Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 221
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
ели, стиснати палчета да излезнеш доволна от кабинета  Hug

# 106
  • Пловдив
Здравейте мами. Когато установят бременност докторите, трябва ли да ме картотекира,смисал да ми създаде нещо като амбулаторен лист или не ? Аз съм в 6 или 7 г.с и не знам какво ме очаква в бъдещте прегледи при аг-то.? Благодаря Ви предварително.
Не, на тоя етап не е необходимо. Той ще ти каже кога пак да отидеш и вероятно в третия месец ще те изпрати при личната за направление за избор на АГ, който да те следи. Тогава ще започне да ти пуска изследвания. Аз съм на тоя етап все още  Grinning

Елинка, моето ембрионче се видя в 8гс, преди това сакчето изглеждаше празно  Peace

# 107
  • София
Елинка определено се вижда нещо вътре.Изчакай още поне седмица и отиди на още един преглед при някой друг доктор.Стискам палци Simple Smile

Много се раздвам, че не си въобразявам, че има нещо вътре..
Само дано не излезе, че е само жълтъчното мехурче.

Какво стана днес,мина ли прегледът. newsm78

Не е още. След 15 минути отивам.
Дано този доктор не ми разбие сърцето  Praynig
Ще пиша.

Успех,ще чакаме добри новини.  Hug

# 108
Елинка определено се вижда нещо вътре.Изчакай още поне седмица и отиди на още един преглед при някой друг доктор.Стискам палци Simple Smile

Много се раздвам, че не си въобразявам, че има нещо вътре..
Само дано не излезе, че е само жълтъчното мехурче.

Какво стана днес,мина ли прегледът. newsm78

Не е още. След 15 минути отивам.
Дано този доктор не ми разбие сърцето  Praynig
Ще пиша.

Успех,ще чакаме добри новини.  Hug

Нямам хубави новини.
Нездравословна форма на сакчето и не се вижда жълтъчно мехурче.
Назначи изследване на прогестерон и 2-ро ЧХГ, защото ЧХГ не е категорично, тъй като може да се увеличава, но да няма ембрион. Ако прогестерона е над 25, това ще е хубав знак. Реши да изчакаме до другата Сряда, защото сакчето е 1.37см. Иска поне 2см. да стане, за да е сигурен.

"Нещата не са розови" - това бяха думите му.
Ако няма промяна и изследванията не са в норма-аборт, а аз половин човек.  Cry

# 109
  • София
 Confused Стискаме палци!  Hug Hug Hug

# 110
ели, все още нищо не е категорично, успокой се и се зареди с много търпение още една седмица Hug

# 111
ели, все още нищо не е категорично, успокой се и се зареди с много търпение още една седмица Hug

Много ми е тъжно.
Страшното е че аз вече губя надежда .

# 112
Успокой се Елинка,не се отчайвай и изчакай резултатите от ЧХГ.Всички сме с теб и стискаме палци  Hug

# 113
Не се предавай. Имай вяра. Още има надежда всичко да е наред. Мисли позитивно. Стискам палци.  Hug

# 114
Снощи котката ми скочи върху корема.Не ме заболя,но се упшаших много.Сега чакам да стане 8 часа поне и да звъня на док.Много се притеснявам.Дали може да навреди?.Знам че бебето е защитено и все пак.Беше тъмно,не я видях кога скочи.

# 115
Снощи котката ми скочи върху корема.Не ме заболя,но се упшаших много.Сега чакам да стане 8 часа поне и да звъня на док.Много се притеснявам.Дали може да навреди?.Знам че бебето е защитено и все пак.Беше тъмно,не я видях кога скочи.
Не, беба е добре защитена Simple Smile По-скоро твоето стряскане, така че спокойно Simple Smile Аз към 6-тия месец забравих , че съм бременна за 10 секунди и се метнах по корем на дивана  Joy Щом нищо не те боли, пии топло мляко за нервите ( а и за прекрасното време ) и се усмихвай повече днес  Hug

# 116
Успокой се Елинка,не се отчайвай и изчакай резултатите от ЧХГ.Всички сме с теб и стискаме палци  Hug

Много благодаря за подкрепата и оптимизма на всички !!
След час чакам резултати от 2-ро ЧХГ, но както ми каза лекарят, и да са се удовили, няма да е гаранция. Трябва да изчакам резултат от прогестерона, който ще правя другата седмица, защото все още съм под влиянието на Утрогестан.

Дано поне ЧХГ-то ми вдъгня някаква надежда, защотото освен, че ме болят гърдите, нищо друго не ми подсказва за положителен изход от ситуацията.  Cry Cry

# 117
Всичко е ок. Сега се върнах от преглед, че и пол ми казаха, дано да е вярно,каза 90 % момиче.
Сестрата като ме видя и ми се изсмя, като казах за котарака,ъказа,че ми няма нищо, но да вляза да ме види на ехографа.
Елинка, желая ти от все сърце много късмет  bouquet

# 118
  • София

Сестрата като ме видя и ми се изсмя, като казах за котарака,ъказа,че ми няма нищо, но да вляза да ме види на ехографа.

И аз щях да си изкарам акъла на твое място.  Laughing Колко хубаво за пола.  Laughing stork-girl

Еlinka - аз първите 3 месеца нямах никакви симптоми,нито болки в гърдите,нито гадене,нито повръщане. При мен се почна след 3 месец. Така че това не е фактор.Стискаме силно палци всичко да е наред.

# 119
Току-що проверих и са излезнали резултатите от ЧХГ-то.

Първият тест беше със стойности 9568, а вторият е със 15746.
Не е точно удовена стойността, защото за да е удвоена трябва да е над 19000.

Не знам какво да мисля вече..

Общи условия

Активация на акаунт