Звездни компромати - 301 част

• 144 831
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • София
тъжното е, че докато са вглъбени в стремежа да са красиви, вечно млади и неостаряващи, те...остаряват.
при това некрасиво, заради ранните интервенции.
и остава впечатлението за безсмисления напън.
не разбирам причината една жена да започне да се пипа преди 40+ години.

# 691
Скрит текст:

Толо фото от последния час  Wink На сватба наш крокодил...ми искам да отбележите ..чехличките кърти мивки стайлинга ѝ Mr. Green

Може да си избягала от село ..но то е в душата ти..., ако да си обиколила земното кълбо и отвсякъде по 6 куфара дрехи и обувки да си домъкнала...както се хвалеше в "На кафе"

# 692
Те всички на тази снимка къртят...  Tired

# 693
  • Mediterraneo
Ама се е вписала в пейзажа идеално, гледайки останалите около нея, няма някой да изпъква със стил  ooooh!

# 694
             Те  на този фотос като вирус са си предали естетиката, то стайлинг, то чудо....

# 695
Добре де, гледах клипчето от Мис България.
Там я представят на 24 години, а казва, че има едно завършено висше + специализация, а в момента е 5 година второ висше.
Първото висше и е 4 години, ако е почнала на 19, то на 23 го е завършила + 5 години( второто висше), то тя на конкурса е била на 28 години.  newsm78
На мен винаги ми е изглеждала по-възрастна от колкото се представя ама знам ли..

# 696
  • София
Добре де, гледах клипчето от Мис България.
Там я представят на 24 години, а казва, че има едно завършено висше + специализация, а в момента е 5 година второ висше.
Първото висше и е 4 години, ако е почнала на 19, то на 23 го е завършила + 5 години( второто висше), то тя на конкурса е била на 28 години.  newsm78
На мен винаги ми е изглеждала по-възрастна от колкото се представя ама знам ли..
Откак разделиха висшето на бакалавър и магистър хората станат ли бакалаври вече броят едно висше, магистър второ, втора магистратура трето  Laughing Пък магистратурките са по две години и така на 25 можеш да имаш 2-3 като едното нищо. 

# 697
  • ту тук, ту там
Аз мисля, че около конкурса още се тръбеше, че Антония е 79 набор, и все се чудя като чета, че била на 30 години. Не съм ровила за повече информация обаче, даже не съм проверявала какво пише в Гугъл.
А пък може и двете висши паралелно са ги е карала, ама само второто 5 години.  newsm78

# 698
  • Пловдив
Аз имам спомен, че тя учеше две неща едновременно. Покрай моя випуск го отмениха, но дотогава можеше да караш две успоредно. Беше честа практика да се учи МИО+ Право.

# 699
Първото и образование е бакалавър (4 години), второто не е било магистратура, защото магистратурата е година и половина - две. Тя казва 5-та година, предполагам е учила право, защото правото е 5 години. Т.е. има 9 години учене. Допълнително казва и че е учила в Русия (карала някаква специализация). Не се връзват нещата с годините и, поне за мен.

# 700
  • София
Аз имам спомен, че тя учеше две неща едновременно. Покрай моя випуск го отмениха, но дотогава можеше да караш две успоредно. Беше честа практика да се учи МИО+ Право.
И по мое време при определени условия можеше да учиш паралелно две и то от тези по пет години. Че и започвахме рано, някои още на 17, та до 22-23 можеш спокойно да имаш две.

# 701
  • Русе
Аз мисля, че около конкурса още се тръбеше, че Антония е 79 набор, и все се чудя като чета, че била на 30 години. Не съм ровила за повече информация обаче, даже не съм проверявала какво пише в Гугъл.
А пък може и двете висши паралелно са ги е карала, ама само второто 5 години.  newsm78

84-та пише в Гугъл. Месторождение - Пазарджик.  Peace

# 702
 Моя Емре (футболист на Ливърпул) какъв пуловер извади...Да не е от на Кание колекцията

# 703
Антония е родена 1984 година и учеше заедно със сестра ми в английската гимназия. Peace

# 704
  • ту тук, ту там
А пък може и двете висши паралелно са ги е карала, ама само второто 5 години.  newsm78

84-та пише в Гугъл. Месторождение - Пазарджик.  Peace

Да, на мен ми е ясно, че официално се тиражира версията за 84-та година, исках са кажа, че имаше съмнения още тогава, че някой някъде послъгва. Нямам представа дали е възможно да остане прикрито такова нещо, ама щом за Лили Иванова може, защо за Тонито да не може.  Laughing

Аха, ето имаме и "очевидец"! Ами още по-зле за нея тогава! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт