Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Жана добре дошла, лека бременност и пухкав финал.

# 181
  • ту тук, ту там
Момичета, тази тема не е отчетна, нали, или аз се бъркам?!

# 182
Не е отчетна, аз не съм бременна, но обичам да отговарям, когато мога. Не мисля, че е кой знае какво момичетата да си пожелаят лека бременност и да си разменят две думи между въпросите.

# 183
Сега в Четвъртък е, Танче.
Ще пиша..
Ама аз съм много смотана, останала съм с впечатление, че е за вчера.  ooooh! Няма такъв заплес. Стискам палци всичко да е 6. Ще ти дам за пример една наша майчица в отчетната, която и на нея в 6 седмица й казаха кухо яйце и искажа да я кюртират, но жената се консултира с друг лекар и сега живот и здраве ще си е априлка с нас. Така, че  Praynig Praynig всичко ще е наред! Heart Eyes Heart Eyes

# 184
Моят пост ли те притеснява?
Прецених, че да напиша две думи е по-добре, отколкото само "запис". Освен това ми е първа бременност и със сигурност ще има какво да питам.
Илианка, благодаря  Hug

# 185
Сега в Четвъртък е, Танче.
Ще пиша..
Ама аз съм много смотана, останала съм с впечатление, че е за вчера.  ooooh! Няма такъв заплес. Стискам палци всичко да е 6. Ще ти дам за пример една наша майчица в отчетната, която и на нея в 6 седмица й казаха кухо яйце и искажа да я кюртират, но жената се консултира с друг лекар и сега живот и здраве ще си е априлка с нас. Така, че  Praynig Praynig всичко ще е наред! Heart Eyes Heart Eyes

Според докторчето, изследванията на ЧХГ и Прогестерон са си много добре. Само дето досега нищо не са видели..
Ще видим в Четвъртък какъв ще е филма.

# 186
Моят пост ли те притеснява?
Прецених, че да напиша две думи е по-добре, отколкото само "запис". Освен това ми е първа бременност и със сигурност ще има какво да питам.
Илианка, благодаря  Hug
За нищо Жанка, като знам през какво мина.

# 187
Момичета, имам въпросче.
След два дни ми е термина, но аз ужасно настинах. Боли ме гърлото много, пия чай с мед и лимон,  но разбира се не очаквам чудеса.
Нямам температура, но много се потя.
Та въпросът ми е, до колко са вредни и влияят ли на бебчо тези настинки? И може ли да ми препоръчате друхи хомеопатични методи?
Утре съм на лекар, но исках да попитам и вас. Много ми е притеснено Sad

# 188
  • София
Момичета, имам въпросче.
След два дни ми е термина, но аз ужасно настинах. Боли ме гърлото много, пия чай с мед и лимон,  но разбира се не очаквам чудеса.
Нямам температура, но много се потя.
Та въпросът ми е, до колко са вредни и влияят ли на бебчо тези настинки? И може ли да ми препоръчате друхи хомеопатични методи?
Утре съм на лекар, но исках да попитам и вас. Много ми е притеснено Sad

За гърло съм смукала тонзилотрен,,като бях в 4,5 месец се разболях доста и ме държа 2 седмици,докторът ми каза да си взема антибиотик,но не посмях и се мъчих с хомеопатични. Нищо няма да му стане на бебето,докато е в корема,но не знам дали ако като родиш си още болна то може да се зарази от контакта с теб.

# 189
Тантум верде може да се ползва от бременни. Много чай и следиш температурата. Утре на лекар да те прегледат задължително.

# 190
Мамчета дайте съвет моля. Бременна съм в 6г с в вчера го разбрах , а днес съм с температура 38 и не мога да я сваля цял ден. Опасно ли е за бебчо

# 191
Отиди на лекар, за да разберат причината за температурата и да ти предпишат адекватно лечение. Може да се взима само парацетамол за температура.

# 192
Да, отиди още утре на лекар! Над 38,5 знам, че може да стане опасно за бебето! Стискам палци! Praynig

# 193
Преди два дни имах няколко капки кръв възможно ли да е тапата. По принцип от началото си имам бяло течение затова не мога да преценя..... Бременна съм в 36 седмица...

# 194
  • Бургас
Здравейте,правили ли сте си ехографски преглед на млечни жлези по време на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт