Отговори
# 255
на БХС май мерят, не знам дали всички де, и на мен не ми казаха, но аз чух Grinning и предполагам,че е това. щом нямате оплаквания и на преглед нищо не ви е казано, защо трябва да го мислите Thinking

# 256
  • От Луната
Моята е 3,9 и казаха че е ОК
Марчета, според мен ще ти кажат ако има проблем ... не го мисли. И на мен не всеки път ми казват за нея, но като гледам не е мръднала от 11 седмица.
Jeran и аз така  Joy все едно нося чувалче цимент.  Crazy
Фокси, всичко ще е наред! Пази се повече  Hug

# 257
Момичета, бях писала че TSH ми е доста високо-3.95. Сега бях на ендокринолог, даде ми да пия ел тироксин и каза да не почвам никакви витамини, а да си продължа фолиевата киселина. Вие спряхте ли я?

# 258
Моята я пише,нормална и някаква стойност,ама не знам колко.

# 259
Аз я пия още, моето е комбинация витамини и фолиева, продължавам с клексана и еутирокса.

# 260
Аз също пия само фолиева- е с няколко витамина B в нея де, в края на 3-ти месец лекарката си ми каза, че ще я пия поне още 2 месеца.
Някой беше питал по-назад за секрет от гърдите. Скоро четох, че към 16-17 седмица е било нормално да има вече коластра при някои жени!  Wink

myrcheta Благодаря за добавянето ми в групата.  Simple Smile  bouquet

# 261
  • София
Момичета, бях писала че TSH ми е доста високо-3.95. Сега бях на ендокринолог, даде ми да пия ел тироксин и каза да не почвам никакви витамини, а да си продължа фолиевата киселина. Вие спряхте ли я?

Аз най-накрая след 4 месеца напасване на дозата на Л-Тироксина съм с  ТСХ под 2 (0.94). Голяма гонка беше.. Обяснявам си с това, че бебо вече има щитовидна жлеза, произвежда и той...В момента съм на 1 ден 50 мкг/1 ден 37.5 мкг, но при мен всяко вдигане  на дозата дори с 12.5 докарваше зверско сърцебиене и куп странични ефекти. За витамините- пия витамини за бременни но там има и фолиева киселина, в същата доза както преди, когато пиех само ФК.

Аз бях "късметлийката" с коластрата...по скоро ми беше странно като усещане. Точно по това време ми се появи (16-17 гс). Ако на някой му се появи, не си играйте много да притискате мястото за да видите къде колко, какво и т.н. , защото това освобождава хормони които водят до контракции... хем на теория знаех, хем докато се чудех поогледах, попипах...и после на но-шпа. Явно с Б се изтрещява съвсем  Laughing

# 262

Аз бях "късметлийката" с коластрата...по скоро ми беше странно като усещане. Точно по това време ми се появи (16-17 гс). Ако на някой му се появи, не си играйте много да притискате мястото за да видите къде колко, какво и т.н. , защото това освобождава хормони които водят до контракции... хем на теория знаех, хем докато се чудех поогледах, попипах...и после на но-шпа. Явно с Б се изтрещява съвсем  Laughing

Благодаря за съвета, определено няма да гледам "къде колко, какво и т.н" ако се появи.
 Да си призная и аз като теб бих постъпила... нооо сега няма! bouquet  Ама май да изтрещяваме си и само се надявам да е временно Laughing

# 263
аз пък да върна пак темата с дрехите...днес за първи път си купих вече нещо за коремче Crazy , до сега износвах по широките дрехи, които имах.
2 ката си взех Peace Joy не са от магазин за бременни, но са удобни. една туника падаща с шалче около врата, на която ще слагам коланче под гърдите и една шарена туника с цип малко по официална, която пак е с коланче под гърдите, всяка с клин без ластик, които са много удобни...чувствам се добре...като за след шопинг  Flutter Party

# 264
И аз си накупих широки туники и клинчета.Сега ще търся връхна дреха.

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 20:55 от Miss_Bingley

# 265
  • София
Преведоха болничните  newsm18

И аз отивам на шопинг утре! Някой ако иска мол-ски шопинг в София? Може и вдругиден , най-близкият ми е мол Сердика но мога и до Стамболийски и The Mall да мръдна...ако има метро до Paradise може и там...

Ако на някой му се излиза пишете на лични, ставам късно и ще гледам Simple Smile

# 266
Да се разпиша и аз Simple Smile Днес ходих на преглед и всичко с бебчо е наред. Полюбопитствах за пола на бебето, и доки след дълго гледане, тъй като бебето много се въртеше и определено не искаше да му се надупи каза момиченце. Не звучеше категоричен и ми каза, докато не мина на феталната морфология да не бързам да се радвам. Grinning Та до тук с хубавите новини... Лошите са, че отново съм болна този път с хрема и болки в гърлото... Уж пия Биозин Мама за имунната, но явно ми е много слаба и всичко ми се лепи. АГ ме прати на уши, нос и гърло, изписаха ми разни лекарства и ще се лекувам. Притесняваме обаче това, че преди малко вдигнах и 37 температура, която взе да ме притеснява повече. Sad Sad
Знаете ли някоя бабина рецепта за справяне с хремата, че много ме мъчи, особено през нощта? Sad

# 267
37 не е много,това е нормална температура.Над 37 вече може.Аз също така се радвам,че ми казаха момиче,надявам се силно да е така.Направо съм като друг човек,просто този ден ме промени тотално.😊 Но си повтарям да не се навивам,че знам ли го този док,вярно че беше много категоричен ама все пак.
Просто нито съм очаквала да ми кажат,нито нищо,а той гледа,гледа и пита:женски пол ли ви казаха?И аз като гръмната,едва се осъзнах.

# 268
Мамчета,това с хормоните вие ли си ги пускате или личния?Аз имам много сърцебиене,но не предолагах че може да е от хормон. и какви други изследвания е желателно да си направим,но АГ-тата не казват  newsm78
Фокси,радвам се че всичко е добре,дано няма повече проблеми  bouquet

# 269
Момичета, колко ви тежат бебчетата? В една книга гледам че в 16 седмица трябва да са около 90 грама. А моите кифлички са по 150/160 грама. Нещо голяма разлика ми се вижда. Док каза, че е ок всичко и 90 гр са малко за тези седмици.

Общи условия

Активация на акаунт