Отговори
# 210
„Бебемания”. Събитието ще се проведе в Интер Експо Център - зали 3 и 4 /централен вход /,  21 - 23 октомври 2016 г. от 10.00 до 18.00 часа.
Да не би да казвате за това събитие ,защото така или иначе аз ще съм там bouquet

# 211
Момичета,минах на прегледа.Нашето човече май е много танцувално и изобщо нищо не може да се види.😃Много мърдало каза док.Трябвало да застане по определен начи,а то се движи постоянно.Гледа го отвсякъде,но ми каза,че ще ме излъже и просто наистина не се вижда,а е и още малко.Тя е голям спец,а апаратурата й е много добра,така че й вярвам.Явно ще чакаме още малко,ако изобщо благоволи да застане като хората.
За срещата-аз скоро се местя от София и няма да живея вече тук(за което съм особено шастлива) и не мога да ви кажа кога ше идвам пак.
По молове и аз не си падам.😊

# 212
Kalfova, аз съм съгласна за Мол София, аз живея до него. Трудно бих стигнала до Експото сама честно казано.

Като гледам май никой друг не се присъединява към среща в мола освен нас двете Simple Smile всичко живо иска да ходи да пазарува, срещата остава малко между другото така и така съм там. Така че ако искаш може с теб да се видим.

Писах ти на лично

# 213
Аз също живея до Мола на Стамболийски, така че ме бройте и мен ако е в удобно време. За Бебемания все още не правя планове, но ако ходя мога да кача някоя дама да си правим компания и да укротява децата на задните седалки  Crazy

# 214
  • От Луната
Така, понеже пак се подхвана темата за ФБ, има обновена информация в началото на първия пост в темата, копирам го:
За добавяне във Фейсбук групата, изпратете ЛС на myrcheta, didka_midka или сребърна лисичка
съдържащо имейл с който сте се регистрирали във ФБ. След това ще получите линк на този имейл.
Следвайки линка ще получите достъп до групата “Мартенчета 2017”.
Моля, проверявайте си пощата, а не профила във ФБ, също и папка СПАМ!

# 215
Аз също живея до Мола на Стамболийски, така че ме бройте и мен ако е в удобно време. За Бебемания все още не правя планове, но ако ходя мога да кача някоя дама да си правим компания и да укротява децата на задните седалки  Crazy

Значи сме в един квартал с теб, може да се разходим в парка Възраждане Hug Мами, които живеят наблизо да се включват смело. Колкото за Бебемания, може да се разберем заедно да отидем, аз също съм с кола, просто не се сещам къде точно се намира

# 216
  • От Луната

Значи сме в един квартал с теб, може да се разходим в парка Възраждане Hug Мами, които живеят наблизо да се включват смело. Колкото за Бебемания, може да се разберем заедно да отидем, аз също съм с кола, просто не се сещам къде точно се намира
Метро на цариградско шосе, срещу него, в посока център.

# 217
Да се запиша преди да сте изписали темата Simple Smile

Днес бях на преглед при ужасната бабичка, която ми води ЖК - повече никога цитонамазка при нея! Душевна травма ми докара, как не изкървях не знам. В живота си не бяха ми заклинвали такъв уред за изтезания по меките части с такова ожесточение.  #2gunfire  Още се отърсвам от шока с шоколадено мляко и тиха музичка за нерви  Laughing
Малкия мъж е добре, в норма си расте, доколкото може да се види с допотопния ехограф.  Но пък аз имам контракции. Изписаха ми магнерич и го почнах от днеска. Но не виждам някакъв бърз ефект - корема цял ден си ми е на топка  Tired
Онзи ден пък ми изписаха желязо и въобще -  уж всичко ми е наред и ми е в норма, а  пия всичко на всичко 7 различни хапчета и химии.  Simple Smile

Ако има още незаписали се във фб групата - пишете ми на лично Peace

# 218
И на мен ми казаха първо в 12 г.с ,че е момиче.После в 13г.с друг лекар също каза ,че е девойка.И миналата седмица, вече в 16 седмица потвърдиха.
Момичета,не се страхувайте от раждането.Това са най-сладките моменти и сме благословени ,че може да ги изпитаме.Вярно,боли си ,но всичко минава и се забравя.Аз първото си момиче родих преди 5 години/секцио/.Да ви кажа влязох с усмивка в операционата.Бях със спиналана упойка.За 15 мин. я извадиха и няма да забравя никога като изплака.Не тя не изплака ами направо изпищя.Много сладка ,бяла дунда Simple Smile Е верно след това два ,три дена си ме боля,но на изписването само казах на акушерките''пак ще дойда ,чакайте ме''.Просто бях сигурна ,че  искам отново всичко да изживея Heart Eyes

# 219
Като гледам на някои никовете с годината на раждане стигам до заклюяение,че аз съм най-малката  Embarassed hahaha hahaha hahaha

Нее, аз съм... 21г.

# 220
  • В чуден свят с четири Слънца
Като гледам на някои никовете с годината на раждане стигам до заклюяение,че аз съм най-малката  Embarassed hahaha hahaha hahaha
А аз най- дъртата....хахаха
Ааа, моля, моля, мисля по дъртост да водя аз  Grinning

А за Бебемания, мисля, да ходя, та ако се съберем групичка, ще е по-весело Hug

На мен в 17 г.с. вчера ми потвърдиха пола - момиче, за което съм много щастлива. Дъщеря ми днес е писала в училище писмо до неродената си сестричка, много мило, просълзих се. Писала, че и е купила рокличка и много я обича и я чака, за да я гушне Simple Smile

И аз се чудя защо някои лекари не смеят да кажат пола, на ехографа на моята лекарка съвсем ясно се виждаше, макар че бебка мърдаше постоянно и прегледа продължи 50 минути, докато огледаме всички части на плода. Имах и постоянни контракции, които не усещам иначе, но на ехографа се виждаха как притискт бебка до стената на матката. Наложе се да пия 2 но-шпа, докато ме преглеждаше. Само се представям тези контракции, които ги усещам осезателно, какво правят на малкото човече... Crazy
Имам си и ехографска снимка на беба как си смуче палеца, доста се мъчи, докато си го набута в устата, много беше сладка Grinning

За съжаление плацентата ми била закачена много ниско, до отвора, та сега треперя дали ще се вдигне. Лекарката каза, че в повечето случаи се вдига, но аз трябва много да се пазя, да не се преуморявам, да не вдигам тежко...което с три деца е почти неосъществимо. То е едно целодневно търчане воденне и взимане от занимания, шофиране в ужасния ни задръстен град с всакякви малоумни шофьори, та хич не знам как ще изпълня лекарската препоръка...Дано всичко да е наред се моля

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 18:08 от mama_galka

# 221
  • София
mama_galka  ти си майка level expert  Simple Smile шегата настрани, дано имаш повече възможности за почивка! Но пък ако си в движение малкото човече ще се адаптира от рано към всякакви шумове и ситуации Simple Smile Стискам палци.

# 222

Да си призная не го харесвам този парк, много ми е гол от към дървета все още и въздухът е мръсен заради булевардите- почивните дни когато е по-спокоен трафика става. Малките харесват фонтанчето там . Ние живеем до градинката на Света Троица и там се разхождаме през седмицата, а Западен Парк си е любимо и красиво място сред дивата природа в София. Ако искаш пиши ми на лични.

# 223
Мами,
Някоя от вас правила ли е фм и има ли отзиви за д- р Гергана Атанасова, от Марковс

# 224
Хайде малко розов цвят и от мен, и аз съм с девойка!
За среща в мола ме бройте и мен, близо до него живея.
За експото също ще дойда, ако организираме.. Иначе щях да пропусна събитието..  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт