Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 17

• 34 440
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Цоп и аз но за мен има още време . Моито пожелание е към док , Колчев , днес той има рожден ден , да е жив и здрав и много много бебета и щтасливи семейства .  Hug

# 16
Да док има празник днес и е в прекрасно настроение, както винаги Heart Eyes Не ми се искаше да го разгласявам първоначално тук. Да ни е жив и здрав и никога да не се променя Blush

# 17
Честит празник на Док, да ни е жив и здрав и все така усмихнат!

Аз чакам да ми се обадят, за да знам дали ще ходя днес към клиниката Grinning

# 18
Честит Рожден Ден на д-р Калчев!
Да е жив и здра, много щастлив и много бебета да сътвори!
 bouquet bouquet bouquet

# 19
  • София
Запис и от мен.
Блинг  Heart Eyes Страхотна е новата тема, толкова е розоваа Simple Smile
Аз покрай детето ми заобичах този цвят, има си супер много чар в него  Blush

Честит празник на д-р Калчев, да е все така заклет оптимист и да носи само щастие на семсейството му и пациентките му Simple Smile

Не спирам да ви чета и да се надявам с вас!
Блинг, май дойде и твоя момент, дано този опит е с най-успешния край от всички Simple Smile Ииии док да те слуша хаха

# 20
Благодаря ти, Brayda Hug Слуша слуша. Даже обърнахме ролите Laughing

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 10:18 от 💎Bling-a-ling💎

# 21
Ооо. Д-р Калчев има рожден ден днес? Ами тогава:

Да е жив и здрав, много щастлив в личния си живот и много успешен в професионалния. Да е все така лъчезарен и усмихнат и да продължава да ни заразява с оптимизма си. Да сбъдва собствените си мечти, и нашите също.

П.С. Не на последно място, пожелавам на д-р Калчев да ми направи най-хубавото бебе на света /може и две/. Party

Ама той бил Везничка като мен ...ей такива готини сме ние Везните. Peace bouquet

# 22
  • София
дааам и като мен Везничка.
Скоро и Сигридов има РД (на 5-ти или на 6-ти) и тогава няма да преглежда май май

Явно със зодията си съм си объркала професията. В другия живот ще съм репродуктивен доктор обещавам хаха Simple Smile

Аз Сигридов не съм го срещала, но имам чувството че много неща знам за него хихихи Simple Smile

# 23
Brayda, с теб щяхме заедно да черпим виртуално тук на 9-ти октомври, нали?  Hug

Който ходи днес в клиниката да го разцелува от всички нас. Heart Eyes

Sun, късмет днес тогава. Блингче, и на теб също.

# 24
  • От Луната
Аааа ние си знаем кога е ПАРТИТО  Party Party Party

Честит рожден ден на нашия д-р Калчев, пожелавам му да сбъдне много мечти, много професионални успехи, но най-вече здраве, щастие и любов у дома. Винаги да вярва в успеха ни и ние винаги да го радваме с постиженията на нашите деца. Те са и негови, както и на целия екип на клиниката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Блинкче, да мине като по вода и всичко да е наред чак до термин!
Поли, Сейлър и за вас много стиснати палци!
Брайда, скоро всичко да се нареди!  Praynig
Да и аз така бях за Сигридов, но се оказа много разбран човек и като те подхване отначало, някак леко върви всичко и не се ядосва. А и аз слушам, а той помни като слон! Няма мърдане  Crazy слушаш и изпълняваш. Иначе е голям шегаджия  Party Вчера ме пита имам ли въпроси, аз казах че имам, но в момента нищо не ми идва на акъла ... и това което изръсих е да питам, дали е надарен  Joy , хахаха МЕНТАЛНО! Той каза, че ще го надарим не само ментално, но и "че мъже с малки пишки никой не обичал" и затова щял да се погрижи  Joy
Графика му за 5 и 6 ти е опразнен. Вчера видях като записвах следващия час за ФМ.
Иначе прегледа беше като за ФМ ... има описание на всичко... не че разбирам нещо  Crazy
Боби, бързо да се изтърколят тези дни и с новата процедура винаги идват и новите надежди! Сила трябва, не се ставало лесно майка  Mr. Green - така ми казаха на ЖК  Joy Можех да убия човек за тези думи преди няколко месеца, но вярвам в успеха на всички.
Сън, дано успееш днес  Praynig
Надникнах в календара и започвам палцестиса за Соренда  Praynig Praynig Praynig
Франи, да минеш скоро на отчет и да метнеш малко наакани памперси  Hug
Оххх имаше и още, но не запомних ....  Hug Hug Hug за всички!

# 25
Не си го представях точно тази зодия в началото честно казано  Sunglasses
Аз съм се зарекла, ако ни сътвори малък мъж да го правим негов наследник след години. С това се успокоявам, че нали искам повече щерка Rolling Eyes
Ако има начин ще го поздравя, че не върви така като някакъв преследвач, който знае лична информация да се издавам Blush

# 26
  • София
Boby - дааа ще почерпим Simple Smile Сега откривам и чар на това да нямам О този месец. Ако имах, точно на РД щеше да си направя поредния отрицателен тест и да ми се развали празника  Crazy

Аз Сигридов от сега го сънувам как ми казва, че съм дебела и не може да види добре бебето  Blush  ooooh!

А за Калчев - още като го видях бях сигурна, че е везни, мъжете везни са ей такива като него почти всички - супер весели, енергични, прикрити и те гледат с тези очи и ти казват - не, не е така, а е ето така!  Flutter

# 27
Благодаря ти, Йоли. Аз мислех малко да се отдам на мъката и да се оттегля от темата за известно време, ама всички сте толкова готини и не мога да стоя на страна от вас. Пък и трябва да стискам палци на всички.  Heart Eyes

Блингче, с док сме като плюса и минуса. Колкото аз съм песимист, толкова той е оптимист. Колкото аз съм по-притеснителна, толкова той е общителен. Ама нали казват, че плюс и минус се привличат, та си го харесвам много.  Heart Eyes

# 28
Не знам дали ви разказах, но на скоро сънувах Сигридов. Много съм изчаткала 8
Аз съм голям минус по природа, макар в последно време да съм "неутрална". Трудно успява да ме позитивира Sunglasses Ама съм много обременена де, ако беше преди няколко годинки щеше да е друго.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 12:00 от 💎Bling-a-ling💎

# 29
Хайде да се плесна и аз в темата. Дано е на късмет на всички ви. Поздрави за Франго, да ти е живо и здраво детенцето. Сега започва големият екшън. Разкажи за раждането, къде беше и как мина.
Следващата в този ред на мисли като гледам е Моника Гелър. Чакам. Чакам. Търпение нямам.
Искам скоро всички да ни последвате.

Общи условия

Активация на акаунт