Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

Боби, Бобенце, Слънчице,
не знаеш тези снимки от къде са - от  Бахарата. Серията е № 81-ва  по бълг. номерация.  Точно преди   първата сватба да  Галип и  Сабиха.
                Всички бяха в къщата на  Сабиха, която Галип  купи от   Кюршат, в този момент на телефона е  бившата му жена. Вика го да отиде непременно.
                Галип отиде и тя му разказа как  адвоката /забравих му името/ я е изнасилил.  Точно това му разправяше. Запомних го. И  тогава  Галип я  заведе  в  неговата  вила, та после  Сабиха му мелеше сол на главата.  Точно там  седяха  на тези  камъни  до  морето.

# 616
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Ани,Злати,Лу,Сиси,Боби Heart Eyes
Благодаря ви за всичко споделено.....за снимките, преводите, пожелания и кафето....
време е за следобедното...
Скрит текст:
Ани вече си вкъщи ....пийни спокойно от кафето Wink
Гледах ВО и на руски и на български.....ще кажа първо какво ми хареса....
Джансу не се предава и ще помага на Мерт върна и Едже в екипа....каза на Керем защо е мълчала и какво направи Керем....отговори и , че за него тя е  "НИКОЯ" #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хареса ми , че в крайна сметка Сюрея не можа за игнорира дъщерята на Метин и лекичко поучаваше прислугата кое как се прави....а най ми хареса, когато отказа да "върне"  детето на рождената му майка....защото за едно е права...не може да оставиш детето си на прага на един дом и след два дни да дойдеш да си го искаш обратно... Naughty хареса ми, че Мерт уволни Суде, защото наистина  действа зад гърба му....коя е тя, че да изважда истината за Джансу на светло....с лъжата си тя не е навредила на фирмата......в документите не е попълнила лъжлив адрес....мисля , че и фамилия не беше написала... Peace Мерт иска да започне сам и дано да успее.....какво не ми хареса.... Stop поведението на Керем....при идването му във фирмата и той излъга, че не познава Джансу Crossing Arms това, че "вкара" Суде отново в екипа и то като отговорник за персонала...стига засега, че ще трябва да  newsm43

# 617
Здравейте момичета  Hug
Приземих се у дома  Peace
Скрит текст:
Откакто Боби ни разказа случая с бабчето наблюдавам шофьорите...Днешния беше много приятен и забавен човек. Направи ми впечатление на почивката, че обиколи автобуса и провери багажните отделения...След това брои хората и се оказа, че една заспала млада дама я няма...Ходи да я търси в барчетата...Намери я...Човека, когато спря каза 20 мин почивка...Тя разбрала, че автобуса ще тръгне в и 20...и се размотава като муха без глава....Ако беше някоя баба като мен - простено й е...Ама това е младо момиче...за пръв път ли пътува, че не знае, че почивката е 20 минути....Както и да е...Със закъснение стигнахме живо здраво....
Благодаря на всички за споделеното, за преводите, за снимките и за всичко  Hug
Сиси и аз очаквах с нетърпение да разбера какво разказа Селма   newsm10
Как щеше да запалиш къщата  newsm78
Скрит текст:
Забрави котлона ли  Thinking Абе жена...настройвай си алармата на телефона - откакто изгорих две тави и една тенджера, защото нямах обоняние и не усещах, че се готви ядене, започнах да си настройвам алармата през 15-20 минути да проверявам...и ако е необходимо на по-малко минути....Когато съм във форума времето неусетно минава и стават белите....

Преведена е и втора част на ВО....

Висше общество еп.17 Бг.суб. 2/2

http://www.vbox7.com/play:728d06cb9a&p=playlist&id=2204249&order=date

Слънце, остана съвсем малко.  За Дениз и вестника с Рахмито.

За котлона.

Скрит текст:
Аз си пиша тук, търся си в Гугъл какви ли не думички, гледам правописа им, за да не сгреша някоя дума и т.н.  Първо бях  сложила на котлона чайника с  водата, за да заври. Той чайника си ври и ме чака, ама аз си чета тука. Ама пък и да видя програмата на телевизията, че спряха на никакво место  сериала "Версай". Хайде - чайника кипи по котлона, станах, махнах чайника и изключих  котлона, защото не бях готова с месото - трябваше да го измия. Да, ама като съм махнала чайника, въобще не съм видяла, че  съм изпуснала вестника върху котлона. И вече пиша  в  темата и по едно  време много мирише на изгоряло. Като погледнах - вестника почти изгорял и паднал върху  плочките, а там е  месото. Представяте ли си....шибана работа.   Ама нали няма нищо  лошо - майната му на всичко.  Важното е на мен да ми е добре тук с вас.  
  Преди 2-3 седмици си влизам вечерта в 5 часа от работа и както винаги - чантата, един плик с хляб, друг плик с 5 домата, друг плик с  6 броя райска ябълка и вестниците.  Ами много просто - отварям си хладилника, слагам си плодовете и домата, както и  вестниците и готово.  Вечерта търся вестник - няма. ами сега къде са вестниците - та беше търсене, беше ровене,  чак на сутринта когато отворих хладилника за да взема прясното мляко за капучино, те - вестниците си стоят в хладилника и ме чакат.
Ани, такива ми ти работи. Шантави работи, ама пък ми е хубаво. Сега като погледнах снимките на Боби и веднага ми   светна  чевията.  Това е то. За много жени е нещо непонятно нашето приятелство, ама за нас е  много.

Хайде да привършвам с превода, защото искам да изгледам и ВО.  Просто съм ненаситна.

# 618
                                                          Продължавам от пост № 614.

Серия 76 -та  на края.
                                 Дениз  влиза е  един  мъжки клуб. Вижда на една маса двамата си съседи,с които живееха с майка му, когато продадоха  къщата и тя умря.
                                Единия мъж го видя Закерия се казва и го повика по име да отиде при тях.  Дениз  много се зарадва, отиде при тях и те му се оплакват, че им отчуждават  къщите и ще ги бутат за кооперация.  Продават си земята и къщите, ама много малко пари им дават. Закерия  пита  Дениз дали не може да им  помогне, за да получат повече пари за имотите си.

Закерия  -  Прости ми, че те повиках тук. Ще ни бутат къщите. Искаме да ги продадем но ни дават много малко пари.
                   Предлагат ни много лоши  договори. Искат да ни измамят.
                   Погледни го този  договор за покупко-продажба.
Един  мъж от  съседната маса - чете вестника със снимката на  Рахми - Тук във вестника пише,  че дават  един милион лири на този,  който издаде този  човек.
                       Питат го  как се казва.  Той  чете:  Рахми  Гюрпънар.
                       Дениз веднага стана като ожилен. Взе вестника, чете го.

Дениз се сети за смъртта на майка си.  Този Закерия и другия  с   мътното око бяха на улицата, когато  Бурхан отиде да търси  Нергиз на адрес, който му даде    продажницата  Инджи.  Те са свидетелите, че той е предизвикал смъртта на майка му.

Дениз - Брат Закерия,  ти не позна ли този  човек ??
Закерия - Не го  познавам.  От  къде да го  познавам....
Дениз - Брат  Закерия, погледни  внимателно .....  Това е  човека,  заради  когото  умря  майка ми.
Закерия  -  Не,...не е той, сине.

Дениз  -  Ти сигурен ли си, брат  Закерия ??
Закерия -  Да,...сигурен съм.  Подава вестника  на  другия  мъж и и му вика: 
                  Я погледни  и ни....  Човека  погледна  снимката и каза: Не,...това не е оня  човек, който уби  майка ти.
                 Не е  този.  Оня беше  голям,  дебел  мъж. Този е кльощав.
                 Оня имаше  дебели  мустаци, бяха  отправени  надолу да  врата му.
                 Дениз извади телефона си.   Намери снимката на  Джансу и  Бурхан.

Дениз - Брат  Закерия, моля те, кажи ми той  ли е??
Закерия  - Да....Да....Точно той е!!!....
                     Дениз показва снимката на  другия  мъж.
                     И той каза:  Да!!....   Точно той е!!!......
                   Дениз излезе навън.  Спомня си  разговора, когато умря майка му  с  тези  двамата  мъже. Спомни си какво казаха.
                   Закерия тогава когато е умряла Нергиз е казал на Дениз. Той толкова силно крещеше на майка ти-   Залашваше я, че ще я убие, че ще запали цялата къща и тя ще изгори в нея ако не му отключи  вратата.  Непрекъснато я  зплашваше че ще изпочупи стъклата, вратите ще ги  насече  на парчета.
Тя не му отвори вратата , той започна да троши всичко, каквото имаше отвън. И така майка  ти отключи, но падна и умря.

Джихан в  кабинета си.  Донесоха му вестника със снимката на  Рахми.
                            джихан взе вестника и отиде при  Озан.  Точно в  този момент  Озан  слуша  разговора  между   Хазал и  Майде. 
                            Значи програмата на  Еге  работи.
                            Озан слуша разговора - Джихан влиза. Озан му каза да слуша разговора - говорят  Майде и Хазал.
                             Майде каза на  Хазал - Ти уби младежа, когото обичаше.  Заряза го.
                             Ако не бях аз ти до сега да гниеш  в затвора.

Край на 76 - та серия оригинална.
                                           Приятна вечер на всички.

# 619
  • Плевен / София
Сиси bouquet
И да допълня само....как така Керем обеща и на Метин и на Бегюм във фирмата да бъде на страната и на двамата поотделно Peace... Crossing Arms а Джансу къде остана.... Praynig Керем ревнуваше когато тя говореше по телефона...не знаеше, че е с Мерт Whistling тя изревнува, че Суде дойде да го поздрави във фирмата....но не трябваше да я вкарва в екипа на Ресторант "Олива" Peace

# 620
Сиси bouquet
И да допълня само....как така Керем обеща и на Метин и на Бегюм във фирмата да бъде на страната и на двамата поотделно Peace... Crossing Arms а Джансу къде остана.... Praynig Керем ревнуваше когато тя говореше по телефона...не знаеше, че е с Мерт Whistling тя изревнува, че Суде дойде да го поздрави във фирмата....но не трябваше да я вкарва в екипа на Ресторант "Олива" Peace

Слънчице, здравей.  Това са прости  работи ама как тези драматурзи не ги забелязват? Просто не ми е ясно. Пък и актьорите, как да не знаят пред в някоя си серия какво са казали???  Да знае - вероятно те  актьорите учат ролите си епизодично и после не ги  помнят.  Кой знае как  правят. Ако един актьор за една роля, за един епизод, за една сцена  повтаря по няколко пъти  различни неща, тъй като не пасват на някой от  сценаристите или пък  и те различно мислят като нас кой ги знае.   
          Ами аз пък да попитам, защото не знам.  Когато превеждах  интервюто на  Еркан той  за какъв  диктофон  много говореше?  Нова не ми е ясно.  Да не би когато правят един епизод първо да снимат персонажите, обстановката,    декорите, а после когато  сглобяват отделните части  на края да пускат  музиката и дали тогава актьорите с  диктофон   да не записват  гласовете си, а преди, когато са правили снимките да им се изтриват  гласовете.

МОМИЧЕТА, която  знае да каже какво правят актьорите  с  диктофоните си??  За какво им  служат ????

Ако е така, както си го  мисля, това означава, че актьорите просто   ще четат сценаря, диктофоните ще ги  записват и  при  монтажа ще  пускат  гласовете им от  диктофоните.

# 621
Привет! Hug

Ани Hug,добре завърнала се! Hug
Скрит текст:
Може би шофьорите са предупредени,ако тази случка се е разбрала във фирмите за превози и сега са започнали по щателно да проверяват! Peace
Гости Hug,за коментарите! bouquet

Сиси Hug,за преводите! bouquet
Скрит текст:
Съпругът ти не усети ли миризма,че да те предупреди!Аз понякога ако забравя,ММ ми вика от др.стая! Joy

Сутринта довърших Парчетата,който започнах снощи.След обяд имаше тенис с Гришо,тупах и се изкъпах! Peace А сега започвам да гледам ВО и футбол едновременно! Laughing Peace

# 622
  • Плевен / София
Сиси, относно твоите неволи с котлона....май ще трябва да ти спрем достъпа до бг мама, когато дамакинстваш Whistling Joy Joy Joy
Скрит текст:
Злати Hug

http://www.vbox7.com/play:a624d4c948

# 623
Сиси, относно твоите неволи с котлона....май ще трябва да ти спрем достъпа до бг мама, когато дамакинстваш Whistling Joy Joy Joy
Скрит текст:
Злати Hug

http://www.vbox7.com/play:a624d4c948

Слънце, страхотна си. Къде го намери това снимченце, че и бебето се моли да няма фейсбук.  Голяма работа сте.
Ти ме разсмя от сърце и душа.  Толкова е оригинално.  Добре, че има зевзеци, та да ни зареждат с положителна.

За котлона.

Скрит текст:
Съпруга ми в петък го изпратих с автобуса за София - болница Токуда - Кардиолайф.
Нали има 4 операции  със стендове  по артериите на сърцето.  Отиде там, за контролен преглед - една година от  четвъртата операция. Петък и събота е бил там, за да му направят  изследванията, за да му дадат протокол  за хапчета. Махнали са му ония - дуоплавит, а са му дали други - чешки.
Та човека си дойде снощи в  20 часа. Тази сутрин му казах да не става до обед, защото не е спал предната нощ.  Така, че той  беше  в  спалнята, а аз в  кухнята. И така стана работата, ама нали няма поразия, а и котлона е с ток, не е на газ.

# 624
Здравейте момичета  Hug
Приземих се у дома  Peace
Скрит текст:
Откакто Боби ни разказа случая с бабчето наблюдавам шофьорите...Днешния беше много приятен и забавен човек. Направи ми впечатление на почивката, че обиколи автобуса и провери багажните отделения...След това брои хората и се оказа, че една заспала млада дама я няма...Ходи да я търси в барчетата...Намери я...Човека, когато спря каза 20 мин почивка...Тя разбрала, че автобуса ще тръгне в и 20...и се размотава като муха без глава....Ако беше някоя баба като мен - простено й е...Ама това е младо момиче...за пръв път ли пътува, че не знае, че почивката е 20 минути....Както и да е...Със закъснение стигнахме живо здраво....
Благодаря на всички за споделеното, за преводите, за снимките и за всичко  Hug
Сиси и аз очаквах с нетърпение да разбера какво разказа Селма   newsm10
Как щеше да запалиш къщата  newsm78
Скрит текст:
Забрави котлона ли  Thinking Абе жена...настройвай си алармата на телефона - откакто изгорих две тави и една тенджера, защото нямах обоняние и не усещах, че се готви ядене, започнах да си настройвам алармата през 15-20 минути да проверявам...и ако е необходимо на по-малко минути....Когато съм във форума времето неусетно минава и стават белите....

Преведена е и втора част на ВО....

Висше общество еп.17 Бг.суб. 2/2

http://www.vbox7.com/play:728d06cb9a&p=playlist&id=2204249&order=date

Слънце, остана съвсем малко.  За Дениз и вестника с Рахмито.

За котлона.

Скрит текст:
Аз си пиша тук, търся си в Гугъл какви ли не думички, гледам правописа им, за да не сгреша някоя дума и т.н.  Първо бях  сложила на котлона чайника с  водата, за да заври. Той чайника си ври и ме чака, ама аз си чета тука. Ама пък и да видя програмата на телевизията, че спряха на никакво место  сериала "Версай". Хайде - чайника кипи по котлона, станах, махнах чайника и изключих  котлона, защото не бях готова с месото - трябваше да го измия. Да, ама като съм махнала чайника, въобще не съм видяла, че  съм изпуснала вестника върху котлона. И вече пиша  в  темата и по едно  време много мирише на изгоряло. Като погледнах - вестника почти изгорял и паднал върху  плочките, а там е  месото. Представяте ли си....шибана работа.   Ама нали няма нищо  лошо - майната му на всичко.  Важното е на мен да ми е добре тук с вас.  
  Преди 2-3 седмици си влизам вечерта в 5 часа от работа и както винаги - чантата, един плик с хляб, друг плик с 5 домата, друг плик с  6 броя райска ябълка и вестниците.  Ами много просто - отварям си хладилника, слагам си плодовете и домата, както и  вестниците и готово.  Вечерта търся вестник - няма. ами сега къде са вестниците - та беше търсене, беше ровене,  чак на сутринта когато отворих хладилника за да взема прясното мляко за капучино, те - вестниците си стоят в хладилника и ме чакат.
Ани, такива ми ти работи. Шантави работи, ама пък ми е хубаво. Сега като погледнах снимките на Боби и веднага ми   светна  чевията.  Това е то. За много жени е нещо непонятно нашето приятелство, ама за нас е  много.

Хайде да привършвам с превода, защото искам да изгледам и ВО.  Просто съм ненаситна.

Сиси
Скрит текст:
не се притеснявай! Всичко е от ЕГН-то! Нали няма големи поражения, а най- хубавото е, че ти си добре! И аз като теб много неща не поставям, където им е мястото! И после ги търся. Но това е от химиотерапията - просто ми промиха мозъка. Но нали съм жива! И аз преди 2 месеца вероятно съм изхвърлила 20 грама златни монети, наследство от баба ми / пазих ги вече толкова години/, но здраве да е.  А разбрах когато ги потърсих за да ги дам на децата. Тези неща се купуват или се възстановяват, но здравето с нищо не се заменя! Бъди жива и здрава!

# 625

Сладури, нещо ще ви питам - някъде съм чела при рускините вероятно от м. юни - кога беше сватбата на  Ебру  Озкан - нали тогава беше - та на  сватбата на  Ебру  Еркан през цялото  време е танцувал и непрекъснато е бил  шоумен.  Все чакам да постнете снимки от  тази сватба ама нищо не слагате.
Питам ви - може ли някоя от вас да  пусне някакво видео от  сватбата или пък някакви  снимки.
Предварително ви благодаря.  Обичам ви.

# 626
  • Стара Загора
wavey wavey wavey момичета Heart Eyes
И този ден свърши и дойде ред да седна пред компа(преди лягане)

Ани Hugдобре си пристигнала у дома Grinning

Скрит текст:
този път командировката ти беше кратка Wink

М/у другото,ходих да видя бабчето и разговарях с лекаря,който я е оперирал Simple Smile
Бабето е добре PeaceОтрязали са и половината ходило на левия крак и малкия и големия пръст на десния ooooh!
Лекаря каза,че ще може да ходи доста нормално,без помощни средства(патерици,протези,бастуни) Praynig
Сина и дъщеря и са я накарали да съди шофьора и да иска парично обезщетение Naughty
Говорих и с шофьора.Дал е показания в полицията,и са му казали,че може Държавата да не го съди Praynig

Злати HugГости HugЛу Hug

Сиси Hugкогато беше сватбата на Ебру Озкан,Злати беше постнала доста снимки от събитието,но ти или не си ги видяла,или си забравила smile3503

# 627
Цитат
Сладури, нещо ще ви питам - някъде съм чела при рускините вероятно от м. юни - кога беше сватбата на  Ебру  Озкан - нали тогава беше - та на  сватбата на  Ебру  Еркан през цялото  време е танцувал и непрекъснато е бил  шоумен.  Все чакам да постнете снимки от  тази сватба ама нищо не слагате.
Питам ви - може ли някоя от вас да  пусне някакво видео от  сватбата или пък някакви  снимки.
Предварително ви благодаря.  Обичам ви.
Ох,Сисиии Hug,какво да те правим не знам! Joy

Добре,че Боби Hug Heart Eyes е наминала и ме е отменила да повтарям снимки! Joy

За всяко ново събитие пускам снимки! Laughing Поне за Парчетата е така! Peace За Хатидже и Йозджан ме изпреварват! Wink Peace

От мен да мине,караш ме да пиша по нощите! Joy hahaha

Боби,
Скрит текст:
Хубаво е,че бабето се е разминала с по-лошо!Но за шофьора,ако го осъдят! ooooh!

# 628
Момичета, развеселихте ме по нощите  Grinning
Сиси, присъединявам се към момичетата - всичко е от ЕГН-то мила. Но има и друго...форума - и аз заради темата си изгорих тавите...Като се отплесна загубвам представа за времето. Другите момичета не знам как са...
Но пък толкова ми хареса написаното от Лу  Hug Не трябва да се кахърим за нищо. Важно е да сме живи и що годе здрави, да сме полезни за себе си и близките си - да не сме им на ръцете.
Злати, Боби спомням си, че Злати беше слагала снимките от сватбата на Ебру-Дилара....Харесвам играта на Ебру, но не съм й голяма фенка, за да се вълнувам от сватбата й - сватба като сватба....Едва ли и теб Сисони те вълнува сватбата на Ебру...Ти искаш да гледаш Еркан....Сори ама не мога да ти помогна  ooooh!
Боби
Скрит текст:
Ако няма други усложнения бабчето се е отървала сравнително лека. Дай Боже да е жива и здрава и да си изкара старините...Но сигурно ще съди шофьора и ще го осъди....След като сина й иска обезщетение....Така е...всички грешки, които допускаме от невнимание в работата ни се плащат.....За жалост това важи само за простосмъртните...а не за богоизбраните....
Командировката ми беше кратка, защото ходих на преглед с предварително записан час. Трябваше да отида в понеделник...Но сина ми е тръгнал за командировката във вторник след обяд, за да може да заведе сутринта малкия на ясла....стигнал е по нощите...за да бъде за сряда на линия....А аз тръгнах от тук в сряда сутринта, за да мога вечерта да взема детето от яслата...защото снаха ми сутринта е отишла по-късно на работа и вечерта се върна по-късно...Голям разчет беше направен....Това дете има две баби, но....вече година само аз пътувам постоянно....Както и да е...Ако трябва заради детето ще ходя и по два пъти в седмицата ако се наложи.....Дано да е здравичко само.....

Започнах да гледам ВО...Пак не съм съгласна с Гости  Grinning, но няма да й опонирам. Както на времето аз бях нарочила Кахраман и никой не можеше да ме убеди в противното, дакато на изгледах внимателно втори път първи сезон. Така и аз не мога да убедя никой, че не е точно така....Няма да се опитвам и да го правя.
Според мен Керем не е предал Джансу. Независимо какво казва тя е неговата любов. Да, сега се държи зле с нея, но тя си го заслужи. Изобщо не очаквах, че Керем ще падне на колене пред Джансу и ще я моли за извинение....Защото тя го лъжеше, независимо от причините, които е имала. Тя лъжеше всички и късаше мостовете и отблъскваше подадената ръка.....Мерт каза на Джансу, че Сюрея няма да приеме Керем и за нея най-лесното беше да си тръгне...а не да се бори за любовта си....Така, че не оправдавам изобщо Джансу....
А това, че Керем ще подкрепя сестра й, а ще върви против Джансу - не го разбрах така. Керем започна една игра, за да заблуди бозавата змия Бегюм....

По-късно ще видим, че Керем ще каже същото на Метин....
Но да не пропускаме какво каза на Джансу....

Според мен, наистина Керем тук е искрен и винаги ще подкрепя Джансу....Но за да може да го направи трябва да приспи бдителността на злобната й сестра и да получи от Метин благословията да действа.....Да му се довери....
Все пак Керем е никой. И ако Бегюм реши да го удави ще го направи много лесно.....

# 629
Излязъл е фрагмана на 18-ти епизод на ВО...
С руски субтитри...
https://vk.com/yukseksosyetefan?z=video-83475167_456239733%2F515 … _-83475167_253919

Цитат
ㅤㅤ — #quoteandart@yukseksosyetefan ›› цитаты из сериала и арты: 

— Ты не думаешь что эта может быть судьба?
— Я тогда был ассистентом, а ты продавцом... Это осталось в прошлом.

Общи условия

Активация на акаунт