Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 301
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Да, Cara mia, аз ходя редовно на прегледи и докторът беше казал като забременея да отида един път да ме прегледа и след това чак след като спра да кърмя Simple Smile

# 196
До колко е нормално да имаш кафеникаво зацапване след цитонамазка , в 11г.с съм

# 197
  • Бургас
Да, Cara mia, аз ходя редовно на прегледи и докторът беше казал като забременея да отида един път да ме прегледа и след това чак след като спра да кърмя Simple Smile
И аз съм ходила,но не и по време на бременност.Жлезите са пълни все пак,какво по-точно се вижда.Предполагам е безопасно,то си е само ехограф.

# 198
Какво е доплер и кога се прави?На мен не са ми правили,освен ако на ФМ не е правено.На ЖК още не са ми правили такова.Какво представлява?

# 199
  • Бургас
И аз съм ходила,но не и по време на бременност.Жлезите са пълни все пак,какво по-точно се вижда.Предполагам е безопасно,то си е само ехограф.
Според моята гинеколожка не е подходящ моментът поради променената структура на гърдите

# 200
Момичета, всеки сам си преценява за ехографията. Аз питах доктора, при който ходя от години, тъй като имам фамилна обремененост и кисти, които следя на 6 месеца. Та аз му вярвам, той прави толкова операции седмично, че се е нагледал на всичко Sad
Мис Бингли, доколкото знам, доплерът мери кръвоснабдяването на плацентата и се ползва в големите месеци. Но пак ще питам другата седмица, защото имам 3 броя в пакета, искам да си ги ползвам Simple Smile А иначе чак на третата ФМ доки диктуваше на сестрата лява артерия как кръвоснабдява и дясна как. Т.е  използва го доплера на третата ФМ. За втората ФМ нямам спомен Sad

# 201
Сега в Четвъртък е, Танче.
Ще пиша..

Чакаме резултати Елинка, дано всичко е наред  Praynig Praynig

# 202
Какво е доплер и кога се прави?На мен не са ми правили,освен ако на ФМ не е правено.На ЖК още не са ми правили такова.Какво представлява?
На мен ми правиха сега на ФМ в 21г.с.Гледа се снабдяването на кръв от пъпната връв към бебока така просто ми обясни доки Simple Smile
Cara mia аз ходя редовно защото имам фиброаденоми.Докато си бременна , ако имаш бучици не може да се каже точен размер заради хормоните и наедряването на гърдите.Не вреди спокойно Simple Smile

# 203
  • София
Доплер ми правиха към края на 8 м,според докторът бебето изоставаше с 1,2 седмици и ми каза да отида за всеки случай. Всичко беше точно и бебето се роди 3440,ама айде да не коментирам излишния стрес,който преживях.  ooooh! Simple Smile

# 204
Благодаря ви момичета💐

# 205
Мами не мога да намеря тема по моя въпрос и ще се пробвам тук ,ако някой знае да ме посъветва. Имам момче на година и 10 месеца , преди 20 дни забременях отново. Въпроса ми е след като ми свърши майчнинството на 17 Декември ,когато сина ми става на 2 ,мога ли да мина на борсата и след като се роди второто дете ще взимам ли майчинство за него след като последните 2 години съм била по майчинство? Винаги съм работила и нямам дупки в стажа. И другият ми въпрос е колко пари е тази борса.Другия вариант е да започна работа ,но кой ще ме вземе бременна... Благодаря предварително!

# 206
http://m.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=929392;;19
Марина, това е темата за майчинство и счетоводство. Там момичетата са по-наясно! Е, ако и тук някоя знае, да помага  Peace

# 207
Резултатът от прегледа при доц. Карагьозова е че моето мяничко ембрионче е умряло.
Много ми е трудно в момента.

# 208
  • ту тук, ту там
Ели, съжалявам! Поплачи си хубаво, ако ти се плаче, и после се погрижи за себе си! Сега е важно ти да си добре, за да може скоро да се зарадваш отново!
Много сме тези, минали по този път, така че не ти го казвам просто ей така!
Прегръдка от мен!  Hug

# 209
Ели, много съжалявам да го прочета... Tired, сигурно се чувстваш ужасно.
Прегръщам те силно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт