Девети клас 2016/17 - тема 76

• 79 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Ох, AnMary, така е, абсолютно си права
Съболезнования

# 376
  • Sofia
Ужасно се натъжавам при такива новини!  Много сила на родителите! Дано е на по-добро място детенцето...

По повод удължената ваканция - не се отменят олимпиадите по английски и математика тази събота и неделя.

# 377
  • Варна
Някое наборче ако ходи на курса по немски всяка събота във втори корпус на ИУ, да знае, че тази събота няма да има занятия. Учителката по немски звънна на детето, да предупреди.
Ан Мари, мъка голяма!  Cry Светъл път на детето!

# 378
Ан Мари, съжалявам, няма по-тежко от това, дано да е на по-добро място детенцето!
Така е, здравето е най-важно.

Аз след двумесечно отлагане да отида на УНГ  от днес съм болница,  добре съм си подредила ушите, хубавото е че вече не ме боли, защото тази нощ ставах сто пъти.
Яд ме е на мен, защото не взех мерки когато трябваше, спокойно можех да си спестя сегашната ситуация и не е от липса на време или възможност ами от чист мързел и безотговорност.
Поръчах на мама да ми плете спешно памучна или вълнена шапка.

# 379
Да пази Бог! Детската онкохематология е страшно място. Когато ми се наложи да ходя там, все си излизам разтреперана.
Охлювчето, бързо оздравяване.

# 380
  • София
Синът ми бе в детската градина, когато ни пратиха там. Тръгнахме си бързо. За щастие не бяхме за там, но няма да забравя какво видях.
Бог да пази децата ни.

# 381
  • София
Това с ушите е кофти.
Дияна от 2 до 7год. възраст правеше по два отита годишно (пролет и есен). Температурата не падаше под 39 - Аугментин и капки за уши. А за ревовете от болките да не говоря.
Бяхме при Петров от МВР б-ца. Аз бях навита за какви ли не операции - трета сливица, макарички,... Той ме посъветва да изчакаме до 7год. възраст. И вълшебната възраст преряза всички проблеми.
От тогава не се е оплаквала. Само веднъж ревна, но ѝ стоплих морска сол в една торбичка и я оставих да спи на нея. Всичко беше ок.

Скрит текст:
Майка ми преди години работеше в Хематологията. Там прекарвах голяма част от свободното си време. Учех наблизо. Детското ми съзнание какви ли не дивотии раждаше.
На никого не пожелавам да стига до там.
Майка ми я оперираха от рак на гърдата. Респективно попаднах в рискова група. Замислям се да водя и Дияна на мамолог.
Лятото хванах моя мъж под ръчичка да ме води на преглед в Онкологията. Естествено предварително си бях поставила диагноза и вече бях гушнала букета. Ама ми се размина.  Laughing

# 382
  • Варна
Бог да пази децата ни!
Ан Мари, съболезнования!
Бързо оздравяване на болните  Hug

# 383
  • София

По повод удължената ваканция - не се отменят олимпиадите по английски и математика тази събота и неделя.

Олимпиадите по английски и математика минаха Peace В неделя ще е по БЕЛ.

охлювчетоо , бързо оздравяване Praynig

AnMary, няма думи, които да са подходящи в този случай  no Най-страшното нещо е това Cry

# 384
  • София
Ан Мари, съболезнования за детенцето! Дано да е на по-добро място! Детенцето на моя приятелка премина през този ад. В момента е в ремисия и дано всичко да е наред.

В неделя е олимпиадата по БЕЛ. Моята ще ходи. Тия 2 дена допълнително им дойдоха супер - направо се размазаха. Сега ми се обадиха от ледената пързалка Ариана.

# 385
Ан-Мари, съболезнования. Детето миналата година мина през такъв ужас за два месеца загубиха съученик и учител... Само питаше "защо".
Да питам за София област е обявена грипна, означава ли, че и другата седмица ще пропуснат училище?

# 386
  • Sofia

Олимпиадите по английски и математика минаха Peace В неделя ще е по БЕЛ.
За НПМГ олимпиадата по английски е в събота. Мислех, че важи за всички и затова писах.
В неделя е БЕЛ, объркала съм се с математиката...

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 20:15 от Tari Tasartir

# 387
  • Варна
Нервирах се нещо. По математика предстои да се върнат последните контролни. Днес  приятелка  на детето е засякла задача, дадена на последното  контролно, от група "В" в сборник.   Rolling Eyes
Добре де, решавайте в час задачи от група "В", пък давайте ги на контролно за отлична оценка!  Twisted Evil Така да е!
Имаме ли учител по математика тук да се изкаже?

# 388
  • Варна
Учениците във Варна няма да са на училище и в понеделник.
http://www.moreto.net/novini.php?n=340549
Доволна съм, предвид очакваните ниски температури.

# 389
  • ГОре на черешата...
Ан Мари, съболезнования...нямам думи Cry...
Ех, и ние каква беля щяхме да направим...
Скрит текст:
Ден след Коледа се разминахме на косъм с взрив на газова бутилка и обгорените ръце на мъжа ми, който ни спаси, смело втурвайки се и хвърляйки я през терасата...та така ми мина ваканцията, по болници и превръзки, но важното е, че сме живи и здрави Praynig Peace...

Общи условия

Активация на акаунт