Девети клас 2016/17 - тема 76

• 79 086
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честит празник!
Да са живи и здрави имениците и рожденикът на охлювчетоо!

# 676
  • Варна
Охлювчето, честит рожденик! bouquet
Честито и на всички именици, на моето момче също. Grinning

И моята девойка кашля. Не е ходила  на лекар, лекува се с каквото има у дома.
По математика и при тях е зор. В четвъртък имаха контролно, много беше притеснена. Толкова, че се обадила на учителката си по математика от 7ми клас и ходи в сряда вечерта в 8 часа на урок. Не знам какво са правили, уж за един час а  ходих да я прибера в 22 часа ама след контролното изглеждаше доволна.

Дунди, браво на твоята певица! Peace

# 677
Честито на празнуващите !

# 678
  • Варна
Честито на всички именици! Да са здрави, щастливи, с много късмет!
А на вас наздраве! Simple Smile
Честит рожденик на вас, Охлювче! Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 19:05 от Стейси Грей

# 679
  • Пловдив
Охлювчето, жив и здрав да е рожденикът, пожелавам му да си гони целите и да ги постига.
Да, и аз я харесвам с тази прическа, но тя още не е решила дали ще я поддържа така или пак ще я пусне дълга.
Живи и здрави да са имениците в темата. Да носят с гордост името си.

# 680
  • София
Честито на всички празнуващи  bouquet

Дунди, моята определено се харесва повече с по-къса коса.
Предният път се вайкаше, че фризьорката отрязала малко, а този път - "олеле, късо е"  Laughing
Косата ѝ е малко под раменете и е на етажи. Постоянно си я изправя с преса.
Като малка беше много руса и къдрава и сега не смее да се подстриже, за да не изскочи някоя къдрица. (тя още в детската градина си оряза сите къдрици с козметична ножичка)

Мислите ли за някакви летни лагери? Моята миналата година си беше хареса един, но се разколеба със записването.
Сега ако ѝ предложа нещо ще откаже - корени ще хване в стаята си.

# 681
  • Пловдив
За пускането на корени не ми се говори. Като мечка в хралупа е. Днес се опитах да я изведа на разходка,но опитът беше неуспешен. Надявам се този период да отмине скоро.
Като малка беше като момченце, без косичка. Една фиба нямаше къде да се сложи.

# 682
  • София
И при мен разходките са трудна работа. Понякога се навива, но е рядкост Simple Smile
Оня ден оставихме брат ѝ да гледа филм в Cinema City, а ние хапнахме в Хепи. Вчера исках да я водя с нас на "Красавицата и звяра", но претърпях неуспех Simple Smile

До 2год. и тя нямаше почти никаква коса. Нарочно ѝ сложих обици тогава, за да не ме питат момченце ли е Simple Smile Количката и беше синя на цветенца и меченца  Laughing

# 683
  • София
Вашите моми искат къси прически, а моят син е решил да пуска дълга. Косата му е много гъста, твърда и леко чуплива. Резултатът е, че в момента прилича на карфиол в главата. А дано скоро се откаже.  Praynig

# 684
  • Варна
Вашите моми искат къси прически, а моят син е решил да пуска дълга. Косата му е много гъста, твърда и леко чуплива. Резултатът е, че в момента прилича на карфиол в главата. А дано скоро се откаже.  Praynig
Joy

И моята ходи като самодива. Ще и се да се подстриже ама не и стиска. Точно днес и показвах ретро снимки нейни, като по-малка когато аз и избирах прическите  Mr. Green и колко е хубава косата и на 5 години. Тогава и изчезнаха къдриците за мое съжаление ама това е ... . Така искала ама нямало да я подстрижат така и щяла да се депресира. Косата и е ужасно гъста и всички фризьорки напират да филират, 'етажи' да правят а тя не ги понася и резултата е драма.

# 685
  • София
Спунк, нашия татко вече 2,5 год. чака същото, но не се очертава скоро Crazy И на моя косата е невероятно гъста и твърда и растеше на обем, а не на дължина, но сега е под раменете на невероятно красиви  гъсти масури.  Simple Smile

# 686
  • нейде там, където ....
Честит празник!  bouquet

Нямам проблем с разходките, излиза и с нас, и с брат си. Сядаме заедно на вечеря, макар че с втората смяна става доста късно.
Понеже косата е остра и права, а всеки косъм е със собствено мнение за посоката, прическата се поддържа къса. При фризьора се ходи един-два пъти месечно.

Има 2-3 предмета, за които не съм сигурна как ще свърши, но се очертават повечко шестици. Доволна съм.

# 687
  • Варна
Девойката спечелила ваучер за книжарница. От някаква томбола в училище.
Интересното е, че от 5 изтеглени имена,4 били от компанията. Simple Smile 4 приятелки и четирите ги изтеглили.
Учи по математика за утре.

# 688
# 689
  • Sofia

Много добро впечатление ми прави на родителските срещи. И децата го харесват.

Общи условия

Активация на акаунт