Ходих да пазарувам, готвих, занимавах се с фирмени дела и не ми остана време да доизгледам втората част на ВО  ooooh!

Деси, Гости - да аз съм против отмъщението...но това, което прави Керем не е отмъщение в чистият му вид. Играейки игра той иска да даде урок на Джансу. Но и аз се страхувам да не се задълбае много в играта и да се промени тотално...Но това зависи от сценаристите - ще запазят ли добродушния Керем или ще направят съвсем нов човек от него - човек преследващ пари, власт, слава...Такъв Керем няма да харесам, защото не харесвам такъв тип хора.
Суде ако изчезне, няма да ми липсва изобщо - напротив сега само ме дразни, а Бегюм ми е достатъчна....Но предполагам, че по-късно ще вкарат някой младеж, който ще прояви интерес към Джансу и Керем много бързо ще слезе на земята.
Сега обаче много ми харесват Едже и Мерт. Желанието на Бедиха султан да ги раздели само постигна още повече Мерт и Едже да се привържат един към друг. Но пък виждам, че Мерт стана по-отговорен. Разбра за желанието на баба му да купи къщата в която живее Едже и се задейства.
Сюрея е направо пълна скръб. Ще следи дъщеря си, а тя си има любовник....Не е ли по-нормално дъщеря й да има интимен приятел, а не майката.
Каквото и да направи за незаконното дете на Метин, не би могла да приема, че го прави искрено. Та тя мрази собствената си дъщеря, че й е донесла нещастия, та ще обича извънбрачното дете на съпруга си. За мен това е абсурдно.....И от тук нататък каквото и да направи Сюрея, за мен ще е за да постигне облага за себе си. Така, както ненавиждах Къймет, макар, че сценаристите лустросаха образа й, същата за мен е Сюрея....Вълка козината си мени, но нрава не....
А много бих се радвала ако Керем по някакъв начин фалира Бедиха ханъм....Защото за мен Бедиха не е бабата, която бих искала да виждам....Намесва се брутално в живота на внука си, сводничи за връзката на Левент и Сюрея...Направо се вживява в ролята на Бог.....

Злати както винаги ти си отличничка
Скрит текст:
И в готвенето...Аз си имам любими съдове и когато ги окепазя много ме е яд....След това дори да си купя нещо по-хубаво като дизайн не е същото...Не съм материалистка, но за посудата правя изключение....

Отивам да гледам ВО....Ако нещо ми хареса ще направя стоп кадри....

Сиси

Темата е 138 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=876868;topicrefid=20

ето линк за 13-та страница пост 180
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=876868.180;topicrefid=20
Но имаш някаква грешка  Thinking в записките, които си водила...Но тази тема съдържа постовете от датите за които пишеш.....
А относно това колко те познавам - права си...Дори и да не съм живяла с теб си като отворена книга - на всяка страница пише едно и също - Еркан! Еркан!.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Посмях се със сълзи.... hahaha hahaha hahaha hahaha

Слънце, много ти благодаря.  Намерих още нещо, важно.
Се3га ще го   напиша.

Общи условия

Активация на акаунт