Отговори
# 180
  • От Луната
Зайче, за сега само сме маркирали желаната дата. Според мен може да се направи не една среща, а няколко, така, всеки ще срещне някой от групата Simple Smile Много сме, едва ли всички ще могат да са на линия по едно и също време. А и представяте ли си да се изсипем 50 мами там  Joy Joy Joy ще се видят в чудо с нас  hahaha

# 181
Синеока,честит празник!Да сте живи и здрави и много шастливи.
На някойшя от вас да са и казали пол вече?Сигурно има такива.Че аз съм в 17 гс и днес съм пак на преглед,някак си се надявам да ми каже.

# 182
  • От Луната
Miss_Bingley благодаря  Hug Flutter
Аз знам пола още от 8ма седмица ... естествено не беше сигурно (ние нали сме ин витро и док има уникален ехограф и още тогава каза че е МЪЖ), в 11 се потвърди че е мъж и че е надарен  Joy и от тогава си е все мъж  Heart Eyes всеки път явно си демонстрира атрибутите.

# 183
Нашия господинчо се показа още в 12 г.с.+4 като бяхме на БХС, миналия вторник също се показа докато АГ ме преглеждаше и потвърди че е мъж. Явно си зависи от бебо, кога ще реши да се покаже. Имам позната на която още не са и казали пола а тя вече е в 24 г.с.

# 184
Аз знам пола от 12г.с. и миналата седмица като ходих док потвърди, че ще е момченце. Зависи как е застанало, може и днес да разбереш.
За среща съм много ЗА, може ли някой все пак да ми каже страницата във Фейс и на мен?

# 185
И на нас ни казаха момченце във 15-та седмица

# 186
И на нас на БХС ни казаха момче, а после и АГ потвърди при рутинния преглед явно много момчета тази година Simple Smile За срещата предлагам да я направим някъде в по централните части на града в някой мол, аз не карам кола и експо центъра ми е много далеч и трудно бих стигнала сама до там, а и си мисля че няма да е много ок за среща защото ще има супер много хора отделно и няма да има къде да се седне. Моето предложение е за Мол София, там ходя на училището за бременни правят го в къта за хранене в една закътана част и си мисля че хем ще можем да се видим и да знаем че сме си ние защото няма много хора особено през деня, има къде да седнем който е гладен да хапне, друг да пийне, таолетни има, има и какво да се зяпа за който иска след срещата и е на по централно място. Какво ще кажете?

# 187
И аз знам пол от 14 седмица. Две девойки.

# 188
Синеока, аа направо си усещам потупвания като си сложа ръката, не балончета. Затова мисля, че и мъжът ми може да ги усете ако е в правилния момент Simple Smile
djfeq, тази процедура ми звучи страшно, радвам се, че минала безпроблемно и лесно Wink
Miss_Bingley, и аз бях на преглед в 17г.с. и изразиха съмнение за момченце (колко много момчета наистина), но не било в добра позиция, казаха да чакам другия път (20-21г.с. Rolling Eyes) И вярвам, че може и по-рано да се разбере, моята или не иска да се наеме с прогнози, или екографа й хич го няма... Crossing Arms

Аз в крайна сметка няма да пътувам до БГ, реших да не поемам излишни рискове в грипния сезон, а и наистина напоследък усещам притеснителни болки при умора. Та остана да разчитам на системата тук и да видим дали наистина края на този месец ще ми правят нещо като ФМ... че уж гледали, ама една позната каза, че не са й правили такова нещо да гледат органите на бебето. Последния път бях при друга АГ, че моята я нямаше, и тя каза, че сега било рано (17г.с. не мисля!) и другия път ще гледат това, ако имат съмнение пращат при друг специалист. Искат да кажат, че всички АГ в Цюрих са специалисти по ФМ? Колко ме разбират не знам вече, но трябва да разчитам на тях...

Добавям: Завиждам ви за плановете за среща, ще ви подкрепям виртуално! Simple Smile

# 189
  • София

На някойшя от вас да са и казали пол вече?Сигурно има такива.Че аз съм в 17 гс и днес съм пак на преглед,някак си се надявам да ми каже.

Аз още не знам пола. Другата седмица съм на фетална, надявам се да ми кажат.
Пиши и ти после имаш ли яснота.  Grinning

# 190
Толкова момчета -дано не е на война Sad..
Момичета, аз съм шофьор, ще се радвам да превозя някой до експото или въобще до срещата където и да е тя Simple Smile...

# 191
От вчера вече и аз зная пола- девойка. Малко за цвят в предимно мъжката ни група!

# 192
Kalfova, аз съм съгласна за Мол София, аз живея до него. Трудно бих стигнала до Експото сама честно казано.

# 193
По кабинети съм цял ден днес, мрън , навсякъде опашки, огладнях от чакането.

# 194
Аз все още не усещам ритничета, 18+3г.с. съм, много искам вече да започна да усещам. Док каза, че плацентата ми е ниска, но най-вероятно с времето ще се вдигне. Малко се притесних, някой друг с ниска плацента? Даде ми да пия и Магнерот за контракции.
Аз също съм с ниска плацента.Пия диаспорал

Общи условия

Активация на акаунт