Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 313
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Ели, кураж. Потъжи и бързо го остави в миналото. Вдигай глава и смело напред, та скоро да си имаш радост Praynig

# 211
Ели, прегръдки и от мен  Hug Отдай се за кратко на мъката си, не я потискай, поплачи си, напсувай живота, което ти е ок, за да се разтовариш. Дай си малко време, няколко дни ако трябва! И после ще продължиш напред! Съжалявам за станалото!  Tired

# 212
Резултатът от прегледа при доц. Карагьозова е че моето мяничко ембрионче е умряло.
Много ми е трудно в момента.
Горе главата,  поплачи си и си мисли за хубави неща.  Ще имаш повод за радост скоро.

# 213

Благодаря за грамадната подкрепа на всички.
Имам въпрос, момичета.
Карагьозова каза, че съм в 6 с и 3 дни.
Емрионът е 3мм, но не вижда пулсации.
Мъжът ми сега попита дали сме сигурни за махането и дали няма шанс да се види по-късно пулс?
Той смята, че в 6 г.с. е рано и мисли, че ще избързаме с махането..

Вие какво мислите?

# 214
  • София
А ти в коя г.с мислеше,че си?Да не си била с късна овулация?

# 215
Еми моите пулсации се видяха в 7-8-аз в 5 и малко имах само плоден сак и мехурче.Но да не те подвеждам.при мен така беше.

# 216
Еми моите пулсации се видяха в 7-8-аз в 5 и малко имах само плоден сак и мехурче.Но да не те подвеждам.при мен така беше.

Не знам какво да направя. Хем мисля, че Карагьозова е доста добра, хем си мисля, че е рано.... Не знам

# 217
  • Телиш/Плевен
elinka.eli, не знам какво да те посъветвам, защото само си представям какво ти е след толкова много различни мнения. Просто да кажа, че при мен в осма седмица се видя сърдечна дейност.

# 218
  • ту тук, ту там
И аз бих изчакала до 8 г.с., но просто се опитай да се настроиш, че шансът е малък. Те насрочиха ли ти кюртаж?

# 219
При мен някъде 7г.с се видя.И аз бих изчакала и бих отишла след това при друг АГ с хубава апаратура Hug

# 220
И аз бих изчакала до 8 г.с., но просто се опитай да се настроиш, че шансът е малък. Те насрочиха ли ти кюртаж?

Карагьозова ми даде зор за утре още при  някаква докторка в Майчин дом...

# 221
  • ту тук, ту там
Уф, не знам какво да те посъветвам! От една страна - ако е безнадеждно - колкото по-рано, толкова по-бързо ще се възстановиш. Ама дали е безнадеждно?! Не знам! Каквото и да решиш, дано ти си добре!  Praynig  Hug

# 222
  • Вестерос
На моето пулсации се видяха в 7 г.с., в 10 г.с. се установи, че е спряло развитието си. Тогава моят аг ми даде направление за манипулацията и ме предупреди изрично да отида и на друг аг, ако искам. Човешко е да се сбърка. Преди самата процедура в болницата пак ме гледаха с коремен и с вагинален. Предупредиха ме , че без да ме видят пак няма да ми го махат. Затова аз препоръчвам другата седмица да отидеш при друго аг. Пожелавам ти късмет!  Hug Hug

# 223
Ами иска ми се да изчакам..рано ми се струва, но пък ако е права не знам дали не става прекалено опосно за мен..

# 224
  • ту тук, ту там
Прекалено опасно не мисля. Ако получиш болки или кървене - моментално в болница. Аз докато бях на изчакване (точно между 6 и 8 г.с.), даже не бях в Спфия. И така ме посъветваха тогава, да се наблюдавам и при най-малкото неразположение - към болницата!
Не те агитирам да чакаш, това трябва да решите вие с таткото! Просто да знаеш, че обикновено се изчаква до 8 седмица!

Общи условия

Активация на акаунт