Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 383
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Сиси Hug,благодаря! bouquet

smile3524

# 601
Злати  Hug Сиси  Hug благодаря за преводите  Hug

New!!!Νέα !!!Hatice και Berguzar στις Κάννες !!!!
нови!!! нови!!! хатидже бергюзар и кан!!!!

# 602
Добро утро

Да започнем деня с аромат на кафе, много хубаво настроение, приятни срещи, прекрасни изненади и много любов    Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Снощи не свърших нищо - ударих го на приказки с дъщеря ми и то станало среднощ....Но здраве и живот и днес е ден....

Цитат
— И я по тебе очень соскучилась.
— Соскучилась? Джансу, что происходит?
— Может, выпьем кофе?
— Хорошо, можно. Видно, что ты совсем сошла с ума. Хотя бы в последний раз увижу тебя.
— Хорошо. Давай встретимся, но у меня есть совещание. Мне прежде нужно это уладить. Можно я потом позвоню?
— Хорошо, ладно.
— Хорошо. Я тебе тогда потом позвоню. Целую много.

Thinking Thinking Thinking

# 603
             Добро утро, мили сладурчета. Приятен ден. Всичко хубаво.     Ани, Злати, благодаря за кафенцето, снимките и подсказките.
                   Малко ще  попиша докато ми заври водата на котлона.  Ще готвя манджа и ще пускам прахосмукачката. Пералнята се върти.

# 604
                                  Продължавам от  снощи.

Селма е на яхтата на  Джихан.  Сама.

# 605
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,вече ни е пуснала кафето! Laughing

Сиси Hug

Пак го няма преведен озета!Не го пускат както преди,където са снимките! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 606
  • Стара Загора
Добро късно утро,момичета Hug Hug Hug

Пожелавам ви прекрасен, щастлив и много усмихнат съботен ден!
Бъдете заобиколени от хора, които ви обичат и карат да сияете от щастие... Усмихвайте се повече, имайте красиви мисли, ... и не забравяйте, че човек е щастлив, когато сее щастие!
Незабравим уикенд за всички вас...  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart                                                      
Ани Hugмерси за кафето и пожеланията Heart Eyes

Сиси Hugмерси за преводите Heart Eyes
Неуморна си... Grinning

Злати Hug
Миналия път попаднах на озета съвсем случайно Thinking
Днес,като ми остане време пак ще се поразровявя... Peace

# 607
      Сладури, преди малко щях да запаля  къщата.  Моля да ми простите.
      Боби, здравей, добре дошла.

Сега - започвам да пиша  за   дългите  разкази на  Селма.  Това е то - икономическата война между фирмите.
                                   За мен е много интересно, тъй като аз покрай счетоводството върша и   тази административна и финансова част.
                                   Подписвам  договори, участвам в съставянето, подписвам всякакви финансови и други документи, та дори и юридически.
                                   В по-малките фирми нямаме юрист  консулти, ние я вършим тая работа.
                                   Та....ако нещо ви е интересно  можете да ме питате. Каквото знам ще ви отговоря изчерпателно.
                                   Не разбирам от инженерство, от медицина, от ботаника, от химия, физика, английски, ама от това разбирам.

Продължавам от пост №   604.

Селма е на яхтата на  Джихан.  Сама.  Чака.  Джихан пристига.

Джихан - Добър вечер. Ние не се  познаваме.
Селма - Да, но аз Ви  познавам.
Джихан - Какво правите на моята яхта ?

Селма  -  Дойдох да поговоря с Вас, г-н  Джихан.  Мола Ви,  вземете ме на  работа при Вас.
                 Аз искам да работя с Вас.
                Харун  Ергуван   унищожи  мъжа ми.  Аз  искам да унищожа  Харун  Ергуван.
Джихан  -  Г-жа  Селма, мен не  ме  интересуват Вашите желания да отмъстите на Харун Ергуван.
                  Друго какво сте намислили?
Селма - Това го правя, защото  Харун планира и Вас да унищожи, както и съпруга ми.
               И докато не Ви унищожи  той няма да спре.
Джихан  - Този разговор ще вземе обратен  подход.

Селма  -  Вие не ми вярвате, помислете само какво сте загубили откакто  Харун отново    се  появи  във Вашия  живот
                 Харун се ожени за Вашата съпруга. Сега   живее в в  Вашия дом.
                 Вашата дъщеря  Хазал  живее с  него. Ще Ви вземе всичко, което притежавате. И   трите Ви деца ще вземе и фирмите ви ще вземе - всичко,
                 което притежавате ще го вземе.

Джихан - нашата  компания има отдел "Кадри".  Вървете там да питате за работа.
Селма  -  Харун  Ергуван унищожи  живота на  моя мъж.
                 Аз искам да унищожа  Харун  Ергуван.
Джихан  -  Г-жа  Селма, не ме интересува Вашето желание да отмъстите на Харун и защо изведнъж  сте  решили ?

Селма - Аз искам да Ви кажа това: Компанията  Дарк  Блю изгуби  своя дял на  пазара с 2 %  заради непрекъснатите грешки, които допуска, защото Вас Ви няма там.  Само си помислете -  кой е източникът на тези.....   уж  грешки?  Това е целта на Харун Ергуван.
                Защо не си помислите - кой управлява акцийте на  жена Ви - 20 %, ами акциите на  Озан, които  Харун купи по най-нечестен начин чрез Джандан и Майде - 10 %, и към това прибавете  акциите на  Хазал, които също управлява  Харун - 10 %.  И  какво става - Харун ще превземе компанията Ви с тези 40 %.
               Вие как така   сте сигурен, че Харун използва Вашата дъщеря  за добра кауза??  Вие сигурен ли сте, че Харун не използва Вашата дъщеря  и сина Ви  с користни  цели, лоши цели - да Ви  унищожи??
                Аз ще Ви задам още един  последен  въпрос, г-н  Джихан.
                Как Вие си мислите, как така Харун  Ергуван  от последен  бедняк, който няма пари и за храна за един съвсем кратък период от  няколко  месеца натрупа огромно богатство?  От  къде  дойдоха  милиардите долари на Харун  Ергуван ??  Замисляли ли сте се??
               Моля Ви, отговорете ми - Харун Ергуван в края на крайщата обича ли  Вашата  жена?
               Или той има една единствена цел - да вземе жена Ви от Вас и Вие да загубите и нея??
               Харун е болен,  много е болен, от психически болести и като изпадне в  депресия  става неконтролируем.

Харун    Ергуван е  един  злокачествен  тумор,  г-н  Джихан.
              Той  обвива всичко около себе си, притиска го, удушава го и после го поглъща.
               Харун погълна  и много от  Вашата чест.  Взе Ви съпругата, къщата, написа я на себе си, вгнезди се в  главата на Вашата дъщеря Хазал.
               Харун постепенно поглъща и  Вашата  компания.
              Нима Вие няма да спрете този скрит  враг, този злодей.
              Г-н  Джихан, на края ще останете без  свидетели за това, как Харун унищожи  Вас и Вашата компания и Вашето семейство.
              Това е целта на Харун,  г-н  Джихан.

Джихан  -  Г-жа  Селма,  да предположим, че Вие сте права, но как аз да Ви се доверя на Вас?
                  Аз от  къде да  знам, че  Вие не работите за  Харун  Ергуван?

От тук  Селма  напусна яхтата и  отиде при  Харун  Ергуван.  Влезе при него.  Те много добре се познава още от преди много години.
Харун  -  Селма
Селма - Здравей, Харун.
Харун - Какъв вятър те довея тук?  Колко години не сме се виждали?
              Ти си все такава красива, изтънчена и хубава жена.
Селма - От 10 години. Благодаря. Ама и ти не си се изменил
Харун - С какво съм  задължен  на твоята визите ?
Селма  -  Джихан  Гюрпънар  ми предложи  работа.

Харун - учуден - Не разбрах,....Джихан  Гюрпънар???
Селма - Бившият съпруг на твоята  жена.
              Не знам той как ме е намерил?? Как ме е  харесал??
              Но, както и да е - той се свърза с  мен. Повика ме на яхтата и ми предложи  работа във неговата компания.
Харун - Ама каква  работа??
Селма -  По  моята  специалност, нали съм  банкер. Той иска да работим с него  заедно.
Харун  -  Какво??
Селма - той подробно не ми каза.  Но ми се струва, че той си мисли, че аз знам твърде  много  в  банковите операции.
               Даже си мисли, че аз знам  твърде много за теб.
              Интересно, нима  Джихан  Гюрпънар планира да те унищожи теб,  Харун??

Харун - Ти да не искаш  благодарности за предупреждението??

Селма  -  Не!!!....Аз дойдох при теб с предложение..
                 Харун, дай ми  2 пъти повече заплата, отколкото ми предложи  Джихан и аз ще  работя  за  теб.
Харун - Защо аз трябва да правя  това??
Селма  -  Защото ти на мен си ми длъжник.
Харун - Аз на теб  нищо не съм ти  длъжен, Селма.
Селма  -  Сигурен ли си , Харун ??

Сега спирам за малко. Искам да ви пиша, че има много още от  разговора между  Джихан и Селма.  Той е по-нататък.  Много е важен - как съпруга й  Харун е изпратил в затвора и как той се е самоубил там.

# 608
  • Стара Загора
Сиси Hugголям си сладур Grinning Heart Eyes
Как така щеше да запалиш къщата? ooooh!

Озета за 77 серия на "Парчетата"

Отдаст ли Маиде нож?
Озан и Джихан, ставшие свидетелями телефонного разговора Хазал с Маиде-ханым, сразу же направляются в особняк. Хвазал признается, что это она убила Озгюра. Джихан захочет в ту же минуту сдать Хазал в полицию, но Дилара воспрепятствует этому. У Хазал нет другого выхода, как сбежать... Джихан просит у Маиде-ханым нож, которым было совершено убийство. Подошел тот миг, которого Маиде-ханым ждала много лет...

Асуман подвергается нападению
Болезнь Джансу и ситуация с Хазал сближает Джихана и Дилару. Харун с трудом терпит такое положение вещей, к тому же, он должен справиться с криками Асуман. Асуман, которая сотрудничает с Джандан подвергнется нападению в ее доме. Некому помочь Асуман, которая находится в отчаянном положении.

У Дениза проблемы
У Джансу болезнь быстро прогрессирует. Она находит своих родственников и выясняет, что это генетическая болезнь. Джансу просит родственников скрыть эту информацию, потому что она даже ценой своей жизни готова родить этого ребенка. Дениз узнав, что Бурхан бей использует Озкана, захочет помочь Озкану, но навлечет на свою голову большую проблему...

# 609
Боби Hug,благодаря за пожеланията и озета! bouquet

Сиси Hug,какви ги вършиш? Laughing Благодаря за превода! bouquet

Става интересно в Парчетата!Селма тъче на два стана!От озета разбрах,че Джансу ще разбере от близки,че болестта и е наследствена!Как пък ги откри преди Озкан! Peace

# 610
# 611
                                Бързам, защото е много  важно.  Продължавам от пост 607.

Джихан и Илдъръм.

Джихан - Аз не мога да разбера каква е работата, защото не познавам Селма.  Не мога да й  вярвам,.
                  Но това, което тя ми каза ме безспокои, каза ми, че Харун иска да ме унищожи мен, че е завладял разума на моята  дъщеря Хазал.
                  Смяташ ли, че тя може и да е права.

Илдъръм  -  Ами, той живее в една  къща  с  Хазал.  Ще  трябва да обсъдим всичко.

Сега - тук пак да се намеся аз.  След като Рахми уби  Айше като, че ли бомба е паднала върху  мозъка на  Джихан.
                     Как така Джихан се съмнява в приказките на  Селма?  И аз се чудя.  Ами нали, във втори сезон, когато Харун отиде при  Джихан в  неговия офис и му предложи да се сдобрят, да заровят томахавката....тогава  Джихан категорично му отказа.
                    Харун се вбеси и в прав текст му каза, че ще го унищожи напълно. Всичко ще му вземе  всичко, което има  и  ще го срине.
                   Хайде де....Джихан нима тези думи не ги  помни???
                   Пак грешка на сценария, но аз пък си мисля, как така Еркан да не си спомня какво е   говорил с Харун, че Селма да му го казва??
                   Тези актьори дали не се изморяват  много на тези снимки?  Снимат от сутрин до вечер, че дори и през  нощите и толкова ли са изморени???
                   Не ми е ясно.

Събранието на борда  на Директорите  на Дарк  Блю.  Хазал е там, защото и тя е  акционер и е член на Борда.
                                        Скараха се с Хазал, защото не е дала залата за конференции  на фирмата на г-жа  Гюлай.
                                       В този момент  влезе  Джихан. Присъства на кавгата.  Джихан я съветва като Директор и като баща.
                                       Разказа й играта, като в подсъзнанието си мислеше, че  Хазал  играе  ролята на  подставено лице на Харун Ергуван.
                                       и Джихан и  Озан застанаха с такова впечатление и накрая  Джихан каза на  Хазал.
 Джихан  -  Хазал,  дъще  реши  този  въпрос с г-жа   Гюлай, да и се извиниш и да я помолиш за прошка, в противен  случаи да си подадеш оставката и да напусне  Дарк  Блю.   С една дума  да се уволниш  сама.
                                Чак тогава  Хазал  разбра  какво е направила.
Хазал  -  Но как така, татко?  Как да напусна  компанията??....  Защо??......
Джихан  0  Както си сбъркала и си направила грешка, така и ще я поправиш,  иначе си извън  компанията.
Хазал  -  Татко,...
Джихан  -  Хазал,  излез  навън. Оставаме без теб.
Озан - Хазал, хайде излизай  навън.  /Хазал излезе плачейки/.
            Можеш ли да си представиш  колко е угодно на  Хазал да  ни предаде..
           Обаче, не ми е ясно Хазал  какво  крои с Майде?   Всеки ден говори с нея. Ходи у тях. Защо ??2
           Татко,  аз  това и по-рано ти казах, ама ти не ми вярваш....  Хазал вероятно изказва нашата работа тук в  компанията на Майде.
           Тя прави  промишлен  шпионаж.
           Татко, бях ти доказал по-рано  и още ще ти докажа, за да разбереш  най-после.

Джихан  -  Докажи ми, сине, много те моля, докажи ми!!!  Тогава ще повярвам на всички твои  думи.
                   Разузнай цялата истина, свързана с  Хазал и  Майде и ми докажи........ и на  Хазал го докажи.

Хазал в  коридора върви и плаче.  След нея е Митат.

Митат  -  Хазал /тя не спира, върви/  Хазал,....Почакай ме....ще отидем  заедно  двамата.
Хазал  -  Защо?
Митат Аз няма да те пусна  да идеш  сама.
Хазал  -  Не е необходим.
Митат  -  Необходимо е.

Хазал и  Митат отидоха при г-жа  Гюлай.

Асу отива в един  автосалон, за да си купи  кола.  Хареса си една кола. Струва  376 000 л.
                         Асу  звъни на  Харун по телефона.  Харун,  Дилара и  Алаз  се хранят в един ресторант.
Асу  -  Харун, можеш ли да ми  дадеш  400 000 л.
Харун - Защо са ти  400 000 л.
Асу - За да си купя една кола......  Няма да ползвам все такси.

Дилара чу и взе телефона от  Харун.  Говори с  Асу.
Дилара  -  Какво искаш?
Асу  -  Аз дойдох в автосалона.  Искам да си купя  кола.
Дилара  -  Ти си решила да си купиш за себе си  кола за  400 000 л. и си позвънила на  Харун??
Асу  -     Какво са за вас  400 000 л., не са  много пари,  Дилара.
               Не преувеличавай.  Вие за няколко месеца  харчите  много повече от тези пари.
Дилара  -  Асу, работата не е  в  парите а е в твоето  безразсъдство.
                 Как можеш да звъниш  на  Харун  и да му искаш  400 000л.  Коя  си ти?
Асу  -  Какво от това,  Дилара?   Какъв е  проблема ти ?
            Нима ние с  теб не сме сестри?
           Нима сестрите не са длъжни  да се поддържат една друга ??
           Аз се разболях да се возя в  такси.
          Ти как можеш да бъдеш  толкова  спокойна,  ако ти беше в  моето  положение ??.....И ако аз да бях те   наблюдавала   отстрани??

Дилара  -  Не говори глупости, Асу!!  Ти и един  грош  не би  ми   дала  на мен.

Асу  -  Прости ми, че се   надявах на вашето  благородство и  ви помолих  за  услуга.
           Дилара, да закрием тази  тема и да  забравим.

Дилара  -  /на Харун/  Как може  Асу  така да се държи с теб??  Тя, сякаш ти  проси  100 л.
Харун  -  Не се разстройвай,  любима, не обръщай  внимание на този инцидент.
Дилара  -  Харун - как  мога да не обръщам  внимание на това?
                 Асу  целият си  живот  така е живяла, без да мисли какво прави, как го прави и с кого ги прави.
                 И сега в момента продължава да ни използва....Защо трябва и това да  търпим??
Харун  -  Защото    Асу няма нито един  грош, тя е в безизходица и защото тя е  твоята  по-голяма сестра.

Б.М.  Не знам защо и откъде си мисля, че  Дилара е по-голямата сестра, а сега  Харун казва,   че  Асу е по-голямата, а Дилара е по-малката сестра.

Дилара  -  Тогава нека да си уреди своя живот.
                  Защо Асу нищо не работи?
                  Аз така и така й изплащам  всичките  й  кредитни  карти.

Нима ти не разбираш колко пари  Асу  харчи??
                  И  всичко това го плащам аз.
                  Защо е необходимо да прави това?

Харун  -  Любима, не си струва за това да се ядосваш?
                Ще се разберем и ще решим  въпроса.
Дилара - Асу от къде събира смелост  да ти  звъни?   Кажи ми ??
                От къде намира  смелост да ти проси такава голяма сума пари. Мисли си, че ти ще й   ги дадеш??
                Как смее, Асу, колко е близка с  теб??  Ти прекрасно  ме  разбираш.
                Харун, аз на теб  колко  пъти ти казах да държиш  Асу на разстояние от теб, от нас?
               Ако ти й се отдадеш на нея,  така и ще стане.  Ще те завладее.
               Защо ти не ме слушаш мен,  Харун ??
               Дръж се на разстояние от  нея.  Не я допускай до себе си.
Харун  -  Любима, добре....

продължавам:

# 612
  • Стара Загора

# 613
Здравейте момичета  Hug
Приземих се у дома  Peace
Скрит текст:
Откакто Боби ни разказа случая с бабчето наблюдавам шофьорите...Днешния беше много приятен и забавен човек. Направи ми впечатление на почивката, че обиколи автобуса и провери багажните отделения...След това брои хората и се оказа, че една заспала млада дама я няма...Ходи да я търси в барчетата...Намери я...Човека, когато спря каза 20 мин почивка...Тя разбрала, че автобуса ще тръгне в и 20...и се размотава като муха без глава....Ако беше някоя баба като мен - простено й е...Ама това е младо момиче...за пръв път ли пътува, че не знае, че почивката е 20 минути....Както и да е...Със закъснение стигнахме живо здраво....
Благодаря на всички за споделеното, за преводите, за снимките и за всичко  Hug
Сиси и аз очаквах с нетърпение да разбера какво разказа Селма   newsm10
Как щеше да запалиш къщата  newsm78
Скрит текст:
Забрави котлона ли  Thinking Абе жена...настройвай си алармата на телефона - откакто изгорих две тави и една тенджера, защото нямах обоняние и не усещах, че се готви ядене, започнах да си настройвам алармата през 15-20 минути да проверявам...и ако е необходимо на по-малко минути....Когато съм във форума времето неусетно минава и стават белите....

Преведена е и втора част на ВО....

Висше общество еп.17 Бг.суб. 2/2

http://www.vbox7.com/play:728d06cb9a&p=playlist&id=2204249&order=date

# 614
                                                        Продължавам от  пост №  611.

Асу при  Джандан.   Хайде....разказва надълго и нашироко кавгата с Дилара, поизмисли си още нещо и стана  интересно.
                              Асу казва, че  Дилара толкова много я мрази, че ще я изгони от  къщата.
                             Асу каза, че  Дилара я ревнува даже и от  мъжа й.
                                         Асу ще работи с  Джандан.  Двете ще пренасят  крадени и фалшиви  бижута от Америка и ще ги продават на  мустакатия  бижутер. /забравих му името/.   Двете отиват пак в оная  дискотека, където е неговия  офис.
                                       В същата дискотека  са Озан и Еге. Озан му казва, че иска да разбере разговорите на  Хазал с  Майде.
                                       Еге му каза, че има такава програма, която подслушва тел. разговори да отидат в офиса му и да я инсталират.
                                       Момчетата станаха.
                                       Озан погледна хората на втория етаж и тогава видя  Асу. Жалко, че не видя че  Асу е  с  Джандан..  Ще ги срещнат  накрая.

Харун и  Селма  в   неговия  офис - много  важно !

Харун  -  Ако аз те взема на работа при мен,  ти  какво ще  правиш??
Селма  -  Всичко, което кажеш.  Знаеш, че мога да работя всичко. Нали някога работихме с  теб.
                Аз бях  Директор на една  банка в  Дубровник. Мога и сега да работя това.  Кажи какво искаш да работя?
                За мен няма  значение какво работя.
Харун  -  Каква заплата  ти  предложи  Джихан??
Селма  -   15 000 щ. долара.
Харун  -  Мисля си, за такава вълшебница в  областта на финансите и банките  каквато си ти е малка тази заплата.

Селма  -  Аз също  така смятам, че тази  сума е малка.
Харун  -  Аз ако ти дам  30 000 щ. долара?
Селма - За секретността или за работата ?
Харун  -  Тогава утре в 8 часа да си тук и ще  си говорим още допълнително.

Селма  -  Договорихме ли се??  Аз съм  съгласна, но аз искам да съставим  трудов  договор.
Харун  -  Тоест, ти не се доверяваш  на  моите  приказки.

Селма  отива  при  Джихан.  Носи една папка с  трудовия  договор, надлежно написан, подпечатан и подписан.

Селма  -  на  Джихан  -   г-н  Джихан, това е договора ми с  Харун.
                 Сега Вие  вярвате ли ми или не??

Джихан  -  30 000 лири /Тук или рускините са сбъркали при превода - не са лири, а щ. долари,   или пък  турците а  сбъркали като са го  снимали./
                  Това е много  добра  заплата.   Работете за  Харун.

Селма  -  г-н  Джихан, моята цел не е  добрата заплата......  Моята цел е да  унищожа  Харун  Ергуван.
                 Това искам да направя....... парите  не са   важни  просто са ми безразлични.

Джихан  -  Добре, Вие  помислили ли сте как   ние двамата  можем да си сътрудничим ??
                  Ако искате като за начало ми разкажете   как Харун е унищожил  Вашия   мъж ??
                  Ако аз  повярвам в  това, то  ние с  Вас  ще се  срещнем  още  един  път.

Селма  -  Това ще ви го  докажа по-лесно, ако дойдете с  мен и аз да Ви покажа документите.
                 Вие можете ли  сега  да дойдете с  мен ??

Офис   на  фирма.  Стая  - архив, какъвто е и моя. Рафтове,  Папки  - дела,  прахоляк.
                                Селма носи  един  кашон   от  Офис Уан, пълен с   пластмасови  папки с  машинки.  /като моите/
                                Сложи го на една малка масичка.  Започна да вади папките  една по една.

Селма  -  Тези папки  са  истинското  лице  на  Харун  Ергуван.
                 Вие навярно си мислите как Харун, който  преди  много години откри  едно  бедно, съвсем обикновено  кафене  в  Дубровник ??
                 И как  така  този  бедняк, който ходеше със скъсана риза и закърпен  панталон  за  едно много кратко време - няколко  месеца   стана толкова
                 богат.
                 Тук в тези папки са всичките  негови  престъпления на Харун, които престъпления  той  преписа на  моя  мъж.
                 Тук на тези  дискове /- показва  5-6  диска, надписани/  са  всичките  парични  преводи  от  мръсните му пари от  контрабанди и наркотици.
                 Тук са  подставените  му  компании, които използваше  за трансфер  на  милионите долари, които печелеше  от  продажба на оръжие   тридесеторно    по-скъпи отколкото ги е взел  и откраднал.
                 Тук на този диск   са подставените  компании, които откри в Белград, Дубровник, Виена, Варшава,   Бахрейн,  Дубровник.
                 Всички мръсни пари от наркотици, оръжия, убииства, контрабандни   стоки  минаваха  през   банката  и чрез подставените   компании  той натрупа  богатство, разно на  20  милиарда   щ. долара.

Джихан  -  Вашият  мъж  се  казва  Алихан  Пак ??

Селма  -  Да, Алихан Пак  се казваше.  Той се самоуби  в  затвора  в  Дубровник.
                 Моят мъж  преди  10  години  беше   Директор  на  първата  компания  на  Харун,  регистрирана пак в окръжния  съд   в  Дубровник.
                 Тази компания се казваше  "Майзен  Корпорейшън ".
                През тези  времена  Харун  прекарваше чрез подставените компании почти на цяла Европа, а на Балканския полуостров изцяло  изпираше  парите от  незаконните действия на мафията.  Така   Харун стана най-големия  мафиот на Европа.  Много други мафиоти се опитваха да го  убият, но не успяха.
                 Но тава ние с  моя  мъж не знаехме.  Моят мъж  мислеше, че работи  в  правова  компания.
                Аз в същото това време бях  изпълнителен  Директор на една    международна  банка,  която имаше 2000 филиала и   клонове  из  Европа и Азия, дори и в офшорните зони.
                Така група компании направила  конференция, за да сложи край на   изпирането на  трафика в сивия  сектор на парите в  брой.
                 Харун беше категорично  против.  Така останалите стигнаха до полицията.
                 Когато полицията дойде при нас, те намериха  купища  документи с подправени  подписи.
                Тогава  Харун   преписа  цялата  своя  вина  върху  Моя мъж - Алихан.

И за това, че обвиниха  мъжът ми  в пране на  пари и мошеничества в  особено  крупни, огромни   размери  го вкараха в  затвора.
                Аз, като директор на международна  банка попаднах  в  черния списък. Бях уволнена и моята работа  приключи.  Край....
                Освен затвора, ние получихме  още и глоба за астрономическа  сума.
                Така се наложи  да продадем  абсолютно  всичко, което имахме.   Всичко дадохме на  държавата и на адвокатите.
                Останахме без пукната пара.
                Нищо не си  помогна.  Не успяхме да освободим  Алихан от  затвора, той не успя да докаже, че  подписите му върху всички документи  са  фалшиви, а не негови и че той не е знаел нищо за подставените компании.
                 В края на краищата  Алихан завърши  живота си със самоубийство в затвора  в  Дубровник.
                 Г-н  Джихан,  тук са  всички документи,  които ще унищожат  Харун.
                Но трябва един  екип от  адвокати, които са честни, неподкупни и сериозни, за да се заемат  с  тази нелека  задача.
                И трябва  много пари. Аз самата не мога да се справя с  това.  А Вие  можете.
                На мен ми е необходим  силен и честен  бизнесмен,  който да унищожи  дявола  с  името  Харун.
                За това съм при  Вас. Можете да действате. Всичко ще Ви  помагам.

Остава още малко.  Сега ще го довърша.

Общи условия

Активация на акаунт